Matou te tuʻuina se faʻailoga i luga o le tikeri i le Word Word

O le polokalama MS Word, e pei ona e iloa, e mafai ai ona e galue e le gata i tusitusiga, ae faapena foi ma numera numera. E le gata i lea, e oo lava i ona avanoa e le gata i lenei, ma ua uma ona tatou tusia e uiga i le toatele oi latou muamua. Ae ui i lea, tautala tuusaʻo e uiga i fuainumera, o nisi taimi pe a galulue ma pepa i le Upu, e tatau ona tusi se numera i se mana. E faigofie lenei mea, ma e mafai ona e faitauina faʻasalalauga talafeagai i lenei tusiga.


Lesona: Faʻafefea ona faia se fuafuaga i le Upu

Manatua: E mafai ona e tuʻuina se tikeri i le Upu, i luga o le numera (numera) ma le pito i luga o le mataitusi (upu).

Faʻailoga i le tikeri i le Upu 2007 - 2016

1. Faʻapipiʻi le fau pe a maeʻa le numera (numera) poʻo le tusi (upu) e te manaʻo e sii aʻe i se mana.

2. I luga o le meafaigaluega i le tab "Aiga" i se vaega "Font" sue le faailoga "Ripoti" ma kiliki i luga.

3. Faʻasoa le tau aofaʻi manaʻomia.

    Motugaafa: Nai lo o se faamau i luga o le meafaigaluega e mafai ai "Ripoti" E mafai foi ona e faʻaaogā faʻamafanafana. Ina ia faia lenei mea, kiliki i luga o le komepiuta "Ctrl+Sue++(faaopoopo faʻatasi i le laina pito i luga numera) ".

4. O le faailoga o le tikeri o le a iai i tafatafa o se fuainumera poʻo se tusi (numera poʻo le upu). Afai e te manaʻo e faʻaauau le taina o le upu manino, toe kiliki le "Superscript" pe toe lolomi le "Ctrl+Sue++”.

Matou te tuʻuina se faailoga i le Upu 2003

O faatonuga mo le tuai o le polokalama e ese si ese.

1. Ulufale le numera poʻo le tusi (numera poʻo le upu) e tatau ona taʻuina le tikeri. Faʻamalamalamaina.

2. Kiliki i luga o le fasipepa filifilia ma le kiliki saʻo ma filifili le mea "Font".

3. I le pusa talanoa "Font"I le lisi ma le igoa e tasi, siaki le pusa "Ripoti" ma kiliki "Lelei".

4. I le faʻatulagaina o le tau aofaʻi manaʻomia, toe tatala le faʻailoga e ala i le lisi o talaʻaga "Font" ma siaki le pusa "Ripoti".

E faʻapefea ona aveese le faailoga tikeri?

Afai o nisi mafuaaga na e faia ai se mea sese pe ae ulufale i se tikeri pe na ona e manaʻomia e tapeina, e mafai ona e faia e pei lava o isi tusitusiga ile MS Word.

1. Tuu le fetuu saʻo i tua o le faailoga tikeri.

2. Tiliki le ki "BackSpace" i le tele o taimi e tatau ai (faʻalagolago i le numera o mataʻitusi o loʻo faʻamaonia i le tikeri).

O na mea uma, o lenei ua e iloa le auala e faia ai se numera i se sikuea, i totonu o se pusa poʻo se isi lava numera poʻo le numera o le pi faitau i le Upu. Matou te moomoo ia manuia oe ma e na o ni taunuuga lelei i le faʻamalamalamaina o le tusitala o faʻamatalaga Microsoft Word.