Faʻapefea ona maua ni faʻamatalaga i Google Maps

FB2 o se taʻutaʻua lauiloa mo le teuina o tusi eletise. Talosaga mo le matamataina o ia pepa, mo le tele o vaega, o ni faʻasalalauga, o loʻo maua i luga o OS maualuluga ma OS. O le mea moni, o le manaʻoga mo lenei faatulagaga ua faʻamaonia e le tele o polokalame ua faʻamoemoeina e le gata mo le matamataina (i nisi faʻamatalaga - i lalo).

O le FB2 format e matua faigofie lava mo le faitau, e le gata i luga o se matapiuta komepiuta tele ma i luga o faʻamatalaga laiti o smartphones poʻo papa. Ae, o nisi taimi e maua ai e tagata e talafeagai le faaliliuina o le FB2 faila i se pepa a le Microsoft Word, pe o se DOC ua le toe maua poʻo se DOCX na suia. E faʻapefea ona faia lenei mea, o le a matou faamatalaina i lenei tusiga.

Le faʻafitauli o le faʻaaogaina o tagata liliu mai

E pei ona i ai, o le sailia o se polokalama talafeagai mo le faaliliuina o le FB2 i le Upu e le faigofie tele. O i latou ma e tele naua, ae o le toʻatele oi latou e le aoga pe le saogalemu foi. Ma afai o nisi tagata liliu mai e le faigofie ona feagai ma le galuega, o isi o le a faalavelave i lau komepiuta po o le komepiuta ma se tele o polokalama e le manaomia mai le kamupani lauiloa, ma matua naunau e maua tagata uma ia latou auaunaga.

Talu ai o mea uma e le faigofie tele i polokalama o le liliu mai, e sili atu le pasi ese o lenei metotia, aemaise lava talu ai e le naʻo le tasi. Afai e te iloa se polokalama lelei e mafai ona faʻaaoga e faaliliu FB2 i le DOC poʻo le DOCX, tusi e uiga i ai i faʻamatalaga.

Faaaogaina o punaoa i le initaneti mo le liliu mai

I luga ole faʻalauteleina o le Initaneti, e tele lava punaoa e mafai ai ona e liliu mai le tasi faatulagaga i le isi. O nisi oi latou e faatagaina oe e liliu ma FB2 i le Upu. Ma o lea e te le o sailia se nofoaga talafeagai mo se taimi umi, matou te mauaina, pe na o ia, mo oe. E tatau ona e filifilia le mea e sili ona e fiafia i ai.

Liliu mai
ConvertFileOnline
Zamzar

Mafaufau i le faagasologa o le faaliliuina i luga o le initaneti e faʻaaoga ai le faʻataʻitaʻiga o le punaoa Convertio.

1. Auina atu le pepa FB2 i le saite. Mo lenei mea, o lenei tagata liliu mai i luga o le initaneti ua ofoina atu ni metotia:

  • Faʻamatala le auala i le pusa i luga o le komepiuta;
  • Faʻasolo mai le faila mai le Dropbox poʻo le Google Drive cloud storage;
  • Faʻamatala se fesoʻotaʻiga i se pepa i luga ole Initaneti.

Manatua: Afai e te le o faamauina i luga o lenei 'upega tafaʻilagi, o le tele o le tele o faila e mafai ona sii mai e le mafai ona sili atu i le 100 MB. Ioe, i le tele o tulaga o le a lava lea.

2. Ia mautinoa o le FB2 o loʻo filifilia i le matala muamua faatulagaina, i le lona lua, filifili le fetalaiga o le text text text talafeagai e te manaʻo e maua mai. E mafai ona avea lenei ma DOC poʻo DOCX.

3. O lenei e mafai ona e liua le faila, mo se mea faigofie lenei kiliki i luga o le kuluma mumu lanumumu "Liliu mai".

O le pepa FB2 o le a sii mai i luga o le 'upega tafaʻilagi, ona amata lea o le faagasologa o le liua.

4. Tikiala le faila liliu i lau komepiuta e ala i le kiliki i le lanu lanumeamata. "Download", pe sefe i le teuina o le ao.

I le taimi nei, e mafai ona e tatalaina le faila faasaoina i le Microsoft Word, e ui o le a mafai ona tusitusi faatasi uma tusitusiga. O le mea lea, e tatau ona e faʻasaʻoina le faatulagaga. Mo nisi mea faigofie, matou te fautuaina le tuʻuina o ni faamalama se lua i luga o le lauulu i autafa - FB2 le faitau ma le Upu, ona amata ai lea ona vaevaeina le tusitusiga i ni vaega, parakalafa, ma isi. O a matou faʻatonuga o le a fesoasoani ia te oe e taulima ai lenei galuega.

Lesona: Faʻamatalaina o le Upu i le Upu

O nisi togafiti i le galulue faatasi ma le FB2 format

O le FB2 format o se ituaiga o pepa XML e tele lona tutusa ma le HTML masani. O le mea mulimuli, i le ala, e mafai ona tatala e le gata i totonu o se masini komepiuta po o se faatonu faapitoa, ae faapena foi i le Word Word. I le iloaina o lenei, e faigofie lava ona e faaliliuina FB2 i le Upu.

1. Tatala le faʻailoga i le pepa FB2 e te manaʻo e liliu.

2. Kiliki i le faamaumatau i le itu taumatau i le taimi e tasi ma toe faʻaigoa, sili atu saʻo, suia le faʻapipiʻi mai le FB2 i le HTML. Faʻamaonia ou faʻamoemoe e ala i le kiliki "Ioe" i totonu o se faamalama matala.

Manatua: Afai e le mafai ona e suia le faʻalauteleina o le faila, pe faatoa mafai ona e toe faaigoa, mulimuli i laasaga nei:

  • I totonu o le pusa o loʻo i ai le faila FB2, alu i le lisi "Vaʻai";
  • Kiliki i luga o le ala vave faʻaoga "Filifiliga"ona filifili ai lea "Suʻe le faila ma le suʻega filifiliga";
  • I le faamalama e tatala, alu i le lisi "Vaʻai"taʻalo i totonu o le lisi i le faamalama ma ia le siaki le filifiliga "Fafaʻi faʻaopoopoga mo ituaiga faila ua uma ona faamauina".

3. Ia tatalaina nei le laupepa HTML. O le a faʻaalia i le 'upega tafaʻilagi.

4. Faʻamalamalama le itulau o le itulau e ala i le faʻaulu "FMTL + A"ma kopi i le faaaogaina o ki "FMT + C".

Manatua: I nisi o tagata suʻesuʻe, e le kopiina le tusiga mai itulau faapena. Afai e te feagai i se faʻafitauli tutusa, faigofie lava ona tatala le faila HTML i se isi 'upega tafaʻilagi.

5. O mea uma lava o le FB2, sili atu saʻo, ua leva ona i ai le HTML, ua i ai nei i le kilipa laupapa, mai le mea e te mafaia (e manaʻomia ai) faʻapipiʻi i totonu o le Upu.

Faʻafoʻi MS Word ma kiliki "FMT + V" ia faapipii le tusiga kopi.

E le pei o le metotia muamua (liliu i luga ole initaneti), liliu FB2 i le HTML ma faʻaofiina i totonu o se Upu lavea le palakalafa tusitusi ile palakalafa. Ae ui i lea, pe a manaʻomia, e mafai lava ona e suia le faʻasologaina o tusiga ma le lima, ma mafai ai ona faʻaaogaina le tusiga.

Tatala FB2 i le Upu saʻo

O metotia o loʻo faʻamatalaina i luga e i ai ni mea le lelei:

    • fesuiaiga o tusiga pe a liliu mai atonu e eseese;
    • ata, laulau, ma isi faʻamatalaga faʻamalosi e mafai ona aofia ai i sea faila o le a leiloa;
    • I le faila ua liua o le a foliga mai o pine, lelei, e faigofie ona aveese.

E leai se mea sese ma le tatalaina o le FB2 i totonu o le Upu, ae o lenei auala e moni o le faigofie ma sili ona faigofie.

1. Tatala le Microsoft Word ma filifili le poloaiga i totonu. "Tatala isi tusi" (pe afai o faila mulimuli na e galue ai o loʻo faʻaalia, lea e talafeagai mo lomiga fou o le polokalama) pe alu i le lisi "File" ma kiliki "Tatala" iina

2. I totonu o le faʻamatalama matala e tatala, filifili "Faʻamaumauga uma" ma faʻamaonia le auala i le pepa i le FB2 format. Kiliki i luga ma kiliki le avanoa.

3. O le a tatalaina le faila i se faamalama fou i le Puipui Puipui. Afai e te manaʻomia le suia, kiliki "Talia le Faʻasaga".

Mo nisi faʻamatalaga i luga o le mea e aofia ai se vaaiga puipuia ma le auala e faʻagata ai le faʻamalosia o galuega tauave o le pepa, e mafai ona e aʻoaʻo mai la matou tusiga.

O le a le mea e gata ai le faʻatinoina o le faʻatinoga i le Upu

Manatua: O elemene XML o aofia ai i le faila FB2 o le a faʻamutaina.

O lea na matou tatalaina le pepa FB2 i le Upu. O mea uma o totoe o le galue i le faʻasologa ma, pe a talafeagai (sili atu, ioe), aveese faʻamau mai mai. Ina ia faia lenei mea, tataʻi ia ki "FMT + ALT + X".

E totoe na o le faasaoina o lenei faila o se pepa DOCX. I le maeʻa uma o manipasi ma se tusitusiga tusitusia, fai mea nei:

1. Alu i le lisi "File" ma filifili le poloaiga Faasaoina As.

2. I le lisi o loʻo faʻavaivai i lalo o le laina ma le igoa faila, filifili le extension .docx. Afai e tatau ai, e mafai foi ona e toe faaigoaina le pepa ...

3. Faʻamatala mai le ala e teu ai ma kiliki "Faasaoina".

O na mea uma, o lenei ua e iloa le auala e liliu ai se FB2 faila i totonu o se pepa o le Upu. Filifili le metotia o le a faigofie mo oe. I le auala, toe suia le liua e mafai foi, o lona uiga, o se pepa DOC poʻo le DOCX e mafai ona liua i le FB2. Le auala e faia ai lenei mea o loʻo faʻamatalaina ia tatou mea.

Lesona: Faʻafefea ona faaliliu se pepa o le Upu i le FB2