Fofoina o faafitauli o le toe faafoi o vitio i luga o se PC


O nisi taimi pe ae faʻafesoʻotaʻi se masini faasee i se komepiuta, e mafai ona e feiloai i se savali e uiga i le manaʻomia ona faʻatulagaina, ma e ui lava i le mea moni e masani ona galue e aunoa ma le toilalo. O le taavale e mafai ona tatala ma faʻaali faila, ae ese (igoa ese i igoa, pepa i fafo atu o faiga faʻavae, ma isi mea), ma afai e te alu i meatotino, e mafai ona e vaʻaia ua suia le faila i se RAW e le malamalama, lona uiga. O le asō o le a matou taʻu atu ia te oe pe faapefea ona taulimaina le faafitauli.

Aisea ua avea ai le faila o le faila ma RAW ma pe faapefea ona toe faafoi le mea muamua

I le lautele, o le faafitauli e tutusa lava ma foliga vaaia o le RAW i luga o avega mamafa - ona o se faaletonu (polokalama faʻapitoa poʻo meafaigaluega), e le mafai e le OS ona fuafua le ituaiga o faila i luga o se avega eletise.

Aʻo vaʻavaʻai i luma, matou te matauina na o le pau lava le auala e toe maua ai le taʻavale i tua o le faʻapipiʻiina lea i faʻataʻitaʻiga lona tolu (sili atu le galue nai lo meafaigaluega na fausia), ae o faʻamaumauga o loʻo teu ai o le a leiloa. O le mea lea, ao le i amataina faiga faʻavae, e aoga le taumafai e toso mai le faʻamatalaga mai iina.

Metotia 1: DMDE

E ui lava i lona laʻitiiti, o lenei polokalame e lua uma algorithms mamana mo le sailia ma le toe maua mai o faamaumauga ua leiloloa, faapea foi ma le malosi gafatia mo le puleaina o masini.

Tatalo DMDE

  1. E le manaomia e le polokalama le faʻatutuina, o lea vave ona faʻatautaia lana faila - dmde.exe.

    A amata, filifili le gagana, e masani lava ona taʻu mai Rusia e ala i le le faʻaaoga.

    Ona e manaʻomia lea e talia le maliega o laisene e faʻaauauina pea.

  2. I le faamalama autu o talosaga, filifili lau taavale.

    Faʻasaga i le tele.
  3. I le isi faʻamalama, o le a tatalaina vaega na iloa e le polokalama.

    Kiliki le ki "Iloiloga atoa".
  4. O le a siaki le aufaasālalau mo le leiloa o faʻamaumauga. Faʻalagolago i le malosi o le uila afi, o le faagasologa atonu e umi se taimi (e oʻo atu i le tele o itula), faʻamolemole ia faʻapalepale ma taumafai e le faʻaaoga le komepiuta mo isi galuega.
  5. I le faaiuga o le faʻataʻitaʻiga, e aliali mai se pusa talatalanoa lea e te manaʻomia e filifili ai le meataitasi "Rescan File Faʻatonu Faʻatasi" ma faʻamaonia e ala i le amata "Lelei".
  6. O se faiga umi foi, ae e tatau ona sili atu le vave nai lo le laʻasaga muamua. O le iʻuga, o le a faʻaalia se faamalama ma se lisi o faila na maua.

    Ona o tapulaa o le saʻolotoga, e le mafai ona toe faʻafoʻisia e faatonu, o lea e tatau ai ona e filifilia se faila se tasi, valaau i le lisi o talaʻaga ma toe faʻafoʻiina mai iina, ma se filifiliga o nofoaga e teu ai.

    Ia saunia mo le mea moni o nisi faila e le mafai ona toe maua mai - o vaega e manatua ai na teuina ai sa toe faʻauuina tumau. E le gata i lea, o le toe maua mai o faʻamatalaga e ono toe faʻaigoaina, talu ai o le DMDE e tuʻuina atu faila fai fua i luga ole igoa.

  7. I le maeʻa ai i le toe faʻaleleia, e mafai ona e faʻapipiʻiina le pulou USB flash e faʻaaoga ai le DMDE poʻo soʻo se metotia ua fuafuaina i le tusiga o loʻo i lalo.

    Faʻatele: Le faʻasologaina o le komepiuta: auala e foia ai le faafitauli

Naʻo le toe foʻi mai o lenei auala o le faʻasaina o le saolotoga o le polokalama.

Metotia 2: MiniTool Power Data Recovery

O le isi polokalame malosi o le toe faʻaleleia o faila lea e mafai ona fesoasoani e foia ai a tatou faafitauli oi ai nei

  1. Faʻamoemoe le polokalama. O le mea muamua e te manaʻomia e filifili ai le ituaiga o toe faʻaleleia - i la matou tulaga "Toe faʻaleleia o alaleo faʻatekinolosi.
  2. Ona filifili lea o lau avega eletise - e fai ma tulafono, e pei o lenei mea i le polokalama.


    Filifili le kiliva flash flash, kiliki "Suʻesuʻe Atoa".

  3. O le polokalama o le a amataina se sailiga loloto mo faʻamatalaga o loʻo teuina i luga o le masini teu oloa.


    A maeʻa le faʻatonuga, filifili pepa e te manaʻomia ma kiliki le ki. "Faasaoina".

    Faamolemole ia matau - ona o tapulaa o le saolotoga, o le maualuga o le faila file e mafai ona toe faʻaleleia e 1 GB!

  4. O le isi laasaga o le filifili lea o le nofoaga e te manaʻo e teu ai faamatalaga. E pei ona taʻu atu e le polokalama ia te oe, e sili atu le faʻaaogaina o se puʻupuʻu malo.
  5. I le maeʻa ai o gaioiga talafeagai, tapuni le polokalama ma faʻapipiʻi le kiliva USB flash i soʻo se faila faila e fetaui ma oe.

    Vaʻavaʻai foi: O le fea polokalama faila e filifili ai mo se taavale eletise

E pei o le DMDE, o le MiniTool Power Recovery Recovery o se polokalama totogi, ei ai tapulaa i le saolotoga, ae peitai mo le vave maua mai o faila laiti (pepa o tusitusiga poʻo ata) o le filifiliga saoloto e lava.

Metotia 3: faʻaaogaina chkdsk

I nisi o tulaga, o le faʻaalia o le faila o le RAW e mafai ona tupu ona o se faʻalavelave faʻafuaseʻi. E mafai ona faʻaumatia e ala i le toe faʻaleleia o le palota o le faʻafanua o le moli uila e faʻaaoga "Poloaiga Poloaiga".

  1. Taumafai "Laina o poloaiga". Ina ia faia lenei mea, mulimuli i le ala "Amata"-"Polokalama uma"-"Tulaga Faataatia".

    Faʻasani saʻo "Poloaiga Poloaiga" ma filifili le filifiliga i le lisi autu "Faʻamasino e avea ma pule".

    E mafai foi ona e faʻaaogaina metotia o loʻo faʻamatalaina i lenei tusiga.
  2. Resitala le auchkdsk X: / r, ae naʻo "X" tusi le tusi o loʻo faʻaalia ai lau uila afi i Windows.
  3. O le aoga o le a siakiina le avetaavale afi, ma afai o le faafitauli o se faʻalavelave faʻafuaseʻi, e mafai ona faʻaumatia taunuuga.

  4. I le tulaga e te vaʻai i le feʻau "E le aoga Chkdsk mo RAW disks"aoga taumafai e faʻaaoga Metotia 1 ma le 2, talanoaina i luga.

E pei ona mafai ona e vaʻaia, e matua faigofie lava ona aveese le faiga o le faila o le RAW i luga o se kiliva afi - o manipulations e le manaʻomia ai soʻo se ituaiga o tomai matuia.