ContaCam 7.7.0


E i ai se taimi mo le fegalegaleaiga a se komepiuta i le lotoifale ma le Yandex Disk Cloud Center. "sync". O se tusi faʻapipiʻiina i luga o se komepiuta o loʻo faʻamaopoopo lelei se mea ma se mea. Seʻio tatou vaʻai pe o le a le faagasologa ma pe o le a le mea e fai.

O le faʻataʻitaʻiga o le faʻasoasoaina o mea nei: pe a faʻatinoina taga ma faila (teuteu, kopiina poʻo le tape) o suiga e tupu i totonu o le ao.

Afai e faʻafesuia faila i luga o le itulau Disk, o le a faʻaaogaina e le talosaga suiga i luga o le komepiuta. O suiga lava e tasi e tupu i luga o masini uma e fesoʻotaʻi atu i lenei tala.

I le taimi lava e tasi e sii mai ai faila i le igoa lava e tasi mai masini eseese, o le Yandex Disk o le a tuu atu ia i latou se numera o faasologa (file.exe, faila (2) .exe, ma isi).

Faailoaina le faagasologa o le gaoioi i totonu o le fata:


O ata tutusa lava e aliali mai i faila uma ma faila i le lisi o Disk.

O le saoasaoa o faʻamaumauga i luga o le Yandex disk e mafai ona maua e ala i le faapipiiina o le fetuu i luga o le ata talosaga i totonu o le fata.

E foliga mai o se mea fou, e pei o se faʻataʻitaʻiga, o se fale teu faamaumauga e tusa ma le 300 MB na sii mai i le Disk i ni nai sekone. E leai se mea ese, na o le polokalame e fuafua poʻo fea vaega o le faila ua suia ma ua na o na o latou fefaʻasoaʻi, ae leʻo le faʻamaumauga atoa (pepa).

E matua faigofie lava pe a fai o le faila o loʻo i ai faila o se galuega o loʻo iai nei. Faʻasaʻo pepa saʻo i le faila Disk e faʻasaoina fefaʻatauaiga ma taimi.

I se faaopoopoga, ia lavea avanoa i luga o le eletise, pe a fai e le manuia le upusii o le ao, e mafai ona e taofia le gasologa mo nisi o faila. O lea ituaiga pusa e otometi lava ona aveesea mai le tusi, ae e mafai lava ona maua i le Initaneti le atigipusa i luga o le initaneti ma le lisi o mea e fai i le polokalama.

O faila i totonu o le pupuʻu faʻatasi ai ma le faʻaogaina o mea e le mafai ona tuʻuina atu i luga o le itulau o le tautua pe ala i le lisi autu.

O le mea moni, o le tusi talosaga o loʻo i ai se mea e faʻamaonia ai le faʻaogaina faʻatasi ma le teuina o ao.

Faaiuga: o le faagasologa o le fesoʻotaʻiga e mafai ai ona e faia ni suiga i pepa i le taimi lava e tasi i masini uma e faʻaogaina e faʻaaoga ai le Yandex Disk app i le tasi faʻamatalaga. Ua faia lenei mea e faʻaalu ai le taimi ma nalu o tagata faʻaoga. O le synchronization e faasaoina ai i tatou mai le i ai i taimi uma e sii ma sii mai faila saʻo i Disk.