Faʻapitoa a Microsoft Office - faʻaoga i le initaneti o talosaga a le ofisa

Faʻatonuga o le Initaneti i luga o le Initaneti, o se kopi atoatoa o polokalame faʻapitoa uma a le ofisa, e aofia ai le Microsoft Word, Excel ma le PowerPoint (e le o se lisi atoa, ae naʻo mea e masani ona sailia e le aufaʻatasi). Vaʻavaʻai foi: Best Free Office mo Windows.

E tatau ona ou faatauina le Ofisa i soo se tasi lava o ona filifiliga, pe vaavaai mo fea e sii mai ai le ofisa o le ofisa, pe mafai ona ou fesootai ma le itulau uepi? O fea e sili atu - ofisa ile initaneti mai Microsoft poʻo Google Docs (faʻapusa tali mai Google). O le a ou taumafai e tali nei fesili.

Faaaogaina o le initaneti, faʻatusatusa i le Microsoft Office 2013 (i le masani masani)

Ina ia faʻaaoga le Initaneti i luga ole Initaneti, alu i le upega tafailagi. tofi.com. O le a e manaʻomia se faʻamatalaga Microsoft Live ID e teu ai (pe a leai, tusi resitala mo se saʻolotoga iina).

O loʻo lisiina atu lisi nei o polokalama a le ofisa mo oe:

  • Upu Faʻainitaneti - mo le galue faʻatasi ai ma tusi tusitusi
  • Excel Online - Talosaga Ripoti
  • PowerPoint Online - fatuina o ata
  • Outlook.com - galue ma le imeli

Ma mai lenei itulau o loʻo i ai le avanoa i le OneDrive cloud clouding, le kalena ma le lisi o tagata e fesoʻotaʻi atu i tagata. O le ae le mauaina polokalama e pei o le Access iinei.

Faʻaaliga: aua le gauai atu i le mea moni o loʻo i ai i le screenshots elemene i le Igilisi, o lenei mea e mafua mai i le faʻatulagaina o laʻu teugatupe Microsoft, lea e le faigofie tele ona suia. O le ai ai sou Rusia, o loʻo lagolagoina atoatoa mo le atigilima ma le siaki.

O ituaiga uma o luga o le initaneti o polokalama o le ofisa e mafai ai ona e faia le tele o mea e mafai ona faia i luga o le laupepa: tatala pepa a le Office ma isi faatulagaga, maimoa ma faasaʻo, fatuina ripoti ma ata o le PowerPoint.

Faʻatonuina o le Microsoft Word Online Toolbar

Excel Online Toolbar

 

O le mea moni, o le seti o meafaigaluega mo le faʻataʻitaʻiga e le lautele e pei ona i ai i luga o le faʻasalalauga. Ae ui i lea, toetoe lava o mea uma o loʻo faaaogaina e le aufaʻatasi o loʻo faaaogaina iinei. O loʻo i ai foi ni cliparts ma le faʻaofiina o fua faʻatatau, ata, faʻatinoga i luga o faʻamatalaga, faʻaalia i faʻalauiloa - mea uma e te manaʻomia.

Lisi ma siata ua tatala i le Excel Online

O se tasi o tulaga taua o le 'upega tafailagi e leai se totogi mai Microsoft - faʻamaumauga na uluai fatuina i le masani masani o "komepiuta" o le polokalama, o loʻo faʻaalia tonu lava na faia (ma o lo latou faʻataʻitaʻiga atoa o loʻo avanoa). I Google Docs, o loʻo i ai faafitauli i lenei mea, aemaise lava e faatatau i siata, laulau ma isi elemene mamanu.

Faia se faʻamatalaga i le PowerPoint Online

O pepa na e galue faʻatasi ai ma le lavea i le OneDrive cloud storage, ae, ioe, e faigofie lava ona e faasaoina i latou i lau komepiuta i le Ofisa 2013 2013 (docx, xlsx, pptx). I le lumanaʻi, e mafai ona e faʻaauau pea ona galue i luga o se pepa o loʻo teuina i totonu o le ao pe download mai lau komepiuta.

O faʻamanuiaga autu o talosaga faʻainitaneti Microsoft Ofisa:

  • O le avanoa i ai e leai se totogi.
  • Faʻafesoʻotaʻi atoatoa ma faʻapipiʻi a Microsoft Office o faʻavae eseese. A oʻo i le taimi e tatala ai iina o le a leai se faʻalavelave ma isi mea. Faasaoina faila i komepiuta.
  • Le i ai o galuega uma e ono manaʻomia ai le avefaʻatasia o le tagata.
  • E maua mai soʻo se masini, e le mai i komepiuta a Windows poʻo Mac. E mafai ona e faʻaogaina le ofisa i le initaneti i luga o lau laulau, luga o Linux ma isi masini.
  • Avanoa mo le galulue faʻatasi i luga o pepa.

Le lelei o se ofisa saoloto:

  • Galuega e manaʻomia ai le Initaneti, e le lagolagoina le galuega tuusao.
  • Laititi seti o mea faigaluega ma foliga. Afai e te manaʻomia ni macros ma fesoʻotaʻiga tuʻufaʻatasiga, e le o le tulaga lenei i luga o le initaneti o le ofisa.
  • Masalo, o le saoasaoa o le saoasaoa o le galuega pe a faatusatusa i polokalama masani a le ofisa i le komipiuta.

Galue i le Microsoft Word Online

Microsoft Office Online i le Google Docs (Google Docs)

Google Docs o se isi laupepa telefoni faʻapitoa i luga ole initaneti. I luga o se seti o meafaigaluega mo le galue ai ma pepa, lapatai ma faʻamatalaga, e le o lalo ifo i le initaneti mai Microsoft. E le gata i lea, e mafai ona e galue i se pepa i Google Docs offline.

Google docs

Faatasi ai ma vaivaiga o Google Docs, e ono matauina o Google web office applications e le ogatasi lelei ma Formats Office. A e tatalaina se pepa ma se mamanu tele, laulau ma faʻataʻitaʻiga, atonu e te le o vaʻai tonu pe o le a le mea na muai fuafuaina.

O le laulau e tasi e tatala i google laulau

Ma o se tasi o manatu taua: E i ai laʻu Samsung Chromebook, o le telegesi o Chromebooks (masini e faavae i le Chrome OS - o le faiga faʻaogaina, o le mea moni, o se faʻatautaia). O le mea moni, ia galue i luga o pepa na te maua ai Google Docs. O le poto masani ua faʻaalia ai o le galue ma faʻamatalaga o Upu ma Excel e sili atu le faigofie ma sili atu ona faigofie i le initaneti o le Microsoft - i luga o lenei masini faapitoa, e sili atu le televave, faasaoina o neura ma, i se tulaga lautele, sili atu ona talafeagai.

Faaiuga

E tatau ona ou faʻaogaina le Microsoft Office Online? E faigata ona fai atu, aemaise lava le mea moni e faʻapea, mo le tele o tagata faʻaaoga i lo matou atunuu, o soʻo se polokalama faʻanatura e leai se totogi. Afai e le o le tulaga lena, ona ou mautinoa lea o le toatele o le a mafai ona puleaina i le na o le free online version o le ofisa.

Po o le a lava le mea, o le iloa e uiga i le i ai o se eseesega o le galue ma pepa e aoga, e mafai ona aoga. Ma ona o lona "ao" atonu e aoga foi.