Faʻafefea ona mafai ai ona maua le "Saili iPhone" ata

Android smartphones na faia e le kamupani iloga o Sony, ua lauiloa mo lo latou tulaga sili ona maualuga ma le lelei o le faatinoga. Ole ata ole Xperia Z e leʻo se tuusaunoaga iinei - mo le tele o tausaga, o loʻo faʻaaogaina e le masini ana galuega ma foia faafitauli o tagata e ona le itiiti pe leai foi se faʻalavelave mai le mulimuli i la latou galuega. Ae ui i lea, o nisi mea e faʻaaogāina e le tagata e manaʻomia ai le faʻaogaina o le masini, lea o le a talanoaina i le tusiga. Mafaufau i le tele o auala mo le faʻaaogaina o le komipiuta Sony Xperia Z, faʻaopoopoina i le tasi manatu - firmware.

O fautuaga nei e le o iai le uiga o le faʻamalosiau o le tagata faʻaaoga e faʻaaogaina e faatatau i le telefoni! O manuga uma o loʻo faʻamatalaina i totonu o le tusiga ua faia e lē e ona le masini i lona lava lamatiaga ma le lamatiaga, ma e na o ia lava e nafa ma le faʻatonuga mo taunuuga o soʻo se gaioiga!

Sauniuniga

O le laasaga muamua, lea e tatau ona faamaea e mautinoa ai le toe faʻaleleia ma le saogalemu o le toe faʻaleleia o le Android OS i le smartphone Sony Xperia Z, e aofia ai le mauaina o faʻamatalaga e uiga i vaega autu o le faʻatinoga ma le faʻaogaina o le komepiuta faʻaaogaina e avea ma masini komepiuta autu ma le polokalama talafeagai.

Faaleleia meafaigaluega

Mo tagata o loʻo nonofo i atunuu eseese, na latou gaosia ituaiga eseese o le telefoni Sony Xperia Z (SXZ) (igoa faʻailoga Yuga). O suiga taua e masani ona masani ai i le itulagi Rusia, na o le lua - C6603 ma C6602. E matua faigofie lava ona iloa tonu po o le a le faʻaupuga o loʻo faʻaalia ai se faʻataʻitaʻiga patino. E tatau ona tatala "Faʻatonu" aloaia aloaia Android, alu i le vaega "E uiga i le telefoni" ma vaʻai i le tau o le mea "Faataitaiga".

Mo nei suiga, na faia ai e le kamupanī afifi eseese o le polokalama faʻapitoa a le ofisa, ae tatau ona maitauina o le firmware mo C6602 ma C6603 e faʻaogaina, ma o le toe faʻaleleia o OS i soo se Ixperia Zet e faʻaaogaina ia lava meafaigaluega ma tutusa algorithms. E le gata i lea, o le lalolagi atoa, o lona uiga, o le mafai ona faʻapipiʻi ma taʻavale i luga o soʻo se ituaiga o faʻataʻitaʻiga, o loʻo faʻaalia e toetoe lava o le le faʻaaoga aloaia (aganuʻu) faiga faʻaoga.

I se upu, o faʻatonuga mai lenei mataupu e faʻaaoga i soo se faʻataʻitaʻiga o le Yuga faataitaiga. A o faia taga mai vaega "Metotia 2" ma "Metotia 4" E fautuaina e filifili e sii mai ma faʻapipiʻi le pusa c OS, e fetaui ma le masini faʻaonapo nei.

Avetaavale ma masini komepiuta

O se tasi o mea autu autu e aafia ai le manuia o galuega e aofia ai le tali atu i le polokalama o masini komepiuta o le sao saʻo lea o le avetaavale - o se sootaga i le va o le telefoni ua faaliliuina i se tulaga faapitoa ma se komepiuta ua faaauupegaina i le polokalama e mafai ona toe tusia ia vaega o le masini mafaufau ma faamatalaga talafeagai.

Vaʻai foi: Faʻapipiʻi avetaavale mo le firmware firmware

O le auala pito sili ona faigofie ma aupito sili ona lelei mo le mauaina o avetaavale mo Sony Xperia Z o le faʻapipiʻiina lea o polokalama ua fuafuaina e galulue ai ma masini gaosi oloa. O vaega o le Windows e manaʻomia mo le fesoʻotaʻiina o le telefoni ma le PC i auala uma o loʻo aofia i tufatufa o mea muamua e lua o meafaigaluega nei. I le faaopoopo atu i avetaavale, pe a uma ona faʻapipiʻi talosaga, e faʻapipiʻi le komepiuta i auala e mafai ai ona faʻapipiʻi le firmware aloaia i luga o le telefoni i le toetoe lava o tulaga uma, e aofia ai mea taua.

Taofia Xperia

O le pule o le talosaga na faia e mafai ai ona fegalegaleai ma Sony Sony masini mai PC. Faʻatagaina oe e faia le tele o manipisi, e aofia ai le faʻapipiʻiina o se OS faʻafouina OS i luga o le SXZ, faʻapea foi ma le toe faʻaleleia o le Android i le tele o faʻafitauli. E mafai ona e siiina mai le Ixperia Companion o le lomiga lata mai mai le upega tafaʻilagi aloaia a le Sony, ma o le faʻatulagaga o lenei polokalama e faʻatino e tusa ai ma faatonuga nei.

Talia le Sony Xperia Companion app mai le upega tafaʻilagi aloaia

  1. Kiliki i luga le sootaga oi luga ma luga o le itulau tatala itulau kiliki Tulei mo Windows. Ona faʻatali seia maeʻa le download.
  2. Tatala le faʻailoga ua faʻamaonia mo le faasaoina o faila mai le Initaneti ma faʻalauiloa XperiaCompanion.exe.
  3. A maeʻa ona iloiloina le Maliega Laisene i le uluai faamalama o le faʻapipiʻi, matou te setiina se siaki i totonu o le atigipusa, faʻamaonia lo matou taliaina o le faʻaogaina o le polokalama. Tatou kiliki "Faʻamau".
  4. O loʻo matou faʻatali mo faila e kopiina i le PC disk. Toto "Tamoe" i totonu o le faʻamalama mulimuli.
  5. O lenei faʻatulagaga o le Xperia Companion ma i le taimi lava e tasi o se seti o avetaavale autu mo le galulue faatasi ma le masini o loʻo fesiligia ua maeʻa.

Sony Mobile Flasher (Flashtool)

O le mea e sili ona aoga ma lelei le faʻamatalaga faʻapipiʻiina mo le faʻaaogaina o le polokalama faʻapitoa o smartphones o le laina faataitai Xperia mai Sony. O Flashtool o le a faʻaauau ona aofia ai i le faʻaaogaina o faatonuga mai lenei mea, o le mea lea o le faʻapipiʻiina o se talosaga e mafai ona avea o se mea e tatau ai.

Ina ia aloese mai faafitauli ma toilalo i le faagasologa o le faʻapipiʻiina ma le faʻaogaina o le fulufulu, ao le i faʻapipiʻiina ma faʻatinoina, i le lumanaʻi, e tatau ona e faʻaaogaina vailaau uma ma faila afi o loʻo galue i totonu o le polokalama. O tagata e le iloa pe faʻapefea ona taofia le faʻaaogaina o masini puipuia e mafai ona faasino i faatonuga nei:

Faitau atili: Faʻasala le antivirus i le siosiomaga o Windows.

  1. Lisi le sootaga i lalo, ona tatala lea o le faila faila o le tusi siaki i le faʻataʻitaʻiga - 0.9.18.6.
  2. Download Sony Mobile Flasher (Flashtool) mo le Xperia Z model firmware

  3. Tatou kiliki "Lisi" i le muamua

    ma le faʻamalama lona lua o le masini faʻapipiʻi.

  4. Tatou amata amata kopi o faila i le kiliki "Faʻamau" i le window lona tolu.
  5. O loʻo matou faʻatali i le maeʻa o le le tatalaina o le pusa faʻatasi ma vaega o le talosaga.
  6. A uma ona faʻaalia le faʻamatalaga "Ua maeʻa" i le faʻapipiʻi faamalama window "Lisi"

    ona sosoo ai lea "Faauma".

  7. E le gata i lea, mo le maeʻa maeʻa o le faʻapipiʻi, e tatau ona e amataina le talosaga (pe ae tatalaina le Flashtool mo le taimi muamua, o le a fausia ai directories e te manaomia e galue ai) e ala i le tatalaina o le pusaC: Flashtoolma taʻavale le faila i le mea FlashTool (64) .exe.
  8. O loʻo matou faʻatali mo le talosaga e faʻatino le faiga amata o le amataina, o lona uiga, o le a faʻaumatia le faamalama "Faamolemole faatali seia maeʻa le faagasologa".
  9. O le taimi nei e mafai ona tapunia le pulou - ua saunia mea uma mo lona faʻaaoga i le lumanaʻi.

Faʻapipiʻi Avetaavale mo le Lulu

Matou te tuʻufaʻatasia i le avetaavale faʻapitoa mo faʻailoga faapitoa faʻapitoa Sony Iksperiya Zet mai le pusa Flashtool:

  1. O le mea muamua e tatau ona e faia e faʻaaogaina ai le "firmware" avetaavale o le faʻaaogaina lea o le faʻamaonia o le saini numera o vaega ua faʻapipiʻiina i le OS.

    Faitau atili: Faʻamaonia le faʻamaonia le saini o le saini i Windows

  2. Alu i le lisiC: Flashtoolma tatala le pusa avetaavale.

  3. Valaʻau i le faila o le faʻailoga o faila Flashtool-drivers.exee ala i le kiliki i luga o lona igoa ma le kī saʻo o le kusi, ona filifili lea "O meatotino".

    Alu i le lisi "Fesootaiga" le matala, tatala le pusa siaki "Taofia le polokalama ile tulaga fetaui ma:", filifili i le lisi pa'ū "Windows Vista". Faailoga foi le meataitasi "Taofia lenei polokalame i le avea ai o se Pule". Faʻamaonia le filifilia o mea e ala ile kiliki i luga o le ki. "Lelei".

    Vaʻai foi: Faʻafefea ona mafai ai le tulaga faʻasagaga i le Windows 10

  4. Tatala i luga Flashtool-drivers.exetulei "Lisi" i le uluai faamalama o le faʻapipiʻi avetaavale faʻaalia.

  5. I le laasaga e sosoo ai, e tatau ona e filifilia vaega e faʻapipiʻi - siaki i le lisi "Filifili vaega e faʻapipiʻi" mea "Avetaavale Flashmode", "Avetaavale Anapogi" (luga o le lisi)

    ma faapena foi "Xperia Z ma SO-02E". Le isi, kiliki "Faʻamau".

  6. O loʻo matou faʻatali i le maeʻa o vaega e le faʻaaogaina.

  7. Toto "Lisi" i le faamalama e tatala Sueina o le Avetaavale ma faʻatali seia toe fai kopi faila i le PC disk.

  8. Tatou kiliki "Fai" i totonu o le faʻamalama mulimuli

    ma "Faauma" i le faamalama "Polokalame FlashTool Xperia DriverPack".

E faʻamafanafanaina le faʻaleleia o le Fastboot

I nisi o tulaga, faʻapea foʻi ma le faʻaogaina o manipasi taʻitasi i le vaega o le manatuaina o le mamanu o le faʻataʻitaʻiga, o le ae manaʻomia le tomai e galulue ai ma le Fastboot ma le aoga. O le faʻaaogaina o le meafaigaluega faʻapipiʻi i Windows e le talafeagai, na o le download ma tape le archive nei i le aʻa o le vaeluaina o mea:

Faʻatau le faʻaaogaina o le Fastboot e galulue ma le smartphone Sony Xperia Z

O mataupu faavae o le galue ma le faʻaaogaina o loʻo talanoaina i le tusiga i le fesoʻotaʻiga i lalo, afai e te tagofia le Fastboot mo le taimi muamua, e fautuaina e te faitauina.

Vaʻai foi: Faʻafefea ona faʻamalosi se masini Android e ala i le Fastboot

Amata amata

Ina ia mafai ona maua le vaega o le SXZ mo le faʻamoemoega o le suʻeina o ia mea, e tatau ona faʻafeiloaʻi le masini i faʻaoga faʻapitoa faʻaleleia. I le laasaga sauniuni, e fautuaina e manatua le auala e sui ai i setete nei ma i le taimi lava e siaki ai le saʻo o le faʻapipiʻiina o avetaavale e manaʻomia mo le fesoʻotaʻi ma se PC i totonu oi latou uma.

  • "FLASHMODE" - o le auala autu, lea e mafai ona faʻaaoga e toe faʻaleleia ai le ofisa aloaia o Android poʻo le toe faʻafouina polokalama. Ina ia tuʻu le SXZ i lenei setete, pe a uma le tele o le telefoni, kiliki le ki "Tusi -" ma, uuina, faafesootai le uaea e fesootai ma le fesootaiga USB o le komepiuta.

    O le tatalaina "Pule Sili" pe a uma ona fesoʻotaʻi le masini i le auala maualuga, matou te iloa le masini "SOMC Flash Device".

  • "FILIFILIGA MODE" - o le setete e manaʻomia mo le faʻaaogaina o manipulations i le mafaufauga o le masini e ala i le faʻaogaina o le Fastboot. O le fesuiaiga i le auala e faʻatinoina mai le setete o le telefoni. Matou te patipati "Volume +" ma faʻafesoʻotaʻi le uaea e fesoʻotaʻi i le komepiuta

    O se taunuuga, o le Uila i luga o le masini e susulu i le lanumoana, ma "Dispatcher" masini faʻaalia "Android ADB Interface".

  • "Toe faʻaleleia" - siosiomaga faʻaleleia. O le komepiuta Android O Sony Ixperia e le o saunia mo le toe faʻaleleia o falemaʻi, ae o tagata e filifili e faʻaleleia i luga o faʻamaumauga faʻapitoa firmware faʻafouina faʻaleleia fofo (o le faʻatulagaga o loʻo faʻamatalaina i lalo i le tusitusiga). Ina ia amataina le siosiomaga e toe faʻaleleia ai le SXZ, kiliki le ki "Meaai". I le taimi o le faʻaalia o le tagavai taʻavale "SONY" lolomi ma faasao le faamau "Volume +". O le iʻuga, e tatau ona utaina se siosiomaga faʻaleleia o le toe faʻaleleia, pe a faʻapea o le toe faʻaleleia ua faʻapipiʻiina ma o loʻo iai i le telefoni.

Filifiliga. I le faaopoopo atu i le valaʻauina o ni faʻalauiloa faʻapitoa i le taimi o le firmware ma manipulations e fesoʻotai, e mafai e le tagata faʻaoga ona faʻamalosi le toe amataina pe tape atoa le atamai. O nei gaioiga e mafai ona faʻatinoina e pei ona taua i lalo:

  • Toe toe fai - taofi i lalo ki e lua "Meaai" ma "Volume +". Faʻaofuofu pea seia oʻo i le lagona o le vibration, ona faʻasaʻo ai lea.
  • Mo le 'vevela' 'vevela' (e tutusa ma le momotuina o le masini o le masini), matou te uu i lalo le ki "Meaai" ma "Volume +" seia oo i le lagona o le maalili e tolu i se laina.

Supervalu Privileges

O le mauaina o aʻa-aia tatau i le SXZ e mafai ona talafeagai mo le faʻatinoina o le tele o faamoemoega, ae le faʻatagaina pe'ā e faia sauniuniga mo le toe faʻaleleia o le polokalama polokalama. Afai e matua manaomia lava avanoa, o le auala sili ona faigofie o le faʻaaogaina lea o KingRoot mo le faʻaaogaina o le Windows e maua mai ai - a itiiti mai i le siosiomaga o le OS mobile faʻavae e faavae i luga o le Android 5, o le meafaigaluega faigofie lava e faʻaaogaina le galuega o le aʻafiaina o le masini.

Faʻalogo KingRoot mo Windows

Mo le mauaina o aia tatau Superuser, mulimuli i faatonuga i le tusiga i le sootaga lenei:

Faitau atili: Maua aʻafiaga ma KingROOT mo le PC

Fautuaga. Aʻo faia le faʻagasologa mo le mauaina o aʻa-aia tatau e ala atu i KingRuth, e tatau ona e tatalaina le masini matala ma faʻamaonia uma talosaga mai le Android!

Lagolago

O le manaʻoga e faʻasaoina se kopi faʻamaumauga o faʻamatalaga o loʻo i totonu o le teuina o se masini feaveaʻi ae leʻi faʻafefe i le faagaoioiga o lana OS e le faʻaauau. Matou te faia se faʻamaumauga i soʻo se avanoa ma i soo se auala e mafai ona maua - o lenei faiga e le sili atu le manaia.

Faitau atili: Fausia pepa faʻamatalaga mai se masini Android aʻo leʻi faʻamalamalamaina

Ina ia mafai ai ona faʻasaoina le faʻamatalaga na gaosia e le tagata faʻaogaina le atamai i le taimi o le faʻaogaina o le SXZ, ma ia toe faʻafoisia i le siosiomaga o le OS OS o le faʻataʻitaʻiga, ona faʻaaoga lelei ai lea o le sui o le Xperia Companion.

  1. Tatala Xperia Companion.
  2. Matou te faafesootai le telefoni i le Android i le komepiuta. Afai o le faʻaluaina o loʻo faia mo le taimi muamua, o le mata o le masini e faʻaalia se talosaga e faʻapipiʻi le masini komepiuta e te manaʻo e faʻamaonia e ala i le taina "FAUTUA".
  3. A uma ona fuafua e le pule le telefoni, o lona uiga, o lona faʻataʻitaʻiga o faʻaalia i le faamalama i luga o le faamalama, matou te kiliki "Lagolago".

  4. Matou te tofiaina le kopi na fatuina o le igoa o se igoa ma fuafua le ituaiga faʻamatalaga. I la tatou faataitaiga, filifilia "Aua neʻi faʻamaonia le faʻasolosolo", ae e mafai ona e filifili i le faitalia-puipui le faila faila e ala i le setiina o le ki i tafatafa o le mea e fetaui ma ulufale atu i le pulega faalilolilo o tagata i totonu o le fanua faalua "Upu" ma "Faamaonia le Upu". Tatou kiliki "Lelei".
  5. Filifili ituaiga o faʻamaumauga o le a tuʻuina i tua, aveese faʻamalo lata ane i na meataitasi, e le manaʻomia le kopiina (e le mafai, o faʻamatalaga uma o tagata e tuʻuina i le teuga). Toto "Lisi".
  6. Matou te faʻatali le faʻamaeʻaina o le kopiina o faʻamaumauga, mataʻituina le tulaga o le faʻataʻaloga o tulaga ma le faʻalavelaveina le faʻataʻitaʻiga ma soʻo se gaioiga.
  7. Tatou kiliki "Fai" ina ua maeʻa ona maua le faʻamaoniga o le faʻataʻitaʻiga manuia o le kopiina o faʻamatalaga i se komepiuta i le fenetili Xperia Companion. E mafai ona vaʻaia le atamai mai le PC.

Ina ia toe faʻafoʻi faamatalaga faʻamatalaga i le SXZ firmware environment afterwards:

  1. Tatalo Xperia Companion ma faʻafesoʻotaʻi lau smartphone i lau PC.
  2. Alu i le vaega "Toe faʻafoʻisia" - o igoa nei o faʻamaumauga na faia muamua ma le aso o le faʻamaumauga.
  3. Filifili le kopi manaʻomia ile kiliki i lona igoa ma kiliki "Lisi".
  4. Afai e manaʻomia, aveese faʻamalo i pusa-siaki latalata i na ituaiga o faʻamaumauga e leʻi fuafuaina e toe faʻaleleia. Tatou kiliki "Lisi".
  5. I le siakiina o le siaki tusi talafeagai, matou te faʻamaonia le maliliega ma le mea moni o le faʻamatalaga i le telefoni o le a suia i le sa i ai i le taimi o le faʻamaumauga. Toto "Lisi".
  6. Matou te faʻatali seia oʻo ina tuʻuina atu faʻamatalaga mai le faʻamaumauga i le mafaufauga o le masini.
  7. I le maeʻa ai o le toe faʻaleleia o taualumaga mai le faʻamaumauga, kiliki "Fai" i le faamalama Xperia Companion. Aveese le telefoni mai le komepiuta ma toe fai.

Tulaga o Bootloader

Soo se masini e taʻavale i luga o le Android, e faʻapipiʻiina ma se puʻupuʻu, se masini komepiuta lea e siakiina le fatu o le OS pe a fai seevae. I le taimi muamua, o le uta o le bootloader i le Sony Ixperia Zet ua poloka e le gaosimea, o se ituaiga puipuiga mai le faapipiiina o le polokalama le aloaia e tagata e ona le masini.

O faʻamatalaga o le tatalaina ma tapuni le auala o loʻo aofia i totonu o faatonuga. "Metotia 3" ma "Metotia 4" i le tusiga o loʻo i lalo. Faʻaaliga, o le faanatinati e suia le tulaga o loʻo fesiligia e le aoga, ma i le tulaga o le sauniuniga mo le toe faʻaleleia o le polokalama, e naʻo oe e tatau ona e iloa pe o lokaina le lapoʻa poʻo le tatalaina, aua o lenei faʻamatalaga o le a mafai ai ona e fuafuaina le aoga o se meafaigaluega i se telefoni.

  1. Tatala le tusi talosaga i luga o lau telefoni "Telefoni" ma ia ulufale i le lisi o inisinia, ia tusia le tuufaatasiga lenei:

    *#*#7378423#*#*

  2. Tapa "Faletupe o le auaunaga" i le lisi e tatala ai. Ma le isi, tatala le vaega "Fetuunaiga".
  3. Lalo pito "Faʻaauau le tulaga:"faʻaalia i luga o le tino i luga o le faʻaaliga vaaia o loʻo taʻu mai ai le tulaga o le ave uta. E tolu avanoa e mafai:
    • Bootloader tatalaina le faatagaina: Ioe - ua tapunia le uta uta, ae mafai ona tatala le auala e tatala ai.
    • Bootloader tatala: Ioe - faʻapipiʻi le tatalaina.
    • Bootloader tatalaina le faatagaina: Leai - Ua loka le uta uta ma e leai se auala e tatala ai le taualumaga.

Faamaumauga

Lalo o auala nei e fa e faʻamalamalamaina ai le Sony Xperia Z, le faʻatinoga o le faʻatinoga lea e aofia ai le ausiaina o taunuʻuga eseese. O le filifiliga o le metotia o le toe faʻaofiina o le Android, e masani lava ona faʻauʻuina e le tagata autu o le sini tupito, o lona uiga, o le ituaiga / OS o OS o le a mulimuli ane pulea le masini, faʻapea foi le setete o le telefoni feaveaʻi aʻo lei amataina le manipulations.

Metotia 1: Xperia Companion

O le faigofie ma le saʻo auala o le faʻaaogaina o le SXZ i le tulaga talafeagai o loʻo faʻaaogaina le polokalama faʻapitoa a Sony. O le Xperia Companion e faʻatagaina oe e faigofie ona faʻafouina le faʻaogaina o le polokalama faʻapitoa a le komipiuta, toe faʻatulaga atoa le OS, ma toe faʻaleleia lana galuega pe a uma le faʻalavelave.

Experiment Companion e faʻaaoga lelei i na o masini ua lokaina le loka!

Faʻafou

Afai o le faʻamoemoega o le tagata faʻaaoga e na o le maua o le Google fou fou, faʻatulagaina mo le faʻaaogaina i luga o se telefoni e le kamupanī, ia faʻaauau pei ona taua i lalo.

  1. Tatou amataina le Pule Exx Companion ma faʻafesoʻotaʻi le telefoni feaveaʻi i le PC.
  2. A maeʻa le tuʻuina atu o le masini, e suʻeina e le masini le faʻaleleia atili o polokalama faakomepiuta, ma, pe'ā maua i luga o saini a Sony, tuʻuina atu se faʻamatalaga talafeagai. Na o le kiliki i le matala o savali. "Faʻafouina."
  3. I le isi laʻo, faʻamatala e uiga i faagasologa o loʻo sosoʻo, kiliki "Lelei".
  4. O loʻo matou faʻatali mo le afifi o faila talafeagai e tatau ona utaina. E mafai ona mataʻituina le siakiina e ala i le mataʻituina o le tulaga alualu i luma i le pito i luga o le faamalama o le pule.
  5. A maeʻa le faʻaaliga i le sauni e amata le faʻapipiʻiina o le faʻafouga o le polokalama o le polokalama faʻaalia i le faamalama o le mafutaga, kiliki "Lisi".
  6. O le faagasologa o le sauniuni e faʻafouina vaega amata o le Android - o le telefoni feaveaʻi ma liliu atu i se faiga faapitoa mo le firmware.
  7. Toto "Lisi" i le faamalama o loʻo i ai faʻamatalaga e uiga i le faʻapotopotoga o le faiga o le a faʻapipiʻiina i le masini.
  8. O le faʻatulagaina o le faʻamatalaga amata, sosoo ai ma le maeʻaina o le alualu i luma o le alualu i luma i totonu o le Faiga e Suʻesuʻe ai. E le faʻaalia e le telefoni ni faailoga o le olaga.

  9. E tusa lava pe i ai se lagona e faʻatuai le faʻatinoga, matou te le faalavelaveina le faʻaleleia o le faagasologa!
  10. E maeʻa le faʻamatalaga i le faʻaalia i le faʻamalama o le polokalama o se faʻamatalaga o le manuia o le taotoga ma se faʻamatalaga pupuu i le auala e amataina ai se telefoni i luga o le Android - tatou te mulimuli i nei faatonuga, o lona uiga, faʻasese le masini mai le PC ma faʻafesoʻotaʻi.
  11. O loʻo matou faʻatali mo le iʻuga o le faʻatulagaina o le sili ona aoga, ma le faʻalauiloaina o le Android ua leva ona faʻafouina.

Faʻaolaina

I se tulaga e le maluelue ai le OS Iksperia Zet, e manaʻomia le toe faʻaleleia e tusa ai ma le manatu o le tagata, pe le mafai e le telefoni ona taʻavale i le Android, e fautuaina e le au faipisinisi latou te faia lenei mea.

  1. Tatalo Tafaʻi ma kiliki Toe faʻaleleia o le Software i le pule autu autu.
  2. Matou te tuʻuina se faailoga i totonu o le atigipusa "E le mafai ona iloa pe amataina le masini ..." ma tulei "Lisi".
  3. Filifili le poloka i le kiliki kiliki "Telefoni poʻo le Tablet Xperia" ona kiliki lea "Lisi".
  4. A o lei faia le isi laasaga, ia seti le atigipusa "Ioe, ou te iloa oʻu faʻamaumauga Google".
  5. Matou te faatalitali i le maeʻa o tapenapenaga mo le toe faʻaleleia o le OS mobile, sosoo ai ma le faʻatumuina o le tulaga o le tulaga i le faamalama Ixperia Companion.
  6. Matou te faʻatino le faʻatonuga o loʻo faʻaalia e le talosaga - o le mea moni tatou te faʻafesoʻotaʻi le telefoni i le komepiuta i le faiga "FLASHMODE".
  7. Matou te faʻamaonia le mea moni o le faʻaumatiaina o faʻamatalaga o tagata o loʻo aofia i totonu o le faleoloa Xperia Zet, lea e le maalofia i le faagasologa o le toe faʻafoisia o le polokalama o le masini. Ina ia faia lenei mea, seti le faailoga i le pusa siaki talafeagai ma kiliki "Lisi".
  8. Matou te amataina se toe faʻafouina o le OS telefoni i le kiliki "Lisi" i le faamalama faʻamaonia le saunia o le masini mo le faʻatinoga.
  9. O loʻo matou faʻatali mo le Xperia Companion e faʻataunuʻuina le faʻaogaina uma, mataʻituina le alualu i luma o le alualu i luma.
  10. Aua le faʻalavelaveina le toe faʻaleleia o le faagasologa i soʻo se gaioiga!
  11. Ina ua uma ona maua le faʻamatalaga "Ua toe manuia le polokalama" vavae le masini mai le komepiuta, ma le window Iconperia Sini e mafai ona tapunia i le kiliki "Fai".
  12. Faʻamauina le smartphone ma faʻatali seʻia oʻo i le amataga o le toe faʻaleleia o le ofisa aloaia o Android. O le muamua ina ua uma le amataga o le manipulations amata e mafai ona umi le umi!
  13. A o le fesuiaiga i le faʻaogaina o le masini, e tatau ona faʻamautu uluaʻi pito i luga o le OS mobile ma toe faʻafoʻi faʻamatalaga tagata i le telefoni pe a manaʻomia.
  14. O le toe faʻafoisia lea o le faʻapotopotoga aloaia o le Android i le smartphone Xperia Zet ua maeʻa.

Metotia 2: Flashtool

O le isi masini komepiuta o loʻo iloiloina i lenei tusiga o se tasi lea o fofo sili ona lelei mo le faʻapipiʻiina o polokalama faʻapitoa i le Sony Xperia Z. E tusa lava pe o le a le setete o le polokalama polokalama, le tulaga o le bootloader, ma ituaiga / lomiga o le polokalama faʻapipiʻi na faʻapipiʻi muamua i luga o se telefoni, e mafai ai e oe ona toe faʻafoʻisia le faʻaalia masani ma le faatinoga o le Android.

Ina ia toe tusia ni vaega o mafaufauga e faʻaaoga ai Flashtool, faʻapipiʻi i le faatulagaga o loʻo i lalo e faʻaaogaina * .ftf. O le fale aupito lata mai o faʻamaumauga faʻapitoa mo faʻaleleiga C6602 ma le C6603 e mafai ona sii mai mai le fesoʻotaʻiga:

Faʻalogo i le logo faʻapitoa Flashtool o le Sony Xperia Z Android 5.1 smartphone C6602_10.7.A.0.228
Faʻalogo i le logo faʻapitoa Flashtool o le Sony Xperia Z Android 5.1 smartphone C6603_10.7.A.0.222

O le "faatulagaga" faʻapipiʻi (toe foʻi) o le firmware aloaia e faʻaaoga ai le Mobile Flasher i le faʻataʻitaʻiga o loʻo fesiligia.

  1. Faʻafei ftf-firmware ma kopi le faila i le faʻailoga

    C: Tagata faaaoga (Tagata faʻaoga) USERNAME .flashTool firmwares

  2. Lafo Flashtool (faila FlashTool (64) .exe i totonu o le pusaC: FlashTool).
  3. Kiliki le ki "Mea Palota" ("Uila" i le tulimanu pito i luga o le mata o Flashtool).
  4. Ma le isi, e aunoa ma le suia o le tulaga o le ki ma "Flashmode"tulei "Lelei" i le faamalama e aliali mai "Filifilia Bootmode".
  5. Ia mautinoa i totonu o le fanua "Firmwares" o loʻo i ai se laina e faʻaalia ai le faʻataʻitaʻiga o le masini ma le numera fausia o le firmware, kiliki i luga o le igoa o le afifi o loʻo manaʻomia pe afai oi ai nisi oi latou. Push button "Flash".
  6. O le faagasologa o le saunia o faila o le masini feaveaʻi mo le faʻafesoʻotaʻiina o le masini e amataina.
  7. Faatali mo le faamalama e aliali "Faatali mo Flashmode". Ona tape atoa lea o le telefoni ma faʻatali mo le 30 sekone, pe afai e lei faia muamua. Matou te faʻafesoʻotaʻi le masini i le komipiuta i le faʻatulagaga "FLASHMODE"ioe. matou te oomiina le faamau "Tusi -" ma faʻafesoʻotaʻi le uaea fesoʻotaʻi i le PC i le microUSB fesoʻotaʻiga.
  8. A maeʻa ona faʻatonuina le telefoni i le tulaga o loʻo manaʻomia, o le faagasologa o le tuʻuina atu o faʻamaumauga i totonu o lona mafaufau e amata loa lava. Matou te le faʻalavelaveina le taualumaga seia oʻo i lona maeʻa, na o le matauina o le tulaga o le tulaga ma le fanua o le togalaau ua tumu.
  9. O Flash firmware ua maeʻa maeʻaeʻa pe a uma ona faʻaalia se faʻamatalaga i le ogalaau "Faʻamatalaga - Faʻamamaina faʻamalama".
  10. Ave ese le masini mai le PC ma faʻatautaia i le komepiuta faʻapipiʻiina. O le faʻamuamua, faʻapea foi ma le toe faʻaleleia o le system Xperia Zet e faʻaaoga ai isi metotia, e umi lava le umi.

    O le faʻaaogaina e muta i le faʻaalia o se lauulu ma se filifiliga o le gagana atinaʻe. Matou te filifilia tulaga autu o le faʻatinoina o le faiga faʻavae aloaia.

  11. A maeʻa ona faʻatulagaina ma toe faʻaleleia faamatalaga, e mafai ona e alu i le taʻaloga o le telefoni,

    Puleaina e le taimi nei toe faʻafou uma le Android.

Metotia 3: TWRP

O le auala aupito sili ona lelei e faʻaleleia ai le taimi nei o le Sony Xperia Zet mobile OS i le taimi nei, faʻapea foʻi ma le faʻateleina o le faʻatinoga o le masini ona o le fou o galuega a le Android, o le sui lea o le firmware aloaia ma se tasi o tagata atinaʻe tolu - aganuʻu. O faiga le aloaia uma ua faʻaaoga mo le SXZ ua faʻapipiʻiina i totonu o le masini e faʻaaoga ai siosiomaga faʻaleleia masani. O le a tatou taulaʻi atu i le faʻaaogaina o le fofo aupito sili ona aoga ma fou - TeamWin Recovery (TWRP).

O faʻasinoala faʻatasi o se faʻamatalaga o le faʻapipiʻiina o faʻasinomaga masani mai le vevesi, o lona uiga, i luga o le Xperia Z telefoni ma se lokaina lokaina ma o loʻo taʻalo i lalo o le OS aloaia, faʻafouina i le lomiga lata mai na ofoina mai e Sony. Aʻo leʻi faia nei faʻatulagaga o loʻo lisi atu i lalo, e fautuaina e te faitauina le faʻamatalaga o taualumaga i le iuga, download uma faila e te manaʻomia i lau PC disk. Ioe, ao leʻi amata suia le OS i luga o le masini, e tatau ona e teuina le faʻamatalaga mai se mea e teu ai i soʻo se auala avanoa / sili atu!

Faʻalogo! Faatinoina o le Laasaga 1 o le a iu i le tapeina o faamatalaga uma mai tagata mai le mafaufau, ma o le Laasaga 2 o le a iu ai i se le tumau le mafai ona taʻavale i le Android!

Laasaga 1: Tatala le uta uta i le auala aloaia

Talu ai o le meafaigaluega autu e faʻaogaina faʻamaumauga faʻapitoa i SXZ o le TWRP toe faʻaleleia, o le mea muamua e fai o le faʻapipiʻiina lea o le siosiomaga toe faʻaleleia i le masini. E ui i le i ai o metotia e mafai ai ona faʻatūina le toe faʻaleleia i luga o masini e iai se lokaina lokaina, o le laasaga sili ona saʻo, afai e te fuafua e sui i OS masani, o le uluai tatalaina lea o le ave uta. O le auala aloaia e faia pei o lenei.

  1. Matou siakiina le tulaga o le ave uta e tatala ai i le auala o loʻo faʻamatalaina i le vaega muamua o lenei mea.
  2. Faʻaalia le IMEI na tuʻuina i le masini. E matua faigofie lava ona faia lenei mea - na ona ulufale i le tuufaatasiga i le "dialer"*#06#. O le faʻamalama na faʻaalia e avea o se taunuuga o loʻo faʻaalia ai se faʻamaoniga o lona tau e manaʻomia ona faʻamautu i soo se auala faigofie - o le a e manaʻomia mulimuli ane.