Faʻapefea ona tatala le PDF i le Upu e faʻaaoga ai Solid Converter PDF

Ina ia tatalaina se PDF faila i le Upu, e tatau ona liua i le faatulagaga talafeagai. O le liuaina o se PDF i se pepa o le Upu atonu e talafeagai i le tele o tulaga. O le masani lenei o le galue faʻatasi ma pepa i totonu o le Upu poʻo le manaʻoga e auina atu pepa faakomepiuta i se isi i le Upu-faatulagaga. PDF i le liua o le Word e mafai ai e oe ona tatala soʻo se PDF file i le Upu.

O le faaliliuina o PDF i le Upu e mafai ai se numera laitiiti o polokalama. Ma o le tele oi latou e totogi. O lenei tusiga o le a faʻamatalaina pe faapefea ona liliu le PDF i le Upu e faʻaaoga ai le shareware program Solid Converter PDF.

Download Solid Converter PDF

Faʻatuina o le Solid Converter PDF

Tikiai le faila faʻapipiʻi mai le upega tafaʻilagi aloaia a le polokalama ma taʻavale.

Talia le maliega laisene ma mulimuli i le polokalama faʻatulagaina e faʻamalosi ai le faʻapipiʻiina o le talosaga.

Faʻafefea ona tatala se pdf faila i le upu

Faʻamoemoe le polokalama. O le ae vaai i se savali e uiga i le faʻaaogaina o le faʻataʻitaʻiga. Kiliki le "View" button.

O le a e vaʻaia le matala o le polokalama autu. O iinei e tatau ona e kiliki i le "Open PDF" button, pe kiliki le ata i le pito i luga o le mata ma filifili le "Tatala" filifiliga.

O le faʻamalama faʻamau mo le filifilia o se faila i Windows o le a faʻaalia. Filifili le faila PDF manaʻomia ma kiliki le "Tatala" button.

O le a tatalaina le faila ma o ona itulau o le a faʻaalia i le vaega o galuega o le polokalama.

Taimi e amata ai le liua o le faila. Aʻo leʻi amataina le faagasologa o le liua, ia mafai ona e filifilia le filifilia o le liua ma le filifilia o itulau o le PDF file e te manaʻomia e sui ai. O le filifilia o itulau e tatau pe afai o le ae liliu naʻo se vaega faapitoa o se PDF PDF i le Word. Ina ia mafai / taofiofia nei filifiliga, siaki / siaki ia atigipusa e fetaui.

Kiliki le ki o le liua. Ona o le lē mafai, o le PDF file ua liua i le faatulagaga o le Upu. Ae e mafai ona e suia le faatulagaga o le faila mulimuli e ala i le filifilia mai le lisi pa'ū.

Afai na e aofia ai nisi faʻaopoopoga i le taimi o le liua, filifili tulaga e manaʻomia mo nei tulaga. A maeʻa lena, filifili le nofoaga e teu ai le faila o le Upu o le a faia i le faagasologa o le liuaina.

O le a amata le liua o le faila. O le alualu i luma o le alualu i luma o loo faaalia i se pa i le vaega pito i lalo o le polokalama.

Ona o le lē mafai, o le a talia le upu Word maua i le Microsoft Word i le maeʻa o le faagasologa o le liua.

O itulau o le pepa aloaia o loʻo faʻaalia ai se faailoga faʻafefe e vavalalata ma le matamataina o le pepa, faaopoopoina e Solid Converter PDF. Aua le popole - e faigofie ona aveese.
I le Upu 2007 ma le maualuga, e aveese ai se faailoga tusi, e tatau ona e mulimuli i mea autu o le lisi o mea nei: Aiga> Faʻataʻiso> Filifili> Filifili Avanoa

Ma le isi, e tatau ona e kiliki i le lanu ma tagomiina le kesi "Faamau" i luga o le komepiuta. Vaavaaia o le a aveesea.

Ina ia tape se fuʻa i totonu o le Upu 2003, kiliki le button Select Objects button i luga o le ata tusi, ona filifili lea o le siata ma kiliki le Masa.

Vaʻai foi: Polokalama e tatala ai faila PDF

O lea, o loʻo iai sau pepa na liliu mai le PDF i le Upu. O lenei ua e iloa le auala e tatala ai se faila PDF i le Upu, ma e mafai ona e fesoasoani i au uo poʻo au uo galulue i lenei faafitauli.