E faʻafefea ona sui VKontakte font

O le HP Laserjet M1120 MFP masini multifunctional, pe a faʻafesoʻotaʻi i se komepiuta, e manaʻomia le faʻatulagaina o se avetaʻavale talafeagai, aua a aunoa ma le mea e le mafai e le masini ona faʻaoga lelei. Matou te fautua atu ia e faamasani oe lava i auala e lima e faʻapipiʻi ai faila i lenei MFP ma filifili le mea e sili ona talafeagai.

Tikiala le avetaʻavale mo le HP Laserjet M1120 MFP

Matou te fautuaina muamua e gauai atu i le seti atoatoa. Siaki le atigipusa mo le CD. E masani lava, o nei disks ua uma ona i ai uma polokalama faʻapitoa, e tatau ona e faʻapipiʻiina i lau PC. Ae ui i lea, o avetaʻavale e tele lava ina leiloloa pe leai foi se taʻavale i le komepiuta. Ona lima lea o metotia nei o le a oʻo mai e laveai.

Metotia 1: Faʻasinomaga a le Kamupani

Muamua lava, o le a tatou mafaufau i auala sili ona lelei - o le siiina mai o faila mai le upega tafaʻilagi aloaia a le gaosi oloa. E tatau ona e faia mea nei:

Alu i le itulau lagolago o HP

  1. Avanoa i le itulau HP i le fale e ala i se faʻailoga talafeagai.
  2. O le pito i luga e faʻaalia ai ni vaega. Filifili "Polokalame ma avetaavale".
  3. Ua faʻavasegaina le masini multifunctional "Lomitusi"O le mea lea, e tatau ona e kiliki i luga o lenei atigipusa i le laupepa tatala.
  4. I le poloka o suʻesuʻega e aliali, amata amata le igoa o lau faʻataʻitaʻiga. Faʻasala-le-luga i luga o le itu talafeagai e alu i le itulau o oloa.
  5. O le isi laasaga o le filifili lea o le masini faʻaogaina. O le punaoa o loʻo fesiligia ua faʻamalosia e fuafua ai le faiga faʻaogaina e faʻaaogaina e ia lava, e ui i lea e leʻo lelei le galue i taimi uma, o le mea lea matou te fautuaina ai le siakiina o lenei parakalafa aʻo lei sauina.
  6. E tumau pea le faalauteleina "Avetaavale Autu" ma kiliki i le ala talafeagai e amata ai le download.

A maeʻa le faagasologa, tatala le mea na sii mai le masini ma, mulimuli i faatonuga i totonu, tuʻu uma faila talafeagai i luga o le faʻavaeina o le puʻupuʻu.

Metotia 2: Faʻamatalaga faʻapitoa faʻatekonolosi

I le faʻaopoopoga i le lomitusi, o HP e maua ai le numera tele o masini komipiuta ma telefoni feaveaʻi tele. Ina ia faʻatagaina tagata e umia le tele o oloa e pulea uma i latou i le taimi e tasi e aunoa ma ni faʻafitauli, na atiina ae se fesoasoani HP Support Fesoasoani. E maua ai foi avetaavale. E mafai ona e sii maia i lau PC e pei ona taua i lalo:

Download le Fesoasoani HP Support

  1. Alu i le itulau aloaia aloaia ma kiliki le ala talafeagai e amata ai le download.
  2. Faʻasaʻo le faʻapipiʻi ma kiliki "Lisi".
  3. Faitau ma le faʻaeteete le laisene licensed ma, afai e leai se masalosalo, faʻamaonia, pe a maeʻa ona amataina.
  4. I le faaiuga, o le a vave amata le fesoasoani. I totonu, kiliki "Siaki mo faʻamatalaga ma pou".
  5. Faatali mo le polokalama e otometi ona fai. Pau lava le mea e te manaʻomia o se Initaneti galue, talu ai o loʻo maua uma faʻamaumauga mai le upega tafailagi.
  6. Latalata i le faamalama ma le MFP kiliki i luga "Faʻafouina".
  7. Faʻamatala mai faila e te manaʻo e sii mai, ona kiliki LMB i luga "Download ma Faʻamau" (download ma faʻapipiʻi).

Ona tumau ai lea e tapunia pe faaitiitia le aoga ma amata loa ona galue ma le HP Laserjet M1120 MFP.

Metotia 3: Polokalame faʻapitoa

O se tasi o auala lautele e manatu o le a leai. Na te vaʻaia lava ia vaega uma ma peʻapeʻapeʻaleʻaleʻaleʻaleʻaleʻa, ma mulimuli ane na ia maua mai ai ni avetaʻavale mai le Initaneti. I le faʻaaogaina o soʻo se polokalame faapena, e faigofie ona e piki faila ma i totonu-tasi i le faʻafesoʻotaʻiina i se PC. Feiloai i sui o lenei polokalama i isi mea.

Faitau atili: O polokalama sili mo le faʻatulagaina o avetaavale

Matou te fautuaina oe e faʻalogo lelei i le DriverPack Solution. O lenei sui o se tasi o sili ona lauiloa ma faipule ma lana galuega. E mafai ona e suʻe pe faʻapefea ona e faʻapipiʻi le polokalama i DriverPack i le tusiga i le fesoʻotaʻiga i lalo.

Faitau atili: Faʻafefea ona faʻaleleia avetaavale i luga o lau komepiuta e faʻaaoga ai le DriverPack Solution

Metotia 4: ID ID

O le isi auala aoga o le suʻeina lea o avetaavale e ala i le tulaga faʻapitoa o meafaigaluega, lea o loʻo faʻamatalaina i le faiga faʻaogaina. Mo lenei galuega, o auaunaga faapitoa i luga ole laiga e lelei. O le HP Laserjet M1120 MFP ID e foliga faapenei:

USB VID_03F0 & PID_5617 & MI_00

O se faʻamatalaga auiliili i lenei autu o loʻo i totonu o le tusiga mai la tatou tusitala i lalo.

Faitau atili: Suʻesuʻe avetaavale e ala i ID ID

Metotia 5: Faʻatulagaina o Meafaigaluega Faʻatinoina

I le Windows OS, o loʻo i ai se meafaigaluega ua fuafuaina e faʻaopoopo faʻaopoopo meafaigaluega. Faʻaaogaina e aunoa ma se faʻalavelave e oʻo lava i se tagata e leai se poto masani o le a mafai ona faʻaopoopo lana lava lomitusi, scanner poʻo le MFP. Pau lava le mea e te manaʻomia e te alu i ai "Meafaigaluega ma Lolomitusi"tulei le faamau "Faʻatuina le Lomitusi" ma mulimuli i faatonuga i luga o le mata.

Faitau atili: Faʻapipiʻi avetaavale e faʻaaogaina meafaigaluega a le Windows

O le HP Laserjet M1120 MFP o le a aoga lelei pe afai e te faʻapipiʻi le avetaavale e faʻaaogaina se tasi o metotia o loʻo faʻamatalaina i lenei tusiga o loʻo i luga. O i latou uma e lelei, peitaʻi, e talafeagai i latou i tulaga eseese ma e manaʻomia le faʻatinoga o nisi togafiti.