Pisinisi Pisinisi 3459

O pisinisi pisinisi e masani ona feagai ma le faʻatumu o ituaiga pepa, lisiti ma isi pisinisi pisinisi. E umi ma e le talafeagai le fatuina o fomu mo le faʻatumu oe lava, o fea e faigofie atu ai ona faʻaaoga se polokalama faʻapitoa. "Pisinisi Pisinisi" e ofoina atu se seti o pepa uma e tatau ai, o le a na o le tagata e faaaogaina e faatumu ma auina atu e lolomi. Sei o tatou tilotilo i lenei polokalama i nisi auiliiliga.

Tusi Faamaonia o le Maea

Muamua i luga o le lisi o faʻamatalaga e faʻaaogaina ai "Tulafono o galuega faatino". O lenei fomu e faʻaaogaina e lipoti atu ai faʻamatalaga patino. O se lisi lenei o oloa, faʻatau ma faʻatau atu. O laina o le tagata faʻatau ma le faʻatau, ua tumu le tagata e mauaina ma le faioloa. O le aofaʻiga o loʻo i lalo o loʻo faʻaalia, e le aofia ai le VAT. A maeʻa ona faʻatumu le pepa e mafai ona lafo vave e lolomi.

Tulafono o le toe faaleleia

E faigata tele le faʻatatauina o tupe maua ma tupe faʻaalu, ae o le pepa sauniuni o le a laveaʻiina oe mo sina taimi. O faʻamaumauga faʻasalalauga e faʻatumu i le agavale ma le aitalafu i luga o le mea tonu. E tatau ona saʻo le kiliki i le laulau e faʻaopoopo se oloa fou i le lisi. O siaki i le pito i luga e taʻu mai ai mea e manaʻomia, talu ai e le o mea uma e manaʻomia ona faʻaaoga i taimi taʻitasi.

Mana o loia

Le isi, mafaufau i le mana o le loia. E i ai laina e taʻu mai ai le faʻalapotopotoga, numera o pepa, aso maeʻa, ma nisi faʻamatalaga. Lalo, o se laulau faʻataʻitaʻiga o loʻo faʻaalia ai le igoa o oloa, tautua ma isi mea e faʻaopoopoina, lea e mafai ona mafua i oloa.

Fausia se konekarate

O le konekarate e faia i le va o ni vaega se lua, faatasi ai ma le faʻamaoniga o nisi tulaga, mafuaaga, aofaiga patino. O le "Pisinisi Pisinisi" o loʻo iai uma laina talafeagai, o le faʻatumuina lea e ono manaʻomia i le taimi o sauniuniga o le feagaiga. Naʻo iinei e leai se laulau e faʻapipiʻi ai oloa, o se isi pepa na faia mo latou.

O le konekarate ma oloa o lo o faia i totonu o le pepa, lea e alu loa i le taimi muamua. E eseese lava i le mea moni o loʻo iai se laulau e faʻaalia ai oloa. A leai, o laina uma e tutusa.

Ua faaopoopo le oloa e ala i se isi itu. O nai laina nei. Faailoa mai le igoa, aofaiga ma le tau. O le polokalama lava ia o le a faʻatatauina le aofaiga ma le aunoa ma le VAT.

Faʻamatalaga tupe

E masani lava o pisinisi o lo o galulue i fefaʻatauaiga faʻatau. Na faʻaaogaina e le au atinaʻe lenei mea i le faaopoopoina o se cashbook. O fefaʻatauaiga uma tau fefaʻatauaiga ua ofi atu i totonu Faamolemole ia matau o lenei fomu e talafeagai e le gata mo le faatauina atu, ae o isi taga o loo faailoa atu iinei.

Le tusi o tupe maua ma tupe faʻaalu

Afai o le tusi tinoitupe e aofia ai le faitauina o tupe mai se masini faapitoa, ona aofia ai lea o tupe maua ma tupe faʻaalu o le atinaʻe atoa. E aofia ai isi faʻailoga na faʻataunuʻu muamua. Ua filifilia i latou i le fesoasoani o faailoga, o nei mea e mafai ona avea ma pepa o aitalafu, pepa o aitalafu ma galuega o galuega maeʻa.

Telefoni

O mea uma lava e faigofie iinei - o loʻo i ai laina autu e faʻatumu mo lenei ituaiga pepa. Faʻamatala mai le tagata e auina atu, le tagata e mauaina, le numera o le inisiua, pe a tatau ai, ia tusia le numera o le maliega ma faʻatumu le lisi o oloa.

Lisi o tau

Lisi o tau - mea tonu o le a aoga i kamupani o loʻo tuʻuina atu auaunaga, galulue i le faʻatauga. O oloa o loʻo faʻapipiʻi iinei, o tau o loʻo faʻaalia. E mafai ona vaevaeina i ni vaega, ma o le i ai o ni laulau e lua o le a aoga i nisi tulaga pe a le mafai ona tuʻuina oloa i le lisi e tasi.

Faʻataʻitaʻiga ma tupe faʻaalu

O nei foliga e lua e toetoe tutusa lava le fausaga. O loʻo i ai laina talafeagai e faʻatumu ai - o se faʻamaoniga o le faʻatulagaga, faʻatagaina o mea, aofaiga, faavae. Aua neʻi galo e faʻamaonia le numera o le poloaiga ma le aso.

Tupe faʻaalu

E aofia ai se faʻatau, se faʻatau, se lisi o oloa ma tau, numera, aso, ona mafai lea ona auina atu le pepa e lolomi. E le gata i lea, o le fesiitaiga o le pepa i le teutusi, o le a teuina iina seia maeʻa e le pule.

Faʻatau tupe maua

Tatou toe foʻi i le faʻatau atu. O le tumu o se lisiti faatau e masani lava ona masani ai i lenei vaega faapitoa o le pisinisi. Ina ia faia lenei mea, na o oe e tatau ona e ulufale atu i le tagata faʻatau, o le faʻatau ma faʻaopoopo oloa.

Mama

  • "Faletupe Pisinisi" e saoloto;
  • O loʻo i ai se seti autu o pepa;
  • Lusia gagana e lagolagoina;
  • Lafoga vave maua.

Faʻafitauli

I le faʻaaogaina o le faaletonu o le polokalame e le o iloa.

"Pisinisi Pisinisi" o se polokalame sili ona lelei e maua ai uma pepa talafeagai mo le faʻatumuina o pepa e manaʻomia e se tagata faufautua. O mea uma lava e faʻatinoina ma faigofie. O le lisi atoa o pepa o loʻo i ai o loʻo faʻamatalaina i luga o le upega tafaʻilagi aloaia.

Download "Pisinisi Pisinisi" mo le leai o se totogi

Faʻalogo i le lomiga lata mai o le polokalama mai le nofoaga aloaia

Lomiga Faʻasalalau Tags Fausia se pisinisi pisinisi i le Facebook Faʻafefea ona fai se pisinisi i le Instagram Lolomiina le Pule

Faasoa atu le tusiga i fesoʻotaʻiga faʻasalalauga:
Pakisi Pakisi o se mea faigaluega sili ona lelei e aoina mai ai nisi pepa ma pepa e talafeagai mo tagata e gaosi pisinisi eseese. E faigofie le faʻaaogaina o le polokalame, e le manaʻomia ai se poto masani.
Faigaluega: Windows 7, 8, 8.1, 10, XP, Vista
Category: Iloiloga Polokalame
Faʻapupula: Ata
Tau: Faʻatau
Toa: 9 MB
Gagana: Rusia
Version: 3459