E faʻafefea ona ave le Kaspersky Internet Security


I le asō, o le Initaneti o se tulaga lelei tele mo le faʻaleleia o oloa ma auaunaga. I lenei fesoʻotaʻiga, o loʻo tuʻuina atu faasalalauga ile toetoe o soʻo se 'upega tafailagi. Ae ui i lea, e le o oe le tiute e matamata i faʻalauiloa uma lava, aua e mafai ona faigofie ona faʻaumatiaina e ala i le faʻaaogaina o le masini komepiuta mo Google Chrome - AdBlock.

AdBlock o se faʻalauiloa faʻapitoa mo Google Chrome, lea o le a sili atu ona faʻalelei le galue i lenei masini. O lenei faʻaopoopoga e mafai ai ona e taofia le toetoe lava o ituaiga ituaiga faʻasalalauga ma pop-up e mafai ona tupu uma pe a suʻesuʻeina itulau o laupepa ma pe a taina vitio.

Faʻaalia le numera o faʻasalalauga faʻasalalau i luga o le itulau oi ai

E aunoa ma le tatalaina o le lisi o mea faaopoopo, e ala i le tilotilo i le faailoga AdBlock, o le a e nofouta i taimi uma i le tele o faʻaopoopoga o faʻaaliga na poloka i luga o le itulau o loʻo tatala nei i le masini.

Lokaina numera

Ua i ai i le lisi o le faʻaopoopoga o le a mafai ona e siaki le numera o faʻasalalauga faasalalauina uma i luga o le itulau oi ai nei ma mo le taimi atoa e faʻaaogaina ai le faʻaopoopoga.

Ave le galuega faaopoopo

O nisi punaoa i luga o le upega tafaʻilagi e mafai ona avanoa i lau 'upega tafaʻilagi faʻatasi ai ma se tagata faʻaola faʻapitoa. O lenei faafitauli e mafai ona faʻaumatia e aunoa ma le faʻalavelaveina o le galuega o le faʻaopoopoga, ae na o le faʻatapulaaina o ana galuega mo le itulau o loʻo i ai nei poʻo le tuatusi.

Ad blocker

E ui lava i le mea moni o loʻo iai faʻamalosi faʻasalalauga faʻasalalau i totonu o le AdBlock, o nisi taimi o nisi ituaiga o faʻasalalauga e mafai lava ona leʻa. O se faʻaaliga na misia e se faʻaopoopoga e mafai ona poloka e ala i le faʻaaogaina o se galuega faapitoa e mafai ai ona e faasino lima i se vaega faʻaletupe.

Fesoasoani mo tagata atiaeina

O le mea moni, e mafai ona atiaʻe e AdBlock pe afai e mauaina se tali mai talafeagai mai tagata faʻaaogaina. E lua auala e te fesoasoani ai i le galuega faatino: ofoina atu ma le lotomalie soʻo se aofaiga pe leai foi le faʻaalia o faasalalauga le faʻaaoga, lea o le a aumaia ai se tupe maua maualalo i tagata e atinaʻeina

Whitelisting YouTube Channels

O le tupe maua autu i tagata e umia taʻutaʻua taʻutaʻua e sau saʻo lava faasalalauga, faʻaalia i totonu o vitio. AdBlock lelei poloka foi, ae peitaʻi, afai e te manaʻo e lagolagoina le sili ona fiafia i ai, faʻapipiʻi i se lisi papaʻe faapitoa lea e mafai ai e oe faʻaalia faʻalauiloa.

AdBlock lelei:

1. O le faigofie faigofie ma le itiiti ifo o tulaga;

2. O loʻo i ai le lagolago mo le gagana Rusia;

3. O le faʻaopoopoga faʻapipiʻi poloka le aofaiga tele o faʻasalalauga tuʻuina i le Initaneti;

4. Tufatufa saʻoloto.

Le lelei o le AdBlock:

1. E leʻi iloa.

Ina ia faʻaleleia le tulaga lelei ole upega tafaʻilagi i le Google Chrome browser, e tatau ona e faʻapipiʻi se meafaigaluega e avea o se tagata e faʻaulu. Ma o le faʻaopoopoga AdBlock o se tasi lea o fofo sili mo lenei faʻamoemoe.

Maua le AdBlock mo le leai o se totogi

Faʻalogo i le lomiga lata mai o le polokalama mai le nofoaga aloaia