192.168.1.1: aiseā e le ulufale ai i le uila, saili mafuaaga

Talofa!

Toeitiiti lua vaiaso e leʻi tusia ai se mea i le blog. E leʻi leva talu ai na ou maua ai se fesili mai se tasi o le au faitau. O lona uiga na faigofie: "Aisea e le alu ai i le uila 192.168.1.1?". Sa ou filifili e tali atu e le gata ia te ia, ae ia tuuina atu foi se tali i le tulaga o se tamai tusiga.

O le anotusi

  • E faʻapefea ona tatalaina ni mea
  • Aisea e le alu ai i le 192.168.1.1
    • Faʻasalaga sosoʻo siaki
    • Ua tape le alatele / modem
    • Fesoʻotaiga i luga o fesoʻotaʻiga
      • Laulau: logins le aoga ma upu faʻaulu
    • Vaʻaia ma le pa
    • Iloiloina o le faila faila

E faʻapefea ona tatalaina ni mea

I le lautele, o lenei tuatusi e faʻaaogaina e ulufale ai i luga o le tele o auala e faʻaogaina ai ma modems. O mafuaaga e le tatalaina ai e le masini, ioe, e tele lava, mafaufau i mea autu.

Muamua, siaki le tuatusi pe afai na e kopiina saʻo: //192.168.1.1/

Aisea e le alu ai i le 192.168.1.1

O mea nei o faafitauli masani.

Faʻasalaga sosoʻo siaki

O le tele o taimi, e tupu se faʻafitauli i le masini pe afai e iai le turbo mode e faʻaaogaina (o loʻo i totonu o Opera poʻo Yandex Browser), poʻo se galuega faapena i isi polokalama.

E siaki foi lau komepiuta mo siama, o nisi taimi, o se upega tafaʻilagi e mafai ona pisia i se siama (poo se faʻaopoopoga, o se ituaiga o pa), o le a poloka le avanoa i nisi itulau.

Ua tape le alatele / modem

E masani lava, e taumafai tagata e ulufale i le faatulagaga, ma ua tape le masini lava ia. Ia mautinoa ia siakiina le moli (LED) i luga o le pusa, na fesoʻotaʻi le masini i le fesoʻotaiga ma le mana.

A maeʻa lena mea, e mafai ona e taumafai e toe faʻalauteleina le telefoni. Ina ia faia lenei mea, sue le button reset (e masani lava i le pito i tua o le masini, i autafa o le eletise) - ma uu i lalo i se peni po o se penitala mo le 30-40 sekone. A maeʻa lena, toe faʻaoga le masini - o le a toe faʻafoʻi ia tulaga i le fale gaosi oloa, ma e faigofie ona e ulufale i ai.

Fesoʻotaiga i luga o fesoʻotaʻiga

O le tele o faafitauli e tupu ona o le mea moni e le fesoʻotaʻi le keli kesi, pe leai foi. Ina ia iloa pe ua fesoʻotaʻi le keli fesoʻotaʻi (ma pe afai e mafai), e tatau ona e alu i tulaga o fesoʻotaʻiga: Paefaʻatasi Faʻatonu Network ma Internet Network Connections

Mo le Windows 7, 8, e mafai ona e faʻaogaina le faʻasoaga nei: lolomi le pāti Win + R ma ulufale i le ncpa.cpl poloaiga (ona faʻasalaga Ent).

I le isi itu, vaʻavaʻai ma le totoa i le fesoʻotaʻiga fesoʻotaʻiga lea e fesoʻotaʻi ai lau komepiuta Mo se faʻataʻitaʻiga, afai ei ai sau telefoni ma se komepiuta, e ono foliga mai o le komepiuta o le a fesoʻotaʻi atu i le Wi-Fi. Kiliki i luga-le-kiliki ma kiliki (pe a fai o le fesoʻotaiga e leai se fesoʻotaʻiga e pei o se lanu uliuli, e le o se lanu).

I le auala, atonu o le a le mafai ona e faʻaogaina fesoʻotaʻiga fesoʻotaʻiga - aua O lau polokalama e ono misi avetaavale. Ou te fautuaina, i le tulaga o faafitauli i le fesootaiga, i soo se tulaga, taumafai e faafou. Mo faʻamatalaga i le auala e faia ai lenei mea, tagaʻi i lenei tusiga: "Faʻafefea ona faʻafouina avetaavale."

E taua! Ia mautinoa e siaki ia tulaga o le kiliva fesoʻotaʻiga. E mafai ona i ai sau tuatusi sese. Ina ia faia lenei mea, alu i le laina o le poloaiga (Mo Windows 7.8 - kiliki i le Win + R, ma ulufale i le poloaiga CMD, ona kiliki lea o le Ki ole ulu).

I le poloaiga vave, ia e ulufale i se poloaiga faigofie: ipconfig ma kiliki le ki Ulufale.

A maeʻa lenei mea, o le ae iloa le tele o filifiliga mo au faʻapipiʻi fesoʻotaʻiga. Faʻalogo i le laina "faitotoa autu" - o le tuatusi lea, e mafai e te le mauaina 192.168.1.1.

Faʻalogo! Faamolemole ia maitauina le eseese o itulau i totonu o ituaiga eseese! Mo se faʻataʻitaʻiga, o le seti o laina o le alatele TRENDET, e tatau ona e alu i le tuatusi //192.168.10.1, ma le ZyXEL - //192.168.1.1/ (silasila i le laulau i lalo).

Laulau: logins le aoga ma upu faʻaulu

Router ASUS RT-N10 ZyXEL Keenetic D-LINK DIR-615
Faʻasologa o Tuatusi Itulau //192.168.1.1 //192.168.1.1 //192.168.0.1
Ulufale pule pule pule
Motugaafa admin (poʻo fanua avanoa) 1234 pule

Vaʻaia ma le pa

O le tele o taimi, o vailaʻau ma afi e fausia ai i totonu e mafai ona poloka ai fesoʻotaiga i Initaneti. Ina ia le mateina, ou te fautuaina mo le taimi o le na o le tapeina ese: e masani lava i totonu o le fata (i le tulimanu, i tafatafa o le uati) ia kiliki-i luga o le iniseti antivirus, ma kiliki i fafo.

E le gata i lea, o le polokalama a le Windows e iai se fausaga e fausia-i totonu, e mafai foi ona poloka le avanoa. E fautuaina ina ia faʻaumatia e le tumau.

I le Windows 7, 8, o ona faʻaiʻuga o loʻo i ai i le: Panel Control System & Security Windows Firewall.

Iloiloina o le faila faila

Ou te fautuaina siaki le faila o le au. E faigofie ona mauaina: kiliki i le Win + R button (mo le Windows 7, 8), ona ulufale lea i C: Windows System32 Drivers etc, ona o le OK OK.

I le isi itu, tatala le faila e taʻua o 'autafa ma siaki e leai se "faamaumauga masalomia" (sili atu i luga iinei).

I le auala, e sili atu auʻiliʻiliga auiliiliga e uiga i le toe faʻaleleia o le faila faila: pcpro100.info/kak-ochistit-vosstanovit-fayl-hosts/

Afai o isi mea uma, taumafai e oso mai le lave laveai ma maua le 192.168.1.1 faʻaaogaina le masini i le lave lavea. E faʻapefea ona faia sea ituaiga o faʻamatala, o loʻo faamatalaina iinei.

O mea lelei uma!