E leai 4.1.34

E iai polokalame faapitoa mo le fuafuaina o mataupu. Faatasi ai ma la latou fesoasoani, o se lisi o galuega mo soʻo se vaitaimi. Faatasi ai ma fuafuaga lelei, o le a le galo lava oe e fai se mea ma o le a faia mea uma i le taimi. I lenei tusiga o le a tatou vaʻavaʻai atili atu i se tasi o sui o ia masini - le Doit.im version mo komepiuta.

Amata

Mo le faʻaaogaina o galuega uma a le polokalama, e tatau ona e lesitala i luga o le upega tafaʻilagi aloaia, ona amata loa lea e te manaʻomia le ulufale i lau initaneti ma le upega tafailagi. Galulue ma Doit.im e amata i se seti faigofie. O se faamalama o loʻo faʻaalia i luma o tagata faʻaoga, lea o le a manaʻomia ai oe e te ulufale i itula faigaluega, taimi o le aoauli, seti itula mo le tatalaina o le fuafuaga o le aso ma lana iloiloga.

O se seti faigofie lea o le a fesoasoani e sili atu ona lelei le galue i le polokalame - e mafai ona e siakiina le tele o le taimi e totoe aʻo lei maeʻa le galuega, faʻapea foʻi ma fuainumera o fuainumera ma le aofaʻi o itula na faia e faʻatumu ai le mataupu.

Faaopoopo Tasks

O le autu autu o Doit.im o le galue ma galuega. I se faamalama faapitoa, ua faaopoopoina. E tatau ona tuʻuina atu se igoa i le gaioiga, faʻamautinoa le taimi amata ma le taimi faigata mo lona faʻatinoina. E le gata i lea, o loʻo i ai se faʻamatalaga o faʻamaumauga, o le faʻamalamalamaga o galuega i se galuega faʻatino, o le faʻaaogaina o le faʻamatalaga ma le fuʻa. O le a tatou talanoaina auiliili i lalo.

Faʻalagolago i le aso atofaina o le galuega, o le a faʻaaogaina ai le tele o filiga, o lona uiga, o se fuafuaga faʻamautuina o le gaioiga i totonu o le vaega talafeagai e faia. E mafai e le tagata faʻapitoa ona matamata i faʻalapotopotoga uma ma faʻaoga le filiga i le matala o polokalama autu.

Faaopoopoga o poloketi

Afai e te manaʻo e faia se galuega faigata ma umi, lea e vaevaeina i nai laasaga faigofie, ona faia lea o se isi galuega faatino e sili ona lelei. E le gata i lea, o galuega faatino e talafeagai foi mo le vavaeina o galuega, pe a faʻaopopo i ai, ua lava lea e filifili po o le a le poloketi o le a faʻaopoopo i le galuega.

O le faʻamalama o le poloketi o loʻo faʻaalia ai taga vaivai ma le gaogao. O le numera o galuega mataʻina o loʻo faʻaalia i le itu taumatau. Afai e te kiliki i le igoa o le pusa, o le a suia i le faamalama mo matamataina o galuega o loʻo i totonu.

Contexts

Contexts e faʻaaogaina e faʻavae galuega i ni vaega patino. Mo se faʻataʻitaʻiga, e mafai ona e fatuina se vaega "Fale"ona maka lea o taga fou i lenei faʻalapotopotoga. O sea galuega fesoasoani e le mafai ai ona leiloloa i se numera tele o mataupu, e faʻamama ma e naʻo le mea e tatau ai i le taimi nei.

Fuafuaga i aso uma

Suʻe i le aso nei mataupu e fesoasoani i se faamalama faapitoa, lea e faʻaalia ai gaioiga faʻaalia, faʻapea foʻi ma le faʻaopoopoga o mea fou e maua. O le faailoga e faailoga ai galuega maeʻa, ma o le taimi faʻatulagaina o loʻo faʻaalia i le taumatau i tafatafa o laina taitasi, ae naʻo pe afai na faʻamaonia itula faapitoa mo le galuega.

Faʻaopoopoina le aso

I le faaiuga o le aso faigaluega, e tusa ai ma le taimi ua faʻamaotiina i totonu o le faʻatulagaga, ua faia se otootoga. O se faamalama e ese ai ua faaalia ai se lisi o mataupu ua maea, lea e mafai ona e faaopoopo atu ai se faamatalaga ia i latou poo se isi galuega e ese mai ai. E le gata i lea, o mataupu faʻapitoa e faʻaalia, ma o le fesuiaiga i le va oi latou e faia i le taʻaina o le u. I le pito i lalo o le faʻamalama o loʻo faʻaalia ai le taimi faʻaalu ma le taimi fuafuaina.

Aoina o avanoa

I tulaga o Doit.im o loʻo i ai se vaega ese ma se aoina o telefoni. Faʻafetai atu ia i latou, o le fausiaina o le galuega talafeagai e faʻatino vave, pe afai, mo se faʻataʻitaʻiga, e toe faʻafia ona fai i le vaiaso atoa. E i ai se vaega laiti o taga i luga o le laulau, ae e mafai ona e faasaʻoina saʻo, faaopoopo ma faʻamalo. Ma i le vaega "Faletusi" O se faʻaopoopoga vave o galuega mai lenei laulau i le lisi fai-fai e faia.

Mama

  • Faʻamatalaga faigofie ma faigofie;
  • Faʻamatalaga o le faʻavasegaina ma le filiga galuega;
  • Aotelega aunoa o le aso;
  • Malosiaga e galulue ma le tele o tagata faaaoga i luga o se komepiuta se tasi.

Faʻafitauli

  • Le leai o le gagana Rusia;
  • Ua tufatufaina atu le polokalame mo se totogifuapauina;
  • Le lava o mea faitino o le lisi o mea e fai.

Polokalama Doit.im e talafeagai mo tagata taʻitoʻatasi taʻitasi, e tusa lava po o le a lona tulaga o le galuega ma le tulaga. O loʻo avanoa e fuafua soʻo se mea mai galuega masani a le aiga i fonotaga faapisinisi. I totonu o lenei tusiga, matou te iloiloina lenei auiliiliga i le auiliiliga, faamasani i lona aoga, faamatala mai tulaga lelei ma le le lelei.

Faʻagasolo kopi o faʻataʻitaʻiga Doit.im

Faʻalogo i le lomiga lata mai o le polokalama mai le nofoaga aloaia

Faʻapipiʻi Orbit Tomai Faʻalagolago Malosi ABC Backup Pro APBackUp

Faasoa atu le tusiga i fesoʻotaʻiga faʻasalalauga:
Doit.im o se polokalama faigofie ma faigofie lea e mafai ai ona e faia ni lisi-fai mo aso manaʻomia. O ona foliga e aofia ai le filiga faigofie, faʻavasegaina ma le faʻaputuina vave o le aso.
Faigaluega: Windows 10, 8.1, 8, 7
Category: Iloiloga Polokalame
Faʻapupula: Snoworange Inc
Tau: $ 2
Toa: 6 MB
Gagana: Igilisi
Version: 4.1.34