Taʻalo polokalama tuai ma taaloga i le Windows 7, 8. Machine Machine

Lelei lelei

O le taimi e le maalofia i luma ma, vave pe mulimuli ane, nisi polokalama, taaloga ua le toe i ai. O faiga faʻaaogā lea na latou galulue ai ua matuā suia lava i mea fou.

Ae faʻafefea e uiga ia i latou o loʻo mananaʻo e manatua lo latou talavou, pe ua na o se mea talafeagai mo le galue e maua lenei po o lena polokalama poʻo le taaloga lea e mumusu e galue i le Windows 8 fou fou?

I lenei tusiga ou te fia mafaufau i le faʻalauiloaina o polokalama tuai ma taaloga i komepiuta fou. Mafaufau i ni auala eseese, e aofia ai masini mataʻitusi e mafai ai ona e momoʻe lata ane i soo se talosaga!

Ma o lea, ia tatou amata ...

O le anotusi

  • 1. Faʻamasino o taaloga
  • 2. Taumafai ma le Faʻamaumauga o Fesoʻotaʻiga i le Windows
  • 3. Taaloga taʻaloga ma polokalama i le siosiomaga o le DOS
  • 4. Faʻasalalau le OS tuai i ni lomiga fou o Windows
    • 4.1. Masini mama Faʻatulagaga
    • 4.2. Faʻatulagaina o Masini Manatu
    • 4.3. Faʻapipiʻi le Windows 2000 i se masini masini
    • 4.3. Faʻasalaga faʻatasi ma se masini feaveaʻi (fesoʻotaʻiga faigata)
  • 5. Faaiuga

1. Faʻamasino o taaloga

Masalo o le upu muamua o lenei tusiga e tatau ona tuu i tua o moli faamafanafana taaloga (Sega, Dendy, Sony PS). O nei faʻamafanafanaga na faʻaalia i le vaitau o le 90 ma vave ona maua ai le lauiloa tele. Latou te taʻalo mai talavou laiti i soʻo se taimi o le tausaga ma le aso!

I le 2000, o le fiafia na moe, na amata ona aliali mai komepiuta ma galo ai mea uma e uiga ia i latou. Ae o nei mea faʻamafanafanaga e mafai ona taʻalo i luga o se komepiuta e ala i le siiina o se polokalama faapitoa - Emulator. Ona ave lea o le taaloga ma tatala i totonu o lenei emulator. E faigofie lava mea uma.

Dendy


Masalo, o tagata uma na taaalo Dandy na taʻalo ia Tanchiki ma Mario. Ma o lenei prefix ma cartridges mo lea sa faatauina atu i le toetoe o tulimanu uma.

Faʻaoga talafeagai:

- Emulator Dandy;

Sega


O se isi lagolagosua masani i Rusia, i le faaiuga o le 90s. O le mea moni, e le o le lauiloa e pei o le Dandy, e ui i lea, e toatele tagata na faalogo i Sonic ma Mortal Kombat 3 foi.

Faʻaoga talafeagai:

- Emulators Sega.

Sony PS

O lenei mafanafana, masalo, o le lona tolu sili ona lauiloa i le tulaga o le Soviet. E tele naua taaloga lelei i luga, ae o le faʻamaonia o taʻiala manino e faigata. Atonu o le "Taua o Pig," poʻo le Tekken style e tau?

Faʻamatalaga:

- Sony PS emulators.

I le ala! O le fesoʻotaiga e tumu i tagata e faʻaaogaina mo isi taʻaloga taʻaloga. O le faʻamoemoe o lenei faʻataʻitaʻiga laʻititi mo lenei tusiga o le faʻaalia lea o taaloga faʻamafanafana i luga o se komepiuta e mafai ona taʻalo!

O lenei, tatou o ese atu mai faʻamafanafanaga i taaloga komepiuta ma polokalama faakomepiuta ...

2. Taumafai ma le Faʻamaumauga o Fesoʻotaʻiga i le Windows

Afai e mumusu se polokalama po o se taaloga e amata pe ua le maluelue, e mafai ona e taumafai e tamoe i le tulaga fetaui ma se OS patino. O le mea e lelei ai, na fausia e le au atinaʻe lenei ata i totonu o Windows.

Faamaoni, mo taimi uma e faʻaaoga ai, masalo, o lenei metotia na fesoasoani ia te aʻu e alu ese ai mai ni nai faʻasalalau o faʻafitauli faʻafitauli mai le malosi! O le mea lea, e aoga le taumafai, ae e le mafai ona e talitonu i le 100% manuia.

1) Kiliki i luga le faila o loʻo manaʻomia mo le polokalame ma filifili meatotino. I le auala, e mafai ona e kiliki i luga o le 'upega tafaʻilagi i luga o le komepiuta (e pei o le ala puupuu). O le aafiaga e tutusa.

Ma le isi, alu i le vaega fetaui. Vaʻai ataata i lalo.

2) Vaʻai nei i luma o le "tulaga fetaui" ma filifili le OS e te manaʻo e faataitai.

Ona faasaʻo lea o tulaga ma taumafai e tamoe le polokalama. E i ai se avanoa o le a aoga.

3. Taaloga taʻaloga ma polokalama i le siosiomaga o le DOS

E oʻo lava i polokalame tuai e mafai ona faʻatautaia i se OS faʻaonaponei, e ui o le a manaʻomia ai polokalame faʻapitoa e faʻaaogaina ai le siosiomaga o le DOS.
O se tasi o mea silisili DOS emulators i Windows o Dosbox. E mafai ona e sii mai mai o le saite le polokalama.

Faʻatonuina o le DOSBox

O le faʻatulagaina o le polokalama e le faigata. Na o le a ou fautuaina i le taimi o le faʻapipiʻiina ma mautinoa ia fatuina se atigipusa (pokatata) o le faila faila ile luga o le komepiuta. Siaki le atigipusa i tafatafa o le "Shortcut Desktop".

Taʻalo tamoe i DOSBox

Ave se taʻaloga tuai e te manaʻo e tamoe i Windows8. Tuu atu i se laʻasaga laʻasaga laasaga Sid Meier Civilization 1.

Afai e te taumafai e tamoe i lenei taaloga e faigofie i lenei auala poʻo i le tulaga fetaui, o le a e le faʻavaivaia le faʻaipoipoina o se savali e uiga i le le mafai ona tatala lenei faila faila.

O le mea lea, na o le faʻafesoʻotaʻiina o le faila faila (faʻaaoga le faamaumatau i le agavale) i le ata (pusa) o le polokalama DOSBox (lea o loʻo i luga o le laulau).

E mafai ona e taumafai e tatala le faila o le taaloga (i lenei tulaga, "civ.exe") e faʻaaoga ai le DOSBox.

Le isi, e tatau ona amata le taaloga i se faamalama fou. O le a talosagaina oe e faʻamaonia se kata vitio, kata pepa, ma isi. I le lautele, ulufale i soo se mea e te manaʻomia se numera ma amata loa le taaloga. Vaai matala i lalo.


Afai o lau polokalama o le a manaʻomia le Windows 98, mo se faʻataʻitaʻiga, e le mafai ona e faia e aunoa ma se masini feaveaʻi. Ma le isi, o le ai ai e uiga ia i latou!

4. Faʻasalalau le OS tuai i ni lomiga fou o Windows

Faʻasalaga soʻo se polokalama tuai i luga o le OS fou e mafai naʻo masini masini. O polokalame masani ia e faataitai, e pei o le galuega a se komepiuta moni. Ie e fesuiai i le Windows 8 e mafai ona e tamoe i se OS, mo se faʻataʻitaʻiga, Windows 2000. Ma o loʻo i ai nei OS taʻavale tuai, e mafai ona e taufetuli i faila faila (polokalama, taaloga, ma isi).

Faʻafefea ona faia uma ma talanoa i lenei vaega o lenei tusiga.

4.1. Masini mama Faʻatulagaga

Pusa faʻamaonia

(e mafai ona e sii mai le ofisa aloaia)

O se masini telefoni feaveai lea e mafai ai e oe ona tafeina le tele o auala faʻaoga i luga o lau komipiuta fou, e amata ai le Windows 95 ma faaiʻu i le Windows 7.

Pau lava le mea o lenei ituaiga polokalama e matua faigata lava i punaoa, o lea afai e te manaʻo e tamoe i le Windows 8, Windows 8 OS - e tatau ona e i ai le 4 GB o RAM.

E galue uma i le 32-bit ma le 64-bit system. O le faʻatulagaga e faia i se ala faʻapitoa, patino, ou te le paʻi i soʻo se atigipusa, o mea uma lava e ala i le le manuia.

Pau le mea ou te vaʻaia e mo le faʻapipiʻi e fatu ai se alalaupapa i luga o le komepiuta e amata ai le polokalama (Fausia se ala ala i luga o le laulau).

O le mea lautele, a maeʻa ona faʻapipiʻi VirtualBox, e mafai ona e faʻatinoina le OS i totonu. Ae sili atu i mea o loʻo i lalo.

4.2. Faʻatulagaina o Masini Manatu

Ae e te leʻi faʻafesoʻotaʻi le OS, e tatau ona e faʻaoga le masini masini.

1) A maeʻa le faʻamuamua i VirtualBox, e mafai ona e kilikiina le tasi le ki - "fatufatu". O le mea moni, matou te fetaomi atu.

2) I le isi itu, faʻamaonia le igoa o la matou masini masini, faʻamautinoa le OS o le a matou faʻapipiʻiina. Ma o le a filifili e VirtualBox ia tulaga sili ona lelei mo lana galuega.

3) Faila malo e fatu ai se mea fou.

4) Ou te fautuaina le filifilia o le ituaiga VHD disks. Aisea - e uiga i lenei mea. vaai atili i le tusiga. I se aotelega, e faigofie ona kopi faʻamatalaga i totonu o Windows, tatala e fai ma faila masani.

5) O le komepiuta virtual lea e te fatuina i lenei polokalama o se faila masani. O le a tuʻuina i totonu o le faʻailoga e te faʻamaonia pe a faʻatulagaina.

E lua ituaiga o faila malulu:

- faʻamalosi: o lona uiga o le faila o le a tuputupu ae i le lapoa ao faʻatumu le pu;

- faʻapipiʻi: o le tele o le a vave tuʻu.

6) I lenei mea, i le avea ai o se tulafono, ua maeʻa le faʻatulagaga o le masini masini. E tatau, i le ala, ona i ai se faʻamatalaga amata mo le masini faia. O le a faʻaalia e peisea'ī ua e liliuina le komepiuta e aunoa ma le OS faʻapipiʻiina.

4.3. Faʻapipiʻi le Windows 2000 i se masini masini

I lenei pou o le a tatou nofo ai i luga o le Windows 2000 e fai ma faʻataʻitaʻiga. O le a faʻagasolo laʻititi lona faʻatulagaga mai le faʻapipiʻiina o Windows Xp, NT, ME.

Mo tagata amata e manaʻomia ona e fatuina pe siiina se ata puʻeina o ata ile OS. I le auala, o le ata o loʻo manaʻomia i le faatulagaga ISO (i le faʻamuamua, soo se mea e fai, ae o le ISO o le faʻaosoina o le faʻatulagaina o le a vave tele).

1) Matou te amataina le masini komepiuta. E faigofie mea uma iinei ma e le tatau ona i ai ni faafitauli.

2) O le laasaga lona lua o le faʻafesoʻotaʻi lea o la tatou ata i le faatulagaga ISO i le masini masini. Ina ia faia lenei mea, filifili le masini / filifili le ata o le masini mata. Afai e faʻapipiʻi le ata, ona tatau lea ona e mataʻituina sea ata, pei o le ataata i lalo.

3) O lenei e te manaʻomia le toe faʻafouina o le masini masini. E mafai ona faia lenei mea i le fesoasoani a le 'au e tasi. Vaʻai ataata i lalo.

4) Afai o le ata o loʻo galue ma e saʻo mea uma na e faia i laasaga muamua e 3, o le a e vaʻai i le mata fiafia ma le amataga o le faʻatulagaina o le Windows 2000.

5) A maeʻa 2-5 min. (i le averesi) kopi o faila faila, o le a talosagaina oe e faitau le maliega laisene, filifili le disk e faʻapipiʻi, pe faʻapipiʻiina, ma isi. - i se tulaga lautele, o mea uma lava e tutusa ma le faʻapipiʻi masani a Windows.

Naʻo se mea E le mafai ona e fefe e faia ni mea sese, aua o mea uma lava e tupu, o mea uma e tutupu o le a tupu i luga o se masini feaveaʻi, o lona uiga e le afaina lau polokalama faʻaaogaina!

6) A maeʻa le toe faʻaleleia o masini (o le a toe faʻafouina, i le ala) - o le a faʻaauau le faʻapipiʻi, e tatau ona e faʻamaonia le taimi ole taimi, ulufale i le pulefaʻatonu ma le ulufale, ulufale i le ki ole laisene.

7) I le maeʻa ai o le toe amataina, o le a e vaʻaia le Windows 2000 faʻapipiʻiina!

I le auala, e mafai ona e faʻapipiʻi taʻaloga, polokalama i totonu, ma masani ona galue i ai e pei o se komipiuta o lo o faagaoioia Windows 2000.

4.3. Faʻasalaga faʻatasi ma se masini feaveaʻi (fesoʻotaʻiga faigata)

O le tele o tagata faaaoga e leai ni faafitauli ogaoga i le faʻapipiʻiina ma le faʻavaeina o faatulagaga autu o le masini feaveaʻi. Ae e mafai ona amata faigata ona e filifili e faaopoopo se faila (pe vice versa, kopi mai le masini masini masini). E saʻo lava, e ala i le "edit-cop-paste" o le a le aoga ...

I le vaega muamua o lenei tusiga, na ou fautuaina patino e te faia ni ata i totonu VHD faatulagaga. Aisea O le mea faigofie, e faigofie ona fesoʻotaʻi i le Windows 7.8 ma galue e pei o se taʻavale faifai pea!

Ina ia faia lenei mea, ia fai ni nai laasaga ...

1) Muamua alu i le faʻalapotopotoga faʻalogo. Le isi, alu i le pulega. E mafai ona e mauaina, i le ala, e ala i le sailiga.

2) O le mea e sosoo ai tatou te fiafia i le "komepiuta komipiuta" tab.

3) O iinei e tatau ona e filifilia le vaega o le "puleaina o mea".

I le koluma i le itu taumatau, kiliki i luga o le kulupu o le pule ma filifili le mea "faʻapipiʻi le faila malosi". Ulufale le tuatusi i mea o loʻo i ai ma faʻafesoʻotaʻi le faila VHD.

Faʻafefea ona maua se faila vhd?

E faigofie tele, pe a le mafai, pe a faila, o le faila o le ai ai:

C: Users alex VirtualBox VMs winme

o fea "alex" o lau igoa tau igoa.

4) Ona alu lea i "laʻu komepiuta" ma matauina ua i ai se puʻupuʻu malo i le tino. I le auala, e mafai ona e galue faatasi e pei o se pu masani: kopi, tape, faasaʻo soo se faʻamatalaga.

5) A maeʻa ona galulue faʻatasi ma le faila VHD, faʻaalu. O le mea sili, o le a fautuaina e aua le galulue faʻatasi ma se puʻupuʻu malulu i ni faiga faʻaoga se lua: o se mea e tasi ma le moni ...

5. Faaiuga

I totonu o lenei tusiga, matou te tilotilo i auala masani e taʻalo ai taʻaloga tuai ma polokalama: mai mai i masini mataʻutia. O le mea moni, o se mea e faanoanoa ai, o mea e sili ona fiafia i ai muamua e taofia le faʻaauau i faiga fou faʻaoga, ma mo se taaloga e tasi e fiafia i ai e teu ai se komepiuta tuai ile fale - pe talafeagai? E tutusa lava, e sili atu le folasia o lenei mataupu i le faasologa o polokalame - i le taimi e faatuina ai se masini feaveaʻi.

PS

O le tagata lava ia, semanu ou te le malamalama pe ana ou le fetaiai ma le mea moni o le polokalama e tatau mo le fuafuaina e le o se mea tuai ma e le musu e galue i Windows XP. E tatau ona ou faʻapipiʻi ma faʻatautaia se masini telefoni feaveaʻi, ona oʻo lea i le Windows 2000 i totonu, ma o lea e tatau ai ona ou faia faʻatatauga ...

I le ala, faʻafefea ona e faʻatautaia polokalame tuai? Pe e te le faʻaaogaina foi?