Faʻaauau le faaauauina o le laulau i le Word Word

I luga o la matou 'upega tafaʻilagi e mafai ona e maua ai ni tala e uiga i le faiga o laulau i le MS Word ma le ala e galulue ai ma i latou. Matou te faasolosolo malie ma tali atu i fesili sili ona lauiloa, ma o le taimi lenei o le isi tali. I lenei tusiga o le a tatou faʻamatalaina pe faʻapefea ona faaauauina le laulau i totonu o le Upu 2007 - 2016, faʻapea foi ma le Upu 2003. Ioe, o faʻatonuga o loʻo i lalo o le a faʻaaogaina i faʻavae uma o lenei oloa a le Microsoft.

Lesona: Faʻafefea ona fai se laulau i le Upu

Mo se amataga e aoga le fai atu o lenei fesili e lua tali atoatoa - faigofie ma sili atu ona faigata. O le mea lea, afai e te manaʻomia le faʻateleina o le laulau, o lona uiga, faʻaopopo i ai siama, laina po o koluma, ona faʻaauau pea ona tusitusi ma faʻapipiʻi faʻamatalaga i totonu, faitau faʻamatalaga mai fesoʻotaʻiga o loʻo i lalo (ma luga foi). I totonu oi latou o le ae mautinoa ai le tali i lau fesili.

Lesona i luga o laulau i le Upu:
Faʻafefea ona faʻaopoopo se laina i se laulau
Auala e faʻafefiloi ai laulaau laulau
Auala e talepe ai se laulau

Afai o lau galuega o le vaevaeina o se laulau telē, o lona uiga, e tuʻuina atu se tasi o vaega i le pepa lona lua, ae i le taimi lava e tasi o loʻo faailoa mai ai o le itulau lona lua o loʻo i ai le faaauauina o le laulau, e tatau ona ese lau amio. E faʻapefea ona tusi "Faʻaauauina o le laulau" i le Upu, o le a tatou taʻuina i lalo.

O lea la, o loʻo iai la matou laulau i luga o laupepa e lua. Totonu pe a amata (faʻaauau) i luga o le pepa lona lua ma e manaʻomia le faʻaopopoina o le tusiga "Faʻaauauina o le laulau" poʻo soʻo se isi lava faʻamatalaga poʻo se faʻamatalaga, o loʻo faʻaalia manino mai e le o se laulau fou, ae o lona faaauauina pea.

1. Tuu le mala i le potu mulimuli o le laina mulimuli o le vaega o le laulau o loo i luga o le itulau muamua. I la tatou faʻataʻitaʻiga, o le a avea lenei ma sekone mulimuli o laina. 6.

2. Faʻaopoopo se paʻu itulau i lenei nofoaga e ala i le kilikiina o ki. "Ctrl + Ulufale".

Lesona: Faʻafefea ona fai se vaeluaga o itulau ile Upu

3. O le a faʻapipiʻiina se itulau itulau, 6 o le laina o le laulau i la tatou faataitaiga o le a "siitia" i le isi itulau, ma mulimuli ane 5-o le laina, saʻo i lalo ifo o le laulau, e mafai ona e faʻaopopoina le tusiga.

Manatua: A maeʻa ona tuʻuina atu se itulau o le itulau, o le a iai le avanoa i le itulau muamua, ae o le taimi lava e te amata tusitusi ai, o le a agai atu i le itulau e sosoo ai, i luga o le vaega lona lua o le laulau.

4. Tusi se faʻamatalaga o le a faʻaalia ai o le laulau i luga o le itulau lona lua o le faaauauina lea o le tasi i le itulau muamua. Afai e talafeagai, faatulaga le tusitusiga.

Lesona: Auala e sui ai le vai papatiso i le Upu

Ua maeʻa lenei, ona o lenei ua e iloa le auala e faʻalauteleina ai le laulau, faʻapea foi ma auala e faʻaauau ai le laulau i le MS Word. Matou te moomoo ia te oe manuia ma na o taunuuga lelei i le atinaʻeina o se polokalama alualu i luma.