O le a le mea e fai pe afai e galo ia te oe le meli Mail.ru

I le OS o le laina Windows, o mea autu uma e tutupu i totonu o le polokalama ua faamaumauina ma faamaumauina i le tusi o talaaga. O mea sese, lapataiga ma na o ni faʻamatalaga eseese ua faamaumauina. E faʻavae i luga o nei faʻamaumauga, e mafai e se tagata faʻapitoa ona faʻamaonia le faiga ma faʻamalo mea sese. Sei o tatou aʻoaʻoina pe faʻapefea ona tatalaina le mea na tupu i le Windows 7.

Tatalaina o le Tagata Vaʻai Tagata

O le mea na tutupu o loʻo teuina i totonu o le meafaigaluega, o loʻo i ai le igoa "Tagata Vaʻai Tagata". Seʻio tatou vaai pe faʻapefea ona faʻaaoga i auala eseese.

Metotia 1: Faʻasalalau Pulea

O se tasi o auala sili ona taatele e faʻalauiloa ai le meafaigaluega o loʻo faʻamatalaina i lenei tusiga, e ui e mamao mai le faigofie ma sili ona talafeagai, ua maeʻa ona faʻaaogaina "Lisi Pulea".

  1. Kiliki "Amata" ma alu i le tusi "Lisi Pulea".
  2. Ona alu lea i le vaega "Faigaluega ma le Puipuiga".
  3. Ma le isi, kiliki le igoa o le igoa. "Pulega".
  4. Faʻatasi i le vaega faʻamaonia i totonu o le lisi o mea e faʻaogaina, faʻaoga le igoa "Tagata Vaʻai Tagata". Kiliki i luga.
  5. Meafaifaʻatatau e faʻaaogaina. Ina ia alu saʻo i totonu o le lisi o le polokalama, kiliki le mea Lisi o Windows i le itu taumatau agavale o le faamalama.
  6. I le lisi e amataina, filifili se tasi o le lima vaega e te fiafia i ai:
    • Talosaga;
    • Puipuiga;
    • Faʻatulagaga;
    • Faigaluega;
    • Faʻasalalauga faʻasalalau.

    O le mea na tutupu e fetaui ma le vaega ua filifilia o le a faʻaalia i le ogatotonu o le faamalama.

  7. E faʻapea foʻi, e mafai ona e tatalaina le vaega Talosaga ma Auaunaga Lagolagoae o le ai ai se lisi sili atu o le vaega. O le filifilia o se mea patino o le a mafua ai se lisi o mea talafeagai na tutupu na faʻaalia i le ogatotonu o le faamalama.

Metotia 2: Mea Faʻaosooso

E sili atu ona faigofie le amataina o le faʻafouina o le mea faigaluega o loʻo faʻamatalaina e faʻaaoga ai le meafaigaluega Taumafai.

  1. Faʻatoaga le kulupu autu Manumalo + R. I le vaega o le faʻatupeina o tupe, faʻapipiʻi:

    mea na tupu

    Kiliki "Lelei".

  2. O le matala o loʻo manaʻomia o le a tatalaina. O isi gaioiga uma mo le matamataina o le ogalaau e mafai ona faia e faʻaaoga ai le algorithm tutusa lea na faʻamatalaina i le auala muamua.

O le tulaga le lelei o lenei auala vave ma le faigofie o le manatua lea o le poloaiga e valaau le faamalama.

Metotia 3: Amata Polokalama Suʻe Mea Suʻe

O se auala talitutusa o le valaʻauina o le meafaigaluega o loʻo matou suʻesuʻeina, o loʻo faʻaaogaina e faʻaaoga ai le lisi o lisi o lisi. "Amata".

  1. Kiliki "Amata". O loʻo i ai se fanua i le pito i lalo o le lisi e tatala ai. Ulufale i ai le faʻamatalaga iina:

    mea na tupu

    Pe na ona tusi:

    Faʻaaliga Mea

    I le lisi o lomiga i le poloka "Polokalama" o le igoa o le a aliali "eventvwr.exe" poʻo "Tagata Vaʻai Tagata" faʻalagolago i le faʻamatalaga tusia. I le tulaga muamua, atonu o le taunuuga o le tuuina atu o le a naʻo le tasi, ma i le lona lua o le a tele. Kiliki i se tasi o igoa o loʻo i luga.

  2. O le a faʻaalia le log.

Metotia 4: "Poloaiga Tulafono"

Valaʻau meafaigaluega e ala i "Poloaiga Poloaiga" e matua le afaina lava, ae o lenei metotia o loʻo i ai, ma o lea e aoga ai foi se isi mea e taua. Muamua e tatau ona tatou taʻua le faamalama "Laina o poloaiga".

  1. Kiliki "Amata". Le isi, filifili "Polokalama uma".
  2. Alu i le faila "Tulaga Faataatia".
  3. I le lisi o mea e faʻaaogaina, kiliki i luga "Poloaiga Poloaiga". Faʻatoagaina mai ma le pule pulega e le manaʻomia.

    E mafai ona e tamoe vave ma vave, ae e tatau ona e manatua le faʻatonuina o le poloaiga "Laina o poloaiga". Talosaga Manumalo + R, ma amataina ai le faʻalauiloaina o le mea faigaluega Taumafai. Ulufale:

    cmd

    Kiliki "Lelei".

  4. Faatasi ai ma se tasi o mea e lua o loʻo i luga, o le a faʻaalia le faamalama. "Laina o poloaiga". Ulufale i se tusi masani:

    mea na tupu

    Kiliki Ulufale.

  5. O le faamalama o le taga o le a faʻaalia.

Lesona: Faʻamaonia le "Poloaiga Faʻasologa" i le Windows 7

Metotia 5: Faʻamata vave le faila filevvr.exe

E mafai ona e faʻaaogaina lenei tali "mea" i le galuega, o se faila amata amata mai "Saili". Ae peitai, o lenei metotia e mafai foi ona aoga i le faatinoga, mo se faataitaiga, pe afai o le toilalo ua oo i se tulaga faapea o isi filifiliga e tamoe ai le meafaigaluega e le o maua. E seasea lava, ae e mafai lava.

Muamua, e tatau ona e alu i le nofoaga o le faila faila. O loʻo i totonu o le lisi o le polokalama i le auala lenei:

C: Windows System32

  1. Taumafai "Windows Explorer".
  2. Faʻailoga i le tuatusi o le sapalai na tuʻuina muamua, ma kiliki Ulufale pe kiliki le ata i le itu taumatau.
  3. Alu i le lisi "System32". O le mea lea e teuina ai le faila faila. "eventvwr.exe". Afai e le o aofia ai lau faʻaopoopoga i le polokalama, o le a valaʻau le mea "mea na tupu". Saili ma faalua ona kiliki i luga i le itu taumatau o le kuki (Pepa). Ina ia faafaigofie ona suʻe, talu ai e tele naua elemene, e mafai ona e vaʻaia ia mea faʻasologa e ala i le kiliki i luga o le parakalafa "Igoa" i luga o le lisi.
  4. O lenei mea o le a faʻagaoioia ai le faamalama o le log.

Metotia 6: Ulufale le faila i le pusa o le tuatusi

Faatasi ai ma le fesoasoani a "Saili" e mafai ona e tamoe i le faamalama o le fiafia ma vave. Ma e te le tau suʻesuʻe mo eventvwr.exe i le lisi "System32". Mo lenei i totonu o le tuatusi "Saili" naʻo le manaʻo e faʻamaʻo le ala i le faila.

  1. Taumafai "Saili" ma ulufale i le tuatusi lenei i le tuatusi lauga:

    C: Windows System32 eventvwr.exe

    Kiliki Ulufale pe kiliki i le logo o le aū.

  2. O le faamalama o le log ua amataina loa.

Metotia 7: Fausia se ala ala

Afai e te le manaʻo e tauloto tulafono eseese po o suiga i vaega "Lisi Pulea" Afai e te manatu e faigata tele, ae masani ona e faʻaaogaina se mekasini, ona i lea tulaga e mafai ona e fatuina se atigipusa "Papamaa" poʻo i se isi nofoaga talafeagai mo oe. A maeʻa lena amataga o le meafaigaluega "Tagata Vaʻai Tagata" o le a faia i le mea sili e mafai ma aunoa ma le taulotoina o se mea.

  1. Alu i "Papamaa" pe tamoe "Saili" i le faila i le mea o le ae faia ai le faʻamatalaga avanoa. Faʻasani saʻo i luga o se nofoaga avanoa. I totonu o le lisi, tusi i totonu "Fausia" ona kiliki lea "Pipiʻi".
  2. E faʻaaogaina le mea faigaluega gaosia. I le matala, tatala le tuatusi, lea ua uma ona taua:

    C: Windows System32 eventvwr.exe

    Kiliki "Lisi".

  3. O se faamalama ua tatalaina i le mea e te manaʻomia e faʻamaonia ai le igoa o le atigipusa lea o le a fuafua ai e le tagata faʻaaoga le meafaigaluega e faʻaaogaina. I le lē mafai, o le igoa o le faila e mafai ona faʻaaogaina o le igoa, o lona uiga, i la tatou mataupu "eventvwr.exe". Ae, ioe, o lenei igoa e mafai ona fai si mea itiiti i le tagata e le i malamalama. O le mea lea, e sili atu le faʻaogaina o faʻamatalaga nei i totonu o le fanua:

    Faʻamaumauga o mea tutupu

    Pe o lenei:

    Faʻaaliga Mea

    I le lautele, ia tusia soʻo se igoa o le a taialaina ai oe, o le a le meafaigaluega e faʻamaonia ai lenei faʻamau. A uma ona e ulufale i totonu "Fai".

  4. O le a faʻaalia se taga faʻapolokalame "Papamaa" po o se isi nofoaga na e faia ai. Le faʻaaogaina o le meafaigaluega "Tagata Vaʻai Tagata" na o le kiliki i luga faalua Pepa.
  5. O le a manaʻomia le faʻaaogaina o le faʻaogaina o le polokalama.

Faafitauli e tatalaina ai se mekasini

E i ai mataupu pe a iai ni faafitauli i le tatalaina o le tusi o talaaga i auala o loʻo faamatalaina i luga. O le tele o taimi e mafua mai i le mea moni o le tautua e nafa ma le faʻaaogaina o lenei mea faigaluega ua faʻaaogaina. Aʻo taumafai e momoʻe se mea faigaluega "Tagata Vaʻai Tagata" O se savali o loʻo taʻu mai ai e le o avanoa le log log event. Ona e manaʻomia lea e faʻafouina.

  1. Muamua e tatau ona e alu Pule o Auaunaga. E mafai ona faia lenei mea mai le vaega "Lisi Pulea"lea e taua "Pulega". Le auala e alu i ai, faʻamatala auiliili pe a mafaufau Metotia 1. I le vaega lenei, vaavaai mo le aitema "Auaunaga". Kiliki i luga.

    I totonu Pule o Auaunaga mafai ona faʻaaoga le meafaigaluega Taumafai. Taʻu i ai e ala i le taina Manumalo + R. I totonu o le mea e ulu ai, ave i totonu:

    services.msc

    Kiliki "Lelei".

  2. E tusa lava pe na e faia "Lisi Pulea" pe faʻaaoga e ulufale ai i se poloaiga i le meafaigaluega Taumafaitamoe Pule o Auaunaga. Vaavaai mo le aitema i le lisi. "Lisi o mea tutupu i le Windows". Ina ia faafaigofie le sailiga, e mafai ona e fausia mea uma o le lisi i le faasologa ole alafapeta e ala i le kilikiina o le igoa o le igoa "Igoa". A maeʻa ona maua le manoa e manaʻomia, ia tilotilo i le tau tutusa i le koluma "Tulaga". Afai e mafai ona maua le auaunaga, ona tatau lea ona i ai se tusiga "Galuega". Afai oi ai le avanoa, o lona uiga ua faʻaaogaina le tautua. Vaʻai foi i le taua i le koluma Ala amata. I tulaga masani e tatau ona i ai se tusiga "Aunoa". Afai oi ai se tau "Faʻafitauliina"o lona uiga o lenei auaunaga e le o faʻaaogaina i le amataina o le polokalama.
  3. Ina ia faia lenei mea, alu i meatotino o le auaunaga e ala i le kilikiina o le igoa faalua Pepa.
  4. Ua tatalaina se faamalama. Kiliki i le vaega Ala amata.
  5. Mai le lisi e aliali, filifili "Aunoa".
  6. Kiliki i le tusi "Faaaoga" ma "Lelei".
  7. Toe foʻi i Pule o Auaunaga, togi "Lisi o mea tutupu i le Windows". I le itu tauagavale, kiliki i le faʻamatalaga. "Tamoe".
  8. Ua amata le tautua. Lenei i le koluma tutusa "Tulaga" tau o le a faʻaalia "Galuega", ma i le koluma o le fanua Ala amata o le a aliali mai se tusi "Aunoa". O lenei la e mafai ona tatalaina le mekasini i soo se auala na matou faamatalaina i luga.

E i ai ni nai filifiliga e faʻagaoioi ai le mea na tupu i le Windows 7. Ioe, o auala e sili ona faigofie ma lauiloa e tatau ona faʻaogaina "Meafaigaluega", faʻafouina e ala i Taumafai poʻo le lisi o lisi suʻesuʻe "Amata". Mo avanoa faigofie i le galuega e faʻamatalaina, e mafai ona e fatuina se atigipusa i luga "Papamaa". O nisi taimi ei ai faafitauli e taitaia le faamalama "Tagata Vaʻai Tagata". Ona e manaʻomia lea e siaki pe afai e faʻaalia le auaunaga fetaui.