Faʻapipiʻi faʻapipiʻiina o le VPN ile komepiuta

Faatasi ai ma faafitauli na feagai ma le browser o le Opera, ua iloa lenei taimi, pe a e taumafai e matamata i mataupu o fesoʻotaiga, o le feau "Faʻalēaogāina le faʻapipiʻi". Aemaise lava e tupu lenei mea pe a faʻaalia ata na faʻamoemoeina mo le polokalama Flash Player. E masani lava, o lenei mafuaʻaga e le fiafia ai le tagata, ona e le mafai ona ia maua faʻamatalaga na te manaʻomia. E masani lava, e le iloa e tagata le mea e fai i se tulaga faapena. Sei o tatou sailia po o le a le mea e tatau ona fai pe afai e iai se tali faapena e galue ai i le Opera browser.

Faʻatonu le plugin

Muamua lava, e tatau ona e mautinoa ua mafai ona maua le masini. Ina ia faia lenei mea, alu i le polo-in-browser section Opera. E mafai ona faia lenei mea e ala i le taina o le "opera: // plugins" i le pusa o le tuatusi, a maeʻa e tatau ona e lolomiina le ki o le Alu i luga o le komepiuta.

O loʻo matou sailia le mea saʻo mama, ma afai e le atoatoa, ona toe faʻaogaina lea e ala i le kiliki i le ala talafeagai, e pei ona faʻaalia i le ata i lalo.

E le gata i lea, o le galuega o plug-ins e mafai ona poloka i tulaga aoao o le masini. Ina ia alu i tulaga, tatala le lisi autu, ma kiliki i le mea talafeagai, pe kiliki le kesi piano kesi Alt + P i luga o le papa.

Ma le isi, alu i le vaega o "Nofoaga".

O iinei o loʻo matou vaʻai mo pusa faʻapipiʻi pusa. Afai i totonu o lenei poloka o le fesuiaiga o loʻo i le tulaga "Aua le faʻasolosolo plugins e le faʻaaogaina", ona faʻagata lea o le faʻalauiloaina o plugini uma. E tatau ona siitia le fesuiaiga i le tulaga "Faʻasaʻo moli uma," poʻo le "Faʻasalaga faʻamalosi plugins i mataupu taua". O le vaega mulimuli e fautuaina. E le gata i lea, e mafai ona e tuu le ki i le "On request" position, ae i lenei tulaga, i luga o na saite e te manaʻomia ai le faʻalauiloaina o le plug-in, Opera o le a ofoina atu e faʻaaogaina, ma i le maeʻa ai faʻamaumauga a le tagata e faʻaaoga, o le a amata le plug-in.

Faʻalogo!
Amata i le Opera 44, ona o le mea moni na aveesea e le au atinaʻe se vaega ese mo faʻapipiʻi, o taga e mafai ai ona suia le Flash Player.

  1. Alu i le vaega o le Opera. Ina ia faia lenei mea, kiliki "Menu" ma "Faʻatonu" pe lolomiina se tuufaatasiga Alt + p.
  2. Ma le isi, faʻaaoga le lisi o itu, agai i le vaega "Nofoaga".
  3. Suʻe se poloka poloka i le vaega autu o le faamalama. Afai o le ki i lenei poloka ua seti i "Plock Flash faʻalauiloa i luga o nofoaga"ona o le mafuaʻaga lea o le sese "Faʻalēaogāina le utaina o fuʻa".

    I lenei tulaga, e manaʻomia le fesuiaʻiina o le ki i se tasi o isi avanoa e tolu. O le au atinaʻe lava mo le galuega aupito sili ona lelei, tuʻuina atu le paleni i le va o le malupuipuia ma le mafai ona taʻalo i 'upega tafaʻilagi, fautuaina e seti le leitio i le "Faailoa ma faʻalauiloa mea taua Flash".

    Afai o se mea sese e faʻaalia pe a uma lena "Faʻalēaogāina le utaina o fuʻa", ae e te manaʻomia moni le toe gaosia o mea o loʻo poloka, o le mea lea, i lenei tulaga, ia tuʻu le ki i "Faataga nofoaga e momoli ai flash". Ae e tatau ona e mafaufau o le faʻapipiʻiina o lenei nofoaga e faʻapupulaina ai le lamatiaga o lau komepiuta mai tagata faʻalavelave.

    E i ai foi se filifiliga e seti ai le fesuiaiga i le tulaga "I le talosaga". I lenei tulaga, ina ia taʻalo ata i luga o le 'upega tafaʻilagi, o le tagata faʻaaoga o le a faʻagaoioia le faʻatinoga talafeagai i taimi taʻitasi pe'ā uma se talosaga mo le initaneti.

  4. O loʻo i ai se isi avanoa e mafai ai ona toe faʻafoe le moli mo se 'upega tafaʻilagi, pe a fai e poloka poloka o mea i le initaneti. E te le o suia lava tulaga aoao, talu ai e le na o se mea patino i luga o le upega tafaʻilagi e faʻaaogaina. I poloka "Flash" kiliki "Pulea ese mai ...".
  5. O le a tatalaina se faamalama. "Tuusaunoaga mo le Flash"I totonu o le fanua "Faataitaiga Tuatusi" ulufale i le tuatusi o le saite lea ua faʻaalia ai le mea sese "Faʻalēaogāina le utaina o fuʻa". I totonu o le fanua "Amioga" mai le lisi pa'ū lisi filifilia "Faataga". Kiliki "Fai".

A maeʻa nei gaioiga, e tatau ona taina le moli i luga o le saite masani.

Faʻapipiʻi-i le faʻatulagaga

Atonu e te le maua le masini manaʻomia. Ona e le mauaina lea i le lisi o plugins o le vaega tutusa o le Opera. I lenei tulaga, e tatau ona e alu i le uepisaite a le developer, ma faapipii le masini i luga o le masini, e tusa ai ma faatonuga mo ia. O le faʻagasologa o le faʻagasologa e mafai ona fesuisuiai, e faʻalagolago i le ituaiga plug-in.

E faʻapefea ona faʻapipiʻiina le Adobe Flash Player mo le Opera browser e faamatalaina i se isi iloiloga i la matou 'upega tafaʻilagi.

Faʻafouina o le laupepa

E le mafai foi ona faʻaalia mea o iai i nisi o saite pe afai e te faʻaaogaina masini fuʻa. I lenei tulaga, e manaʻomia lou faʻafouina o masini.

Faʻalagolago i a latou ituaiga, e ono eseese lava lenei taualumaga, e ui lava i le tele o tulaga, i lalo o tulaga masani, e tatau ona faʻafouina aunoa ia plugini.

Legacy Opera Version

O se mea sese ma le faʻapipiʻiina o se masini e mafai foi ona aliali mai pe afai o loʻo e faʻaaogaina se faʻagata o le Opera browser.

Ina ia faʻafouina lenei 'upega tafaʻilagi i le lomiga lata mai, tatala le lisi o mea e suʻe ai, ma kiliki i le "About" mea.

O le siaki lava ia o le a siakiina le taua o lona lomiga, ma afai oi ai se kopi fou, o le a utaina aunoa.

A maea lena, o le a ofoina atu e toe amata le Opera mo le amataina o faʻamatalaga, lea e tatau ona malilie i ai le tagata faʻapipiʻi i le ala saʻo.

Uila Taʻavale

O le mea sese ma le le mafaia ona faʻatinoina le masini i luga o nofoaga taʻitasi atonu e mafua mai i le mea moni o le '' 'manatuaina' 'manatua' le 'upega tafaʻilagi i le taimi o le asiasiga muamua, ma o le taimi nei e le manaʻo e faʻafouina le faʻamatalaga. Ina ia taulimaina lenei faafitauli, e tatau ona e faʻamamaina lona faʻaoga ma kuki.

Ina ia faia lenei mea, alu i tulaga lautele o le 'upega tafailagi i se tasi o auala na talanoaina i luga.

Alu i le vaega "Puipuiga".

I luga o le itulau o loʻo matou sailia le "Faʻasalaga" faʻapipiʻi seti. E kiliki i le ki "Faʻamatala le talafaasolopito o asiasiga".

O se faamalama ua aliali mai e ofoina atu e faʻamamaʻo ai le tele o vaega ole Opera, ae talu ai e na ona tatou faʻamamaina le cache ma kuki, o le a tatou tuʻuina atigipusa i tafatafa o igoa talafeagai: "Cookies ma isi faʻamaumauga o faʻasalalauga" ma "Ata ma faila". A le o lea, o lau upega tafailautusi, lau sailiga o talafaasolopito, ma isi faʻamatalaga taua o le a leiloloa foi. O le mea lea, pe a faia lenei laʻasaga, e tatau i le tagata faʻaoga ona faʻapitoa tele. Ma le isi, gauai atu i le vaitaimi o le faamamaina o le "Mai le amataga." A maeʻa ona faʻatulaga uma tulaga, kiliki le ki "Faʻamatala le talafaasolopito o asiasiga".

Ua faʻamamāina le masini mai faʻamatalaga faʻamaonia-faʻamalamalamaina. A maeʻa lena mea, e mafai ona e taumafai e taʻalo ata i luga o na saite e leʻi faʻaalia.

E pei ona matou iloa, o mafuaʻaga o faafitauli i le faʻapipiʻiina o plug-ins i le Opera browser e mafai ona ese uma. Ae, o le mea e lelei ai, o le tele o nei faafitauli o loʻo i ai a latou lava fofo. O le galuega autu mo le tagata faʻaaoga o le faailoaina lea o mafuaʻaga, ma isi gaioiga e tusa ai ma faatonuga o loʻo i luga.