Faʻafefea ona maua se "tick" VKontakte

VKontakte o se fesoʻotaʻiga faʻasagafesootai ma se faiga maualuga maualuga ma se uiga tuusaʻo i tagata faʻaoga. I lenei tulaga, o le pulega mai lava i le amataga ma e oo mai i le aso o loo faailoa mai i taimi uma galuega fou e maua ai e oe ma lau itulau le puipuiga faaopoopo.

I aso nei, toeitiiti lava o soʻo se poloketi tetele ei ai lona lava vaega VKontakte ma, i le taimi lava e tasi, o se numera tele o faʻalapotopotoga faʻapitoa. Ina ia puipuia tagata mai le fegalegaleaiga ma vaega sese ma itulau, o tagata masani lauiloa e ala i le faamaoniaina o tala.

Faʻaopopo se siaki i le itulau VKontakte

E ui o le faʻamaoniga e mafai ai e oe ona faʻamaonia le pule i luga o le itulau VKontakte, peitaʻi, i le taimi e tasi, e manaʻomia oe e faia le tele o gaioiga ma, sili atu ona taua, ia maua le tele o faʻamatalaga eseese. E leai se manaʻoga e le amanaʻia le mea moni e mafai ona faʻamaonia na o itulau na e pau i lalo o tulafono o faʻamaoniga aloaia.

E ui i faigata ma le faʻamaonia aloaia o le itulau, ae o loʻo i ai isi auala e maua ai le mea taua. O le mea moni, ia manatua e aunoa ma le aafia patino o le pulega, e na o se faʻamatalaga sese e taʻu mai ai lou manaʻo mo isi tagata faʻaoga e mafaufau lelei i le itulau. I le taimi lava e tasi, e leai se tasi e faʻalavelave i tagata taufaasese e faia tutusa.

Metotia 1: siaki aloaia VKontakte

O le mataupu e na o tagata taʻutaʻua taʻutaʻua, ae ia i latou o loʻo manaʻomia le latou faʻamaumauga. Ina ia malamalama atoatoa i itu uma o le tuuina atu o se siaki, e tatau ona e faamasani ia oe lava i manaoga manaomia mo lē e ona le itulau faamauina.
O tagata taʻitasi e iloa e mafai ona maua se pepa pe afai o lona lauiloa e oʻo atu i se tasi pe sili atu o mea nei:

  • tala patino i luga o wikipedia;
  • lauiloa i le aufaasālalau;
  • faʻaaogaina o isi nofoaga i luga o le Initaneti.

E le gata i lea, mai se tagata o loʻo manaʻo e maua le faailoga aloaʻia o VKontakte, e manaʻomia oe e tepa taulaʻi i lau itulau i se faʻaauau pea. Aua nei faatagaina le faasalalauina o mea sese.

E le o fautuaina foi e lomia meafaitino faʻatau!

Standard VKontakte filters, i nisi tulaga, e le mafai ona latou taulimaina atoatoa galuega ua atofaina. Talu ai e fautuaina le faʻafaigaluegaina o au lava tagata faʻapitoa poʻo le tapunia atoa o le avanoa e faʻamatala ma lafoina ai le tele o tagata faaaoga VKontakte.

I le faaopoopo atu i tulaga ua taua i luga, e faamaonia ai se teugatupe, e faaopoopoina manaoga faaopoopo i luga o tagata faaaoga i luga o le itulau, lea e taua mo le tausisia:

  • O lau itulau e tatau ona matua atoatoa (e le o avanoa lautele);
  • o ata patino e tatau ona i ai i le talaaga patino;
  • i luga o le itulau e tatau ona i ai faʻafouga masani;
  • o le numera o uo e tatau ona sili atu i le numera o le au fai saofaga.

I le tausisia atoatoa o mea uma e pei ona taua i luga, e mafai ona e mauaina le siaki aloaia VKontakte. Ae ui i lea, o le mea e leaga ai, o le upega tafaʻilagi VK e leai lava se auaunaga faʻapitoa e iloilo ai lau itulau.

Ina ia maua se siaki, e mafai ona e:

  • faʻafesoʻotaʻiga;
  • tusi i le VK sui patino, e ala i le auaunaga i le lotoifale.

E na o le pulega e mafai ona faʻamaonia aloaia le itulau user user VK.com!

A uma lou faʻamalosi ma le tutumau, o le a mafaufau lau talosaga. Afai o lau itulau e fetaui lelei ma mea e manaʻomia, o le ae maua loa le tulaga o le "Ua faʻamaonia aloaia le itulau."

Metotia 2: siakiina VKontakte itulau e ala i alalafaga

O lenei metotia e fetaui lelei mo tagata e le mafai ona tuʻuina se faʻamau aloaia e tusa ai ma le lauiloa o le taʻutaʻua poʻo se isi foʻi mafuaaga. I le taimi lava e tasi, e toaitiiti lava tagata i lenei sosaiete faʻafesootai faʻaaoga lenei metotia.

Afai e te vaʻai i le itulau a le tagata faaaoga "Nofoaga o galuega" tuma, ia iloa o lenei talaaga e mafai pea ona avea ma se mea sese.

Le faʻapipiʻiina o se faʻamatalaga le aloaia VKontakte e pei ona taua i lalo.

  1. Alu i lau itulau VK ma alu i le vaega "Vaega" i le lisi autu.
  2. Faaaoga le pusa saili e ulufale ai i se fesili. "O lenei itulau ua faʻamaonia aloaia".
  3. Saili se vaega ma le tele o sui ma se siaki i le igoa.
  4. E mafai foi ona e alu tuusao i se vaega faapena i le sootaga.

  5. Faʻasalaga i lenei alalafaga i le kiliki Laisene.
  6. Alu i lau itulau ma lalo o le avatar, kiliki "Faʻamaonia".
  7. Ma le isi, liliu i le tab "Galuega" i le itu taumatau o le itulau.
  8. E sosoo ma le tusiga "Nofoaga o galuega" I totonu o le fanua faapitoa, ulufale i le igoa o le nuu na maua muamua "O lenei itulau ua faamauina aloaia" ma filifili lenei vaega mai le lisi pa'ū.
  9. Faasolo le faamau "Faasaoina".
  10. A maeʻa lena, o le a faʻaalia le siaki manaʻomia i lau itulau.

O lenei faiga o le faapipiiina o se siaki e naʻo le tasi lava le galuega, e faaopoopo atu i le faailoga aloaia mai le pulega.

O le aoga tele o lenei filifiliga o le faʻapipiʻiina lea o se siaki i luga o le itulau VKontakte o le a faʻaalia foi pe a sailia lau itulau i lalo o le igoa. O le pito i lalo o le toe tuusaʻoina lea o le tagata faaaoga i le kulupu VKontakte, pe ae kiliki i lenei pusa.

Matou te moomoo ia te oe manuia i le faʻamaonia o au itulau VK!