Faʻaavanoaina le faʻamaonia o fesuiaiga aunoa i le Steam

O Minecraft e masani ona lauiloa i tagata taaalo. O loʻo i ai se numera tele o saoga mo taʻaloga i luga o le initaneti, o faʻalavelave e toetoe lava o taimi uma e tumu ai. E manaʻo tagata uma e tu i fafo, ma e mafai ona e faia i lou lava paʻu i luga o le amio. I lenei tusiga o le a matou tilotilo i ni polokalame se lua o le a fesoasoani ia te oe e vave ona faia se foliga fou, sui le tulaga masani Sitivi.

MCSkin3D

MCSkin3D o se tasi o sui sili ona lauiloa o ia polokalama. O iai mea uma e ono manaʻomia e le tagata faʻaogaina i le taimi o le fausiaina o le paʻu. I le faaopoopo atu i ai, o le le faʻaaogaina o faʻamaumauga eseese o loʻo avanoa mo le faʻasaʻo. O le poloketi e faʻaolaina e ala i le faʻataʻitaʻiga ma e tumau pea na o le faʻafeiloaʻi atu i le tusi faʻatasi ma le taaloga, sui le foliga o loʻo galue.

O le polokalama e tufatufaina atu e aunoa ma se totogi, e ui lava e tele ni mea e le mafai ona maua - e leai se gagana Rusia, ma o le a le mafai ona galue faʻamaonia le auiliiliga ona o le ata e le talafeagai. A leai, e mafai ona matou fautuaina MCSkin3D e fatuina lou lava paʻu.

Download MCSkin3D

SkinEdit

O lenei polokalama e sili atu le manaia o le galue nai lo le taimi muamua, o loʻo i ai se vaega itiiti o elemene aoga i luga o le laupapa. O le amio ua faʻaalia i le taimi lava e faʻatalanoaina ai, o loʻo iai ituaiga o talaʻaga, o faʻamatalaga uma ua sainia ina ia leiloloa ai tagata faʻaoga. E leai foi se gagana Rusia i le SkinEdit, ae tufatufaina atu e aunoa ma se totogi. E aoga le faʻaaogaina o lenei sui pe afai e te manaʻomia le faia o ni suiga laʻititi, sili atu le tapulaʻa faʻatapulaʻaina galuega.

Talia le SkinEdit

Na matou filifilia na o le lua polokalama, talu ai o le tele o i latou i luga o le Initaneti e le talafeagai le faʻaoga pe faigaluega le saʻo. O sui na tuuina atu i luga, e ui lava e tele a latou toso, ae ui i lea, latou te faia a latou galuega ma e mafai ona faʻaaogaina e fai ai paʻu o le amio a Minecraft.