Faʻafefea ona faia se sikipiuta i luga o le initaneti


E ui lava i le numera tele o polokalame eseese mo le fausiaina o ata mata, e tele tagata e fiafia i auaunaga e mafai ai ona latou uia sikreenseta i le initaneti. O le manaʻomia mo ia fofo e mafai ona faʻamaonia e mafuaaga masani: galue i luga o le komepiuta a se isi tagata poʻo le manaʻomia e teu se taimi ma fefaʻatauaiga.

O punaoa tutusa i totonu o le upega tafailagi o loʻo i ai ma e tele naua. Ae le o latou uma e faatinoina lelei ia galuega ua taua. E mafai ona e feagai ma le tele o faʻafitauli: faʻatulagaga o ata, o le le lelei o uiga o ata na maua, o le manaʻoga e lesitala pe faʻatau se faʻasalaga totogi. Ae ui i lea, o loʻo i ai auaunaga lelei o loʻo tatou iloiloina i lenei tusiga.

Vaʻai foʻi: Polokalama mo le fausiaina o faʻamatalaga

E faʻapefea ona fai se mataʻitusi i le initaneti

O meafaigaluega i luga o le upega tafaʻilagi mo le fausiaina o mataʻitusi i luga o le faavae o la latou galuega e mafai ona vaevaeina i ni vaega se lua. O nisi e ave mai le kilipalaupapa soʻo se ata, pe avea o se faamalama o le komepiuta poʻo lau laulau. O isi e faatagaina oe e faʻaoga na o sikupuni o itulau uepi - i se vaega poʻo le atoa. Le isi, tatou te tilotilo i itu uma e lua.

Metotia 1: Snaggy

Faatasi ai ma lenei auaunaga, e vave ona e uuina se ata o soo se faamalama ma faasoa atu i se isi tagata. O le punaʻoa na te ofoina atu foi lana lava faʻasologa o ata ma faʻapipiʻi ata.

Snaggy auaunaga i le initaneti

O le faagasologa o le faia o sikolasipi iinei e faigofie lava pe a mafai.

  1. Tatala le faamalama manaomia ma pueina e ala i le faaaogaina o le autu autu "Alt + PrintScreen".

    Ona toe foi lea i le itulau auauna atu ma kiliki "Ctrl + V" e tuʻuina atu ata i luga o le 'upega tafaʻilagi
  2. Afai e tatau ai, ia faasaʻo le screenshot e faaaoga ai meafaigaluega tapenaina Snaggy.

    O le faatonu e mafai ai ona e totoina se ata, faaopoopo ni tusitusiga pe tusi se ata i luga. E lagolagoina ia togi.
  3. Ina ia kopi le sootaga i le ata ua maeʻa, kiliki "Ctrl + C" pe faʻaaoga le faʻamaufaʻailoga tutusa i luga o le meafaigaluega meafaigaluega.

I le lumanaʻi, soʻo se faʻaaogaina o loʻo e tuʻuina atu i ai le fesoʻotaʻiga talafeagai e mafai ona vaʻaia ma faʻasaʻo le faʻamalama. Afai e tatau ai, e mafai ona faʻaola se ata i se komepiuta e pei o se ata masani mai le upega tafailagi.

Metotia 2: Taaloga

Faʻasalalau le gagana Rusia ma le taʻiala o le faʻatinoga, tutusa ma le muamua. E le gata i lea, e ono mafai ona faʻapipiʻiina soʻo se ata mai lau komepiuta e maua ai fesootaʻiga.

Auaunaga i le Initoneti Pasene

  1. Ina ia faʻapipiʻiina se ata i luga o le 'upega tafaʻilagi, muamua e puʻeina le matala manaʻomia e faʻaaoga ai le ala pupuu "Alt + PrintScreen".

    Alu i le itulau o le PasteNow ma kiliki "Ctrl + V".
  2. Ina ia suia le ata, kiliki le ki. Faʻamata le mataʻitusi.
  3. Faʻatonuina o le komiti O le PasteNow e ofoina atu le tele o meafaigaluega. I le faʻaopopoina i le faʻasolosolo, tusi ata, ufiufi tusiga ma foliga, o loʻo maua le avanoa o le faʻamaʻiina o vaega filifilia o le ata.

    Ina ia faʻasaoina suiga, kiliki i luga o le faʻataʻitaʻiga ma le "manulele" i le meafaigaluega i le agavale.
  4. O le faʻamalamalamaga maeʻa o le a avanoa i le fesoʻotaʻiga i totonu o le fanua. "URL o lenei itulau". E mafai ona kopi ma auina atu i soʻo se tagata.

    E mafai foi ona maua se sootaga puupuu i le ata. Ina ia faia lenei mea, kiliki le faʻamatalaga talafeagai o loʻo i lalo.

E tatau ona e iloa o le punaoa o le a manatuaina oe o lē e ona le sikikipipi mo sina taimi. I le gasologa o lenei vaitau e mafai ona e suia le ata pe tape atoa foi. Mulimuli ane o nei galuega o le a le maua.

Metotia 3: Snapito

O lenei 'auʻaunaga e mafai ona fatuina faʻataʻetaʻiga lautele o itulau uepi. I lenei tulaga, e na o le tagata e faaaogaina na te manaomia le faamaotiina o le taulaiga autu, ona fai loa lea e Snapito mea uma lava ia.

Polokalame i le Online Snapito

  1. Mo le faʻaaogaina o lenei mea faigaluega, kopi le sootaga i le itulau manaomia ma faapipii i totonu o le avanoa avanoa i luga o le saite.
  2. Kiliki i luga le afi i luga o le taumatau ma filifili filifiliga o ata o loʻo manaʻomia.

    Ona kiliki lea o le faamau Faʻalavelave.
  3. Faʻalagolago i tulaga, o le faia o se faʻamalamalamaga o le a umi se taimi.

    A maeʻa ona fai, o le ata maeʻa e mafai ona sii mai i le komepiuta ma faʻaaoga le ki Download Original Siata. Pe kiliki "Kopi"ia kopi se sootaga i se ata ma faasoa atu i se isi tagata e faaaogaina.
  4. Vaʻai foi: Aoao e ave sikisi i le Windows 10

Lenei e mafai ona e faʻaogaina nei auaunaga e faʻapipiʻi saʻo ai lau screenshots. Snaggy poʻo PasteNow e lelei atoatoa mo le puʻeina o matapiuta Windows, ma Snapito e mafai ai ona e faʻavavevave ma faigofie ona maua se faʻamaoniga sili ona maualuga o le itulau o loʻo manaʻomia.