Faʻamāina le mea mai le lapisi


Ua faʻaalia e tekonolosi faʻaonapo nei le faʻapipiʻiina o le tele o leo e le mafai ona maua i smartphones ma tablets, ma liliu ai le autu lava ia i se masini e matau ai James Bond. O se tasi o nei eletise o se magnetometa, lea e matua taua lava o se tapasa faaeletoroni. O le mea moni, sa i ai foi polokalama e mafai ai e oe ona galue ma lenei leo.

Tapasa

Talosaga agavaʻa faʻatinoina na faia e se tagata faʻapitoa mai Farani. E aofia ai, faatasi ai ma isi mea, le faʻatusatusaina o le geographic ma mageta North. Fesoasoani i isi faʻalautelega faʻaaogaina GPS.

Faʻafetai i le GPS, o lenei tapasa e mafai ona faʻatautaia i nofoaga e faʻaaogaina e le tagata-faʻaaogaina, faʻapea foʻi ma faʻaalia o latou faʻasologa o faʻamaumauga. O le le lelei o lenei talosaga - o se vaega o galuega faatino e na o le totogiina ma le leai o le gagana Rusia.

Maua le tapasa

Tapasa

O se faʻataʻitaʻiga faigofie ma le matagofie o tapasa mai se tagata faʻanofo Lusia. O le fesoʻotaʻiga faʻaonaponei e sili ona foliga lelei, ma o le faʻafiafiaga o galuega i foliga o fegalegaleaiga ma le GPS e avea ai ma tauvaga agavaa i le tele o isi tapasa.

O mea taua, matou te maitauina le faʻaalia o faʻasalalauga faʻafanua o loʻo i ai nei ma tuatusi nofoaga, fesuiaiga i le va o pou moni ma mageta, faʻaalia le malosi o le malosiaga mageta i se nofoaga tuʻufaʻatasia i le avanoa. E le gata i lea, o le polokalame foi o loʻo faaalia ai le faʻasalaga e tusa ai ma le uluaʻi mataʻitusi na resitalaina i le faʻavaeina. Faʻamaonia - o le i ai o faʻasalalauga ma se totogi faʻapitoa faʻatasi ma faʻamatalaga sili atu faʻaalia.

Maua le tapasa

Tapena mea

Aʻo manino mai le igoa, o le polokalama o loʻo faʻatinoina i le mea o loo iai nei. Ae ui i lea, i le faaopoopo atu i le mamanu matagofie faʻaonaponei, o le polokalama e fiafia i se tele o vaega.

E ui lava i le faʻaaliga faigofie, o lenei polokalama o se mea moni lava e aofia ai: i le faʻaopopoina i le itu, Mea e mafai ona faʻaalia ai le vevela, malosi, malosi, maualuga ma le mageta (i lalo ifo o le i ai o nei masini i lau masini). Ioe, mo nisi, o le itiiti o faamatalaga o le talosaga atonu e foliga mai o se mea le lelei, ae mafai ona faatagaina, ona o le leai o faasalalauga ma lomiga ma isi vaega faaopoopo mo le tupe.

Faʻaaogā Mea Matutu

Compass (Fulmine Software)

O se faʻatautaia o laufanua faʻatautaia ma se numera o filifiliga tulagaese. Muamua, e taua le matauina o le faʻamatalaga o le atinaʻeina o talosaga.

Lona lua, pei o le tele o polokalama o loʻo i luga, o lenei tapasa e mafai ona fetaui ma le GPS, faʻaalia le latitude, tuatusi ma le nofoaga o loʻo i ai. E le pei o tagata tauva, e mafai e lenei talosaga ona faʻaalia se faʻamatalaga i le tulaga o le tulaga, lea e mafai ona suia pe a manaʻo ai, pe galue tuusaʻo i luga o le loka (o le a manaʻomia le tele o lomiga fou). Faʻaopoopo i lenei faʻalautelega o le matagi matagi, faʻatulagaina o faʻaaliga faʻaalia o faʻamaumauga, le tele o avanoa o aganuʻu, ma tatou maua se tasi o fofo sili ona lelei i luga o le maketi. O le itu pito i lalo o le i ai o faʻasalalauga ma le tatalaina o le tatalaina o ni filifiliga.

Download Compass (Fulmine Software)

Faʻasalalau faʻapitoa

O se tasi o talosaga sili ona tuai mo le galue ai ma se magnetometone ua fausiaina. I le faaopoopo atu i le mamanu matagofie, e iloga i le sao atoatoa ona o algorithms o fegalegaleaiga ma le masini eletise masini, ma le mea e fesootai ai.

Faatasi ai ma uiga taua, tatou te matauina le i ai o se fesuiaiga i le va o le eleele ma le mageta poles, se faailoilo o le tulaga i lalo ma se faʻaaliga o le malosi o le fanua. I le faaopoopo atu, faatasi ai ma le fesoasoani a le Digital Compass, e mafai ona e siakiina le saʻo ma le tulaga o leo taʻitasi. E pei o le tele o isi tusi talosaga, o loʻo i ai le faʻasalalauga i totonu e le atoatoa e ala i le faʻatauina o le Pro version.

Tikiala komipiuta masini

Tapasa (Taaloga Gamma)

E faapena foi le tasi o peteriaka o tapasa feaveaʻi. O loʻo faʻaalia ai se auala manaia i le tagata e faʻaaogaina - o le poto masani o le faʻaaogaina e le eseese tele mai le poto masani ma se tapasa moni. Faʻafetai uma i le poli, lea e mafai ai ona e seti le azimuth.

Mo le vaega o totoe, e le o toe iloa le polokalame - e leai se mea e galue ai faʻatasi ma le GPS. Ae ui i lea, o le au fiafia i tali o mea faʻapitoa. Ioe, o loʻo i ai foʻi faʻasalalauga, faʻapea foʻi ma le Pro-version faʻatasi ai ma galuega faʻaopoopo. Ae leai se gagana Rusia, e ui lava na mafai e le tagata e faia le galuega ona galue e faaliliu ni nai laina.

Download Compass (Gamma Play)

Tapasa: Vaavavale Matagofie

O se tasi o vaega o le polofesa atamai Smart Tools, o le tali sili ona lauiloa i le maketi mo tagata tafafao maimoa ma tagata faigaluega, e mafai ona suia le tele o meafaigaluega. E pei foi o isi elemene, o le faʻatinoga o galuega tauave i se maualuga: faʻaopoopoga i foliga vaaia, o le talosaga e tele naua galuega tauave.

Mo se faʻataʻitaʻiga, o loʻo i ai le tele o faʻataʻitaʻiga faʻaalia - ata pueata, mo le faʻaleleia atili o faʻasalalauga, poʻo Google map. O isi mea uma Smart Compass o loʻo i ai se mea manaia e pei o se faʻamalo uʻamea (!). O le mea moni, o le ae le maua ni 'oa i ai, ae e mafai ona maua se nila uʻamea i luga o le moega. Faʻaopoopo i lenei atamai ma saʻo galuega, ma maua le filifiliga sili, talafeagai mo tagata uma. O le manatu o le a faʻaumatia sei vagana ai le faasalalauga ma le le lava o nisi galuega i le saolotoga - o le faʻatauga o le faʻataʻitaʻiga o ia mea sese ua le maua.

Download Pasefika: Smart Compass

Ua leva ona suia e telefoni faʻaonapo nei le tele o mea, muamua e le mafai ona faʻaaoga. Faatasi ai ma i latou o le tapasa, faʻafetai i masini eletise ua fausia i totonu, tusa lava pe i lalo ifo o masini. O le mea e lelei ai, o le filifiliga o polokalama faʻapitoa mo le galulue faatasi ma lenei leo e tele lava.