Windows 7 Mea e teu ai faafitauli

O tagata na faia le lauiloa ZBrush ua latou atiaʻe se faiga malie tele ma faigofie mo le faʻatusaina o le tolu-dimensional forms - Sculptris. Faatasi ai ma lenei polokalama, e mafai ona e faʻaaogaina ata o ata taʻavale, ata e tolu-ata o ata vali, ma isi mea faitino faʻatasi ma foliga masani.

O le faagasologa o le faia o se faʻataʻitaʻiga i Sculptris e pei o se taaloga fiafia. E mafai e le tagata faʻaoga ona galo e uiga i le lisi e le o le Rusia ma vave ona ulu atu i le faiga malie ma le gaioiga o le faʻaleleiina o le mea. O se faʻaoga muamua ma le agavaʻa o le a mafai ai e oe ona vave faʻaaogaina i le siosiomaga o le gaosiga o le oloa ma ia maua ai se mea e le masani ai, moni ma matagofie.

O le faʻaogaina o le galuega i Sculptris o le suia lea o le uluaʻi foliga i se ata puʻeina e faʻaaogaina ai se pulumu tele-galuega. O le tagata e galue e naʻo le 3D window ma e vaʻai i suiga i le ata, na o le suia. Sei o tatou vaʻavaʻai i mea na maua e Sculptris mo le fatuina o se ata tolu.

Vaʻai foi: Polokalame mo le faʻaleleiina o ata 3D

Faʻafanua faʻatusa

O le tagata le aoga e faʻaaogaina e galue i le lalolagi ma liliu i ai. O loʻo i ai se galuega i Sculptris, ona ua lava lea e suia ai na o le afa o le lalolagi - o le afa lona lua o le a faʻaalia lelei. O se aoga sili ona aoga mo foliga ata ma mea ola.

E mafai ona tape le faailoga, ae o le a le toe mafai ona toe faʻaaoga i se tasi o poloketi.

Faʻailoa / faʻasalaga

O le faʻaaogaina o le faʻamalosi / pull function e mafai ai e oe ona seti ni mea le talafeagai i luga o se mea i soo se itu. E ala i le fetuutuunai o le lapoa o le pulumu ma oomi i ai, e mafai ona e ausia le tele o aafiaga taua. Faatasi ai ma le fesoasoani o se faʻamanuiaga faʻapitoa e faʻafetaui le faʻaopoopoga o polygons fou i le eria o le pulumu. O le tele o polygons e maua ai le sili atu le faigofie o suiga.

Feosofi ma sui

O le nofoaga e aafia i le pulumu e mafai ona fesuiaʻi ma feaveaʻi. O le nofoaga o le a gaoioi ai mo se taimi umi. O lenei meafaigaluega o le autumn e faigofie mo le fausiaina o ni taamilosaga lautele.

O meafaigaluega mo le felauaiga, sui ma le kopiina e mafai ona aʻafia ai le na o le itulagi, ae o le fomu atoa. Ina ia faia lenei mea, alu i le "lalolagi" mode.

Faʻasusu ma faʻamafaʻi tulimanu

Sculptrix e faʻatagaina ai oe e lamolemole ma faʻaleleia mea le talafeagai i vaega filifilia o le pepa. Faʻatasi ai ma isi faʻasologa, faʻalelei ma faʻamalosi e fetuunai i tulaga o le eria ma aʻafiaga o aʻafiaga.

Faʻaopoopo ma aveese polygons

O le fomu e mafai ona tuʻuina atu i ai le tele o vaeluaga i polygons e faʻaleleia ai le auiliiliga pe faʻaititia, faʻamalosi. O nei gaioiga e faia i le mea e faʻaaoga ai le pulumu. E le gata i lea, o le faʻatinoga o le faʻalauteleina o toniga i polygons i luga o le vaega atoa.

Meafaigaluega

Sculptris ei ai mea matagofie ma moni e mafai ona tofia i se pepa. O mea e mafai ona faʻafiafia ma matte, manino ma faʻafefe, faʻataʻitaʻii aʻafiaga o vai, uʻamea, moli. E le mafai e Sculptris ona mafai ona faʻasaʻo mea.

3D ata

O le ata tusi volumetric o se meafaigaluega matagofie lea e mafua ai se faʻaleagaga i luga o le fogaeleele e aunoa ma le suia o lona foliga. Mo le ataina, o galuega o le tusia i le lanu, faʻaopoopoina ai aafiaga o le felafolafoaʻi, faʻalelei ma le atoa lanu lanu o loʻo avanoa. E mafai ona maua i ata vali ma fusi masani. I le faʻatusaina o faʻatulagaga, e mafai ona e faʻaaoga se masini e tapulaa ai vaega e mafai ona maua. A uma ona sui i le tusia o ata, e le mafai ona e suia le geometry o le fomu.

E le fuafuaina le polokalama e fatuina ata vaaia, ma a maeʻa le galuega, e mafai ona faasaoina le faʻataʻitaʻiga i le faatulagaga OBJ mo le faʻaaogaina i isi polokalama 3D. I le auala, o mea faitino i le OBJ e mafai ona faaopoopo i le Sculptris workspace. O le faʻataʻitaʻiga e mafai foi ona faaulufale mai i totonu o ZBrush mo toe faaleleia atili.

O lea na ma tilotilo atu ai ia Sculptris, le polokalama faʻasolo faʻatagata ata. Taumafai i le gaioiga ma saili le togafiti togafiti o le fatuina o vane i lau komepiuta!

Faʻapitoa:

- Faʻamatalaga Aʻoga
- Faʻatulagaina o le faʻatulagaina o galuega
- Taaloga fiafia, taaloga
- Mea e sili ona lelei ona faʻasalalau

Faʻafitauli:

- O le leai o le gagana Rusia
- O faʻamatalaga faʻamatalaga ei ai tapulaa
- E naʻo le talafeagai mo le vaneina o foliga lapotopoto
- Faʻasalaga tusiga salu galuega
- E le mafai ona faʻamaonia mea
- Leʻo se auala faigofie o le toe iloiloina o le faʻataʻitaʻiga i le vāega o galuega
- O le leai o polygonal modeling algorithm e faʻatapulaʻa ai galuega faʻatino

Tusia Sculptris mo le leai o se totogi

Faʻalogo i le lomiga lata mai o le polokalama mai le nofoaga aloaia

Faʻaitiitia le numera o polygons i le 3ds Max Falemaʻi 4D Studio Sketketup Autodesk 3ds max

Faasoa atu le tusiga i fesoʻotaʻiga faʻasalalauga:
Sculptris o se faʻataʻitaʻiga faʻapitoa e tolu-faʻaaogaina e le manaʻomia ai tomai faʻapitoa ma le malamalama mai le tagata faʻaaogaina.
Faigaluega: Windows 7, XP, Vista
Category: Iloiloga Polokalame
Faʻapupula: Pixologic, Inc
Tau: Faʻatau
Toa: 19 MB
Gagana: Igilisi
Version: 6.0