E faʻapefea ona e suʻe lau tuatusi o totonu ma tua o le komepiuta?

Komepiuta taʻitasi i luga o le upega tafailagi ei ai lana lava tuatusi IP tulaga ese, o se seti o fuainumera. Mo se faʻataʻitaʻiga, 142.76.191.33, mo i matou, naʻo numera, ma mo se komepiuta - o se mea e iloagofie ai i totonu o le upega tafaʻilagi na maua ai le faʻamatalaga, poʻo le mea e lafo ai.

O nisi komepiuta i luga o le upega tafailagi o loʻo i ai tuatusi tumau, o nisi e maua pe a fesoʻotaʻi atu i le mea e fesoʻotai ai (o igoa ip o loʻo taʻua o le malosi). Mo se faʻataʻitaʻiga, ua e fesoʻotaʻi atu i le Initaneti, ua uma ona tuʻuina atu lau PC i le IP, ua e vaʻaia mai le Initaneti, ua uma ona tuʻuina atu lenei IP ma e mafai ona tuʻuina atu i se isi tagata faʻapipiʻi ua fesootai i le Initaneti.

E faʻapefea ona sailia le tuatusi IP i fafo?

O le tuatusi IP i fafo o le tasi lea na tuʻuina atu ia te oe pe a fesoʻotaʻi i le Initaneti, o lona uiga. malosi. E masani lava, i le tele o polokalame, taaloga, ma isi, e tatau ona e faʻamaonia le tuatusi IP o le komepiuta lea e faʻafesoʻotaʻi ai e amata. O le mea lea, o le sailia o lau tuatusi komipiuta o se galuega sili ona lauiloa ...

1) Lava e alu i le sauniga //2ip.ru/. I le faamalama i le ogatotonu o le a faʻaalia ai faʻamatalaga uma.

2) O le isi auaunaga: //www.myip.ru/ru-RU/index.php

3) Auʻiliʻili auiliiliga e uiga i lau fesoʻotaʻiga: //internet.yandex.ru/

I le ala, afai e te manaʻo e natia lau tuatusi IP, mo se faʻataʻitaʻiga, semanu e poloka i luga o nisi punaoa, ia na o le faʻaogaina o le turbo i le Opera browser poʻo le masini komepiuta Yandex.

Faʻapefea ona suʻe le IP i totonu?

O le tuatusi IP i totonu o le tuatusi lea e tofia i lau komepiuta i luga o le upega tafaʻilagi. E tusa lava pe o lau 'upega tafaʻilagi e aofia ai le numera maualalo o komepiuta.

E tele auala e maua ai le tuatusi IP i totonu, ae tatou te manatu o le mea sili ona taatele. Tatala se musumusuga. I le Windows 8, aveese le kusi i le pito i luga taumatau ma filifili le "search" poloaiga, ona e ulufale lea i le "laina o le laina" i le laina sailiili ma taʻe. Vaʻai ata i lalo.

Faʻailoaina le faʻasologa o poloaiga i Matagi 8.


O lenei ulufale i le poloaiga "ipconfig / uma" (e aunoa ma ni upusii) ma kiliki i le "Ulufale".

E tatau ona e maua le ata lea.

O le faʻamaufaʻailoga o le kiore i le faʻamalamalamaga o loʻo faʻaalia ai le tuatusi IP i totonu: 192.168.1.3.

I le auala, pe faapefea ona setiina se LAN Lilia ma Wi-Fi i le fale, o se tamai tusi lenei: