Matou te fesoʻotaʻi atu i le tagata i luga o le meli i le Facebook

I luga o lau itulau i fesoʻotaʻiga faʻasalalau e mafai ona e tuʻuina atu ni lomiga eseese. Afai e te manaʻo e taʻu se tasi o au uo i lenei pou, ona e manaʻomia lea e faʻafesoʻotaʻi. E mafai ona faia lenei mea i le faigofie.

Fausia se faʻamatalaga e uiga i se uo i se pou.

Muamua e tatau ona e alu i lau itulau Facebook e tusi ai se lomiga. Muamua e mafai ona e ulufale i soʻo se tusitusiga, ma a maeʻa ona e faʻamaonia se tagata, kiliki "@" (SHIFT + 2), ona tusi lea o le igoa o lau uo ma filifili mai i filifiliga o le lisi.

I le taimi nei, e mafai ona e lolomiina lau pou, pe a maeʻa soʻo se tasi e kiliki i lona igoa o le a faʻafeiloaʻi i le itulau o le tagata faʻamaonia. Ia maitauina foi e mafai ona e faʻamaonia se vaega o le igoa o le uo, ma o le sootaga i ai o le a tausia.

Taʻuina o se tagata i faʻamatalaga

E mafai ona e tusi le tagata i totonu o le talanoaga i soo se tusitusiga. Ua faia lenei mea ina ia mafai ai e isi tagata faʻaoga ona alu i lona talaaga faʻanatura pe leai foi e tali atu i le faʻamatalaga a se isi tagata. Ina ia faʻamautinoa ai se fesoʻotaʻiga i faʻamatalaga, ia naʻo le tuʻu "@" ona tusi lea o le igoa manaomia.

O le a mafai nei e isi tagata faʻaoga ona alu i le itulau o le tagata faʻamaonia e ala i le kilikiina o lona igoa ile faʻamatalaga.

E le tatau ona e faigata ile faia o se igoa o se uo. E mafai foi ona e faʻaaogaina lenei ata pe afai e te manaʻo e tusi le gauai o se tagata i se faʻamatalaga patino. O le a ia mauaina se faʻamatalaga e taʻua.