Faʻamau le WebMoney i QIWI

I le maeʻa ai o le polokalama Adobe Premiere ma sina malamalamaaga i galuega ma le faʻaoga, na fausia ai se galuega fou. Ma faʻapefea ona teuina i lau komepiuta i le taimi nei? Sei o tatou iloiloina auiliiliga pe faapefea ona faia lenei mea.

Download Adobe Premiere Pro

Faʻafefea ona faʻapolopolo le galuega maeʻa i le komepiuta

Faʻasalalau faila

Ina ia mafai ona lavea le vitio i Adobe Premier Pro, muamua e tatau ona tatou faailogaina se galuega faatino i le Time Line. Ina ia siaki mea uma, e mafai ona e taʻalo le kulupu autu "Ctr + C" poʻo le faʻaaogaina o le kiore. I luga o le pito i luga tatou te maua "File-Export-Media".

Ae tatou te le tatalaina se faamalama ma ni filifiliga mo le laveaiina. I le lisi "Punaoa" E iai a matou galuega faʻatino e mafai ona vaʻaia e ala i le agai i tua o tagata tafafao faapitoa ile pito i lalo o le polokalama.

I le lava lava faamalama, e mafai ona vavaeina le vitio maeʻa. Ina ia faia lenei mea, kiliki le ata i le pito i luga o le faamalama. Faamolemole ia matau o lenei teuteuga e mafai ona faia uma i luga o le itu i luga ma le mamao.

Faʻaavanoa vave le itu ma le faʻaogaina, pe a manaʻomia.

Ina ia faalēaogā suiga, kiliki i luga o le aū.

I le faʻamaufaʻailoga lona lua "Galuega Faatino" filifili le vaega o le vitio e te manaʻo e teu. E faia lenei mea e ala i le faʻaogaina o tagata taʻavale i lalo o le vitio.

I totonu foi o lenei laupepa, filifili le tulaga faʻaali o le galuega maeʻa.

Alu i le faʻasaoina o latou lava faatulagaga, o loʻo i le itu taumatau o le faamalama. Muamua, filifili le faatulagaga e fetaui ma oe. O le a ou filifili "Avi", o ia o le faaletonu.

I le isi nofoaga "Faatulagaina" filifili filifiliga. Faʻasalaga i le va oi latou, i le itu tauagavale tatou te vaʻai i le auala e suia ai a tatou galuega, tatou te filifilia po o le fea filifiliga e talafeagai mo i tatou.

I totonu o le fanua "Igoa o Galuega" faʻamautinoa le auala e faʻatau atu ai le vitio. Ma filifili po o le a le mea tonu matou te mananao e teu. I le Adobe Premiere, e mafai ona tatou vaʻaia ata o leo ma leo o le galuega faʻaese. I le le mafai ona fai, o pusa meli o loʻo i ai i itu uma e lua.

A maeʻa le kilikiina o le ki "Lelei", o le vitio o le a le vave faʻaolaina i luga o le komepiuta, ae o le a tuʻuina atu i se polokalama Adobe Media Encoder faapitoa. Pau le mea e tatau ona e faia o kiliki se ki. "Amata le tuta". A maeʻa lena, o le faʻatau atu o le tifaga o le a amata tuusaʻo i le komepiuta.

O le taimi e faʻasaoina ai le poloketi e faalagolago i le telē o lau ata tifaga ma le komepiuta.