Windows 10 Iloiloga Iloiloga Faʻatinoga

Ou te manatu ua uma ona iloa e tagata uma o le Windows 10 o le igoa fou o le OS mai Microsoft. Na filifili e lafoaia le numera e iva, ua fai mai, ina ia mafai ai ona taua le "mea moni" e le na o le isi e sosoo ai ma le 8, ae o le "breakthrough", e leai se mea fou.

Talu mai ananafi, o le avanoa e sau ai le Windows 10 Faʻamatalaga Faʻamatalaga i le site //windows.microsoft.com/ru-ru/windows/preview, lea na ou faia. O le aso, na ou faʻapipiʻiina i se masini masini ma ou te faanatinati e faʻasoa mea na ou vaʻaia.

Faʻaaliga: Ou te le fautuaina le faʻapipiʻiina o le faiga o le autu autu i luga o lau komepiuta; mulimuli ane, o se kopi amata lenei ma e mautinoa lava o loʻo i ai faʻamau.

Faʻatulagaga

O le faagasologa o le faapipiiina o le Windows 10 e le ese mai le auala na foliga mai ai i lomiga muamua o le polokalama faagaoioia.

E na o le tasi lava le mea e mafai ona ou makaina: ma le faʻaeteete, o le faʻapipiʻiina i se masini masini e tolu taimi e faʻaitiitia ai le taimi nai lo le masani ona manaʻomia. Afai e saʻo lenei mea mo le faʻapipiʻiina i luga o komepiuta ma komepiuta, ma tumau pea i le faʻamalolo mulimuli, o le a lelei.

Amata le taʻavale Windows 10

O le mea muamua e taua e tagata uma pe a talanoa e uiga i le OS fou o le toe amataina o le lisi. O le mea moni, o loʻo i ai i le tulaga, e tutusa ma mea e masani ai tagata faaaoga i le faʻaaogaina o le Windows 7, sei vagana ai pepa taʻavale i le itu taumatau, lea, e ui i lea, e mafai ona aveesea mai iina e ala i le alu ese mai le tasi i le taimi.

A e kilikiina "O mea uma" (tusi talosaga uma), o le lisi o polokalama ma tusi talosaga mai le faleoloa Windows (lea e mafai ona faapipii tuusaʻo mai iina i le lisi o mea e pei o se tile) e faʻaalia, o le a faʻaalia i le pito i luga e toe faʻaalia pe toe faʻafouina le komepiuta ma mea uma e foliga mai. Afai e te liliuina le lisi Amata, ona e le maua lea o se matala amata: pe tasi pe o le isi foi.

I totonu o meatotino o le faletusi (ua taʻua i le lisi o mea o le faletusi), o le isi laupepa na aliali mai mo le setiina o filifiliga o le Amata.

Taskbar

E lua ni 'upega fou na faʻaalia i luga o le faʻailoga i le Windows 10 - e le o manino pe aisea e i ai se sailiga iinei (e mafai foi ona e suʻe mai le' Amata faʻasologa) ma le Task View button, lea e mafai ai e oe ona fausia ni laktops mama ma vaʻai po o fea o talosaga o loʻo faʻaaogaina.

Faamolemole silasila i le taimi nei ua faʻaalia i luga o faʻamaumauga o polokalama o loʻo faʻagaoioia luga o le 'upega tafaʻilagi o loʻo i ai nei, ma o isi lapatomata o loʻo faʻamalamalamaina.

Alt + Tab ma Win + Tab

O le a ou faaopoopoina se isi mea se tasi: o le fesuiai i le va o tusi talosaga, e mafai ona e faʻaogaina alapuʻu Alt + Tab ma Win + Tab, ae i le taimi muamua o le ae vaaia se lisi o polokalama uma, ma i le lona lua - o se lisi o lapatops ma polokalama o loo faagasolo nei .

Galue ma faʻatinoga ma polokalama

O nei talosaga mai le faleoloa o le Windows e mafai ona taʻavale i faamalama masani ma le lapisi ma isi mea masani.

E le gata i lea, i le ulutala ulutala o sea talosaga, e mafai ona e valaʻau i se lisi ma galuega e patino i ai (faʻasoa, sailiga, faʻatulagaga, ma isi). O le lisi e tasi o loʻo faʻaaogaina e le autu autu o Windows + C.

Faʻaaogaina faʻamalama i le taimi nei e le gata i le agavale po o le taumatau o le lau, e ave le afa o lona vaega, ae i luga foi o tulimanu: o lona uiga, e mafai ona e tuʻuina ni polokalama se fa, o le a tutusa uma vaega.

Poloaiga

I le tuuina atu o le Windows 10, na latou fai mai o le laina o le lagolagosua ua lagolagoina nei le Ctrl + V mo le faʻaofiina. E aoga tele lava. I le taimi lava e tasi, o le lisi autu o loʻo i luga o le laina o le laina o le laina, ma le faʻamalo-saʻo i le kiole e faia ai se mea e faʻaofi - o lona uiga, i le taimi nei mo soʻo se gaioiga (sailiili, kopi) i le laina o le laina e te manaʻomia e iloa ma faʻaogaina pupuu kesi. E mafai ona e filifilia le tusitusiga ma le kiore.

O le malologa

Ou te leʻi mauaina ni faʻaopoopoga faʻaopoopo, sei vagana ai o pupuni o ata tetele:

O le mataitusi muamua (pe a fai e sui) e le o suia, o le autu o le anotusi o le Windows + X e tutusa, o le komiti e pulea ma suia suiga i komepiuta, o le pule o galuega, ma isi meafaigaluega tau pulega e le i suia foi. E le maua ni mamanu fou. Afai ou te misia se mea, faamolemole taʻu mai.

Ae ou te le fefe e tusia ni faaiuga. Seʻi o tatou vaʻavaʻai i mea o le a tuʻuina atu i le faʻauʻuga mulimuli o le Windows 10.