MOV MOV i MP4


PGP Papamaʻa o se polokalama faʻatautaia e mamanuina ai faʻamatalaga e ala i le faʻailogaina o faila, faila, faʻamaumauga ma feʻau, faʻapea foi ma le faʻamamaina o avanoa avanoa i luga o masini vili.

Faʻailoa faʻamatalaga

O faʻamaumauga i totonu o le polokalame o loʻo faʻaigoaina e faʻaaoga ai kī na faia muamua i luga o le faʻavae o upu faʻaulu. O sea faaupuga o se upu faʻamaonia e vaʻai ai mataupu.

O ki uma na faia e le PGP Desktop tagata faʻaaoga o tagata lautele ma o loʻo avanoa lautele i luga o le au faipisinisi. O lona uiga o soʻo se tasi e mafai ona faʻaaoga lau ki e faʻailoga ai faʻamatalaga, ae mafai ona togiina i lau fesoasoani. Faafetai i lenei mea, e mafai ona e lafoina i ai le faʻauluina o savali i soʻo se tagata o le polokalama, e faʻaaoga ai lana ki.

Meli meli

PGP Desktop e mafai ai e oe ona faʻapipiʻi uma meli mai fafo, e aofia ai pepa faʻamau. I totonu o faatulagaga e mafai ona e faʻamaonia le metotia ma le tikeri o faʻamatalaga.

Faʻamaumauga Faʻasalaga

O lenei galuega e matuā faigofie lava: o se archive e fatuina mai au faila ma laupepa puipuia i lau ki. Galulue faatasi ma faila e faia saʻo i le atinaʻe o le polokalama.

O loʻo tuʻuina atu foi i le nofoaga lenei mea e mafai ona faʻaumatia, faʻamalo ese le atinaʻe, na o le faʻaaogaina o se palakalafa, ma faʻamaumauga e aunoa ma se faʻamalamalamaga, ae faʻatasi ai ma le PGP saini.

Vaevaega malulu fao

O le polokalama e fatuina se avanoa faʻailogaina i luga o le disiki, lea e mafai ona faʻaogaina i totonu o le polokalama e avea o se mea faʻalauiloa. Mo se puʻe fou, e mafai ona e fetuunai le tele, filifili se tusi, faila faila ma faʻamatalaga algorithm.

Faitau le feʻau

O le PGP Desktop ua i ai se inisiua e fausiaina mo le faʻailoaina o imeli faʻanoʻoina, faʻasoaga ma avefeau vave. E naʻo mea uma e puipuia e le polokalama lava ia e mafai ona faitauina.

Faʻamatalaga saogalemu o nofoaga

I le faʻaaogaina o lenei galuega, e mafai ona e tufatufaina faʻamaumauga i luga o le fesoʻotaiga, aʻo faʻasologaina i lau keli patino. O le avanoa i ia ituaiga o punaoa o le a na o na tagata e faʻaogaina i ai e te tuʻuina atu i ai le fuaitau autu.

Faʻamamaina o masini

O le masini komepiuta e aofia ai le failaina o faila. Soo se pepa poo faʻamaumauga e faʻamalosi i lana fesoasoani o le a le mafai ona toe faʻaleleia i soo se auala. Faʻamaumauga i luga o auala e lua - e ala i le lisi o le polokalama poʻo le tosoina i le alalaupapa le mea na faia i luga o le komepiuta ao faʻapipiʻiina.

Faʻasalaina avanoa avanoa

E pei ona e iloa, pe a faʻaumatia faila i le auala masani, o faʻamaumauga faʻaletino i luga ole pu, na o faʻamatalaga mai le laulau faila e solo. Ina ia aveese atoatoa le faʻamatalaga, e tatau ona e tusia zeros poʻo togi ala i le avanoa avanoa.

O le polokalama e soloia avanoa avanoa uma i luga o le puʻupuʻu filifilia i le tele o pasese, ma e mafai foi ona solo le faʻamaumauga o le polokalama o le NTFS.

Mama

  • Malosiaga tele faʻamatalaga puipui i luga o se komepiuta, i totonu o le puseli ma le upega tafaʻilagi;
  • Pusa patino mo faʻamatalaga;
  • Fausia ni vaalele malupuipuia;
  • Faila faila faila tele.

Faʻafitauli

  • Ua totogiina le polokalame;
  • Leai se faaliliuga i le gagana Rusia.

PGP Papamaa o se tasi o le sili ona malosi, ae i le taimi lava e tasi e faigata ona aʻoaʻoina le polokalama faʻanatinati e faʻapipiʻi ai faʻamatalaga. O le faʻaaogaina o vaega uma o lenei polokalama o le a faʻatagaina ai le tagata e le sailia le fesoasoani mai isi polokalama - o loʻo i ai uma meafaigaluega talafeagai.

Google Desktop Search QR Code Desktop Reader & Generator Crypt4free RCF Encoder / DeCoder

Faasoa atu le tusiga i fesoʻotaʻiga faʻasalalauga:
PGP Papamaa o se polokalama mamana mo le puipuiga atoatoa o faila, faamaumauga ma imeli meli e faʻaaoga ai faʻamatalaga. Mafai ona fatufatu faʻamatalaga malō lilo.
Faigaluega: Windows 7, XP, Vista
Category: Iloiloga Polokalame
Faʻapupula: PGP Corp.
Tau: $ 70
Toa: 30 MB
Gagana: Igilisi
Version: 10