Faʻafefea ona tuʻu se faʻaulu i luga o se pusa i le Android

Toeitiiti lava o tagata uma e manaʻo e vave fesoʻotaʻi le komepiuta o lana komepiuta i luga o le upega tafaʻilagi e maualuga maualuga. Aemaise lava le talafeagai o lenei lomiga mo le maualalo o fesoʻotaiga faʻamaumauga, lea e pei ona latou fai mai, ia KB / s taitasi i totonu o le teugatupe. Sei o tatou sailia pe faʻapefea ona faʻateleina lenei fuainumera i luga o se PC ma le Windows 7 operating system.

Auala e faateleina

E tatau ona matauina i le taimi lava lea e le mafai ona faateleina le saoasaoa o le saoasaoa o le Initaneti ia i latou e mafai ona maua ai le bandi network network. O lona uiga, o le maualuga o le fuaina o fesoʻotaʻiga o faʻasalalauga e faʻalauiloa mai e le 'auʻaunaga o le tapulaʻa lea e le mafai ona oso. O le mea lea e te le talitonu i le eseese o "recipes recipes" lea e manatu e mafai ona faatelevave le fesiitaiga o faʻamatalaga i taimi. E naʻo le taimi e mafai ai pe a suia le tagata e tuʻuina atu poʻo le fesuiaiga ile isi fuafuaga faʻavae. Ae, i le taimi lava e tasi, o le tino lava ia e mafai ona galue e avea o se mea e gata ai. O lona uiga, o ona faatulagaga e mafai ona faʻaititia ai le bandiva i lalo ifo o le pa, lea ua faʻatulagaina e le Initaneti.

I lenei tusiga, o le a matou faʻamatalaina pe faapefea ona faʻatūina se komepiuta i luga o le Windows 7 ina ia mafai ai ona tausia se fesoʻotaʻiga i luga o le upega tafaʻilagi i le televave vave vave. E mafai ona faia lenei mea e ala i le suia o nisi faʻasolosolo i totonu o le faiga faʻaogaina lava ia, poʻo le faʻaaogaina o polokalama faʻa-tolu.

Metotia 1: TCP Optimizer

O loʻo i ai le tele o polokalame ua mamanuina ina ia faʻamautu ai tulaga mo le faʻafesoʻotaʻiina o se komepiuta i luga o le upega tafailagi lautele, lea e oʻo atu ai i le faateleina o le saoasaoa o le Initaneti. E tele naua talosaga faapena, ae o le a matou faʻamatalaina taga i se tasi oi latou, ua taʻua o le TCP Optimizer.

TCP Optimizer TCP

  1. E le manaʻomia e le TCP Optimizer le faʻapipiʻiina, ia naʻo le downloadina ma faʻatautaia le faila faila, ae ia mautinoa e faia i le puleaina o aia tatau, aua a le o le polokalame o le a le mafai ona faia suiga talafeagai i le polokalama. Mo lenei i totonu "Saili" kiliki i luga o le faila ma filifili i le lisi o loʻo faʻaalia "Faʻamasino e avea ma pule".
  2. O loʻo tatalaina le faamalama TCP Optimizer application. Ina ia faamaea le galuega, o na faatulagaga o loʻo i totonu o le lisi "Faʻasologa lautele". Muamua, i le fanua "Filifiliga Faʻatonu o Fesootaiga" Mai le lisi pa'ū, filifili le igoa o le keli kesi lea e te faʻafesoʻotaʻi ai i luga o le upega tafailagi lautele. Le isi i le poloka "Siata o Fesootaiga" O le faʻaaogaina o le pa'ō, seti le saoasaoa o le Initaneti lea e tuʻuina atu e le 'auʻaunaga ia te oe, e ui lava o le tele lava o mataupu o loʻo fuafuaina e le polokalame lenei parakalafa, ma o le faasee ua i ai i le tulaga saʻo. Ona i ai lea i le vaega o laina "Filifili tulaga" seti le leitio i le tulaga "Lelei". Kiliki "Faaaoga ia suiga".
  3. Ona setiina lea e le polokalama le faatulagaga i tulaga sili ona lelei mo le laupepa o loo i ai nei o le upega tafailagi Initaneti. O se taunuuga, o le saoasaoa o le Initaneti ua siitia tele.

Metotia 2: NameBench

O loʻo i ai se isi talosaga e faʻateleina ai le saoasaoa o le mauaina o faʻamatalaga mai le upega tafailagi - NameBench. Ae, e le pei o le polokalama talu ai, e le o se mea e sili ona lelei i komepiuta, ae o le sailia o sava DNS e ala i le tele o fesoʻotaiga e vave tele. E ala i le suia o mea e faʻafesoʻotaʻi ai faʻamaumauga a DNS i latou o loʻo fautuaina mai e le polokalama, e mafai ona faateleina le saoasaoa o le utaina o le upega tafaʻilagi.

Download NameBench

  1. I le maeʻaina o le igoa NameBench faʻatautaia le faila faila. E le manaʻomia mea tau pulega. Kiliki "Aveese". A maeʻa lena, o le a le faʻaaogaina le talosaga.
  2. I totonu o le fanua "Punaoa o Punaoa Fesili" o le polokalame lava ia e filifilia le mea e sili ona fetaui i lona manatu, lea e faʻapipiʻiina i luga o lenei komepiuta, mo le faʻamaonia. Ae afai e te manaʻo i ai, i le kiliki i luga o lenei fanua, e mafai ona e filifilia mai le lisi soʻo se isi lava upega tafaʻilagi. Ina ia amata le sailiga mo saite DNS, kiliki "Amata Benmarkmark".
  3. O le sailiga o loʻo faagasolo. E mafai ona tele se taimi (e oo atu i le 1 le itula).
  4. A maeʻa le faʻataʻitaʻiga, o le a faʻalauiloa le masini faʻapipiʻi i luga o le komepiuta. I luga o lona itulau le polokalama NameBench i le poloka "Fuafuaga fautuaina" o le a faʻaalia ai tuatusi o le tolu faʻaupuga DNS fautuaina.
  5. A aunoa ma le tapunia o le masini, fai taga nei. Kiliki "Amata"saini "Lisi Pulea".
  6. I poloka "Network ma le Initaneti" kiliki i le tulaga "Vaʻai le tulaga o fesoʻotaiga ma galuega".
  7. I le faamalama e aliali mai "Nofoaga Faʻatonu o Fesootaiga" i totonu o le kulupu o taʻiala "Fesoʻotaʻi pe vavae ese" kiliki i le igoa o le fesoʻotaʻiga o loʻo i ai nei, lea o loʻo faʻaalia pe a maeʻa le parakalafa "Sooga".
  8. I le faamalama e aliali, kiliki "Meatotino".
  9. A uma ona amata le faamalama i le poloka vaega, filifili le tulaga "TCP / IPv4". Kiliki "Meatotino".
  10. I le faamalama e aliali i le vaega "Aoao" Tusi i le pito i lalo o filifiliga. Seti le leitio i le tulaga "Faaaoga ia tuatusi DNS tuatusi e sosoo ai". O le pito i lalo o le a avea ma faʻalavelave e lua. Afai ua i ai so latou tulaga faatauaina, ia mautinoa ia toe tusi i latou, ona o nisi o tagata e galulue ma nisi o saoga DNS. O le mea lea, afai e mafua mai i isi suiga ua leiloa le fesoʻotaʻiga i luga o le upega tafailagi, e tatau ona e toe faafoi tuatusi tuatusi. I totonu o le fanua "Tagata e fiafia iai DNS" ulufale i le tuatusi o loʻo faʻaalia i le eria "Tagata Peraimeri" masini komepiuta. I totonu o le fanua "Isi Suiga Sosaiete DNS" ulufale i le tuatusi o loʻo faʻaalia i le eria "Tagata Maualuga Maualuga" masini komepiuta. Kiliki "Lelei".

A maeʻa lena, e tatau ona faaopoopo sina saoasaoa o le Initaneti. I le tulaga, afai e le mafai ona e alu i le fesoʻotaʻiga uma lava, toe foʻi i tulaga muamua o saoga DNS.

Metotia 3: Faʻataʻatia le Faʻapipiʻi Mea Faʻapipiʻi

O le taua o le parakalafa o loʻo suʻesuʻeina e mafai ona faʻateleina e ala i le suia o tulaga o le faʻatulagaina o le afifi.

  1. Valaau le fofo Taumafaie ala i le faaaogaina Manumalo + R. Faʻamau i:

    gpedit.msc

    Kiliki "Lelei".

  2. Tatala matala "Lotu Faʻavae a le Lotoifale Faʻavae". I le itu tauagavale o le atigi o lenei meafaigaluega, tatala le poloka "Faʻasinomaga Faʻamaumauga" ma kiliki i le igoa o le pusa "Taiala Faatonutonu".
  3. Ona e agai atu lea i le itu taumatau o le atigipusa ia kiliki i luga o le pusa iina. "Fesootaiga".
  4. O lenei ulu mai i le tusi "QoS Packet Scheduler".
  5. I le mea mulimuli, alu i le pusa faʻamaufaʻailoga, kiliki i le mea "Faatapulaa le teuina o bandiusi".
  6. O se faamalama ua faalauiloaina e tutusa le igoa e pei o le mea na matou muamua atu i ai. I le pito i luga tauagavale, ia seti le leitio i le tulaga "Enable". I totonu o le fanua "Faʻasalaga faʻatapulaʻaina" ia mautinoa e seti le tau "0"a leai, e te ono lamatia le faateleina o le saoasaoa o le mauaina ma le faʻaliliuina o faʻamatalaga i luga o le fesoʻotaiga, ae i se isi itu, faʻaitiitia. Ona kiliki lea "Faaaoga" ma "Lelei".
  7. I le taimi nei, e tatau ona matou siakiina pe o fesoʻotaʻi le faasologa o le pepa i meatotino o le fesoʻotaiga na faʻaaogaina. Ina ia faia lenei mea, tatala le faamalama "Tulaga" fesoʻotaiga i le taimi nei E faʻapefea ona faia lenei mea i le Metotia 2. Kiliki le ki "Meatotino".
  8. O le faamalama o meatotino o le fesoʻotaʻiga lata mai ua matala. Ia mautinoa o le mea o loʻo faʻafeagai. "QoS Packet Scheduler" sa siakiina. Afai o lea, ona lelei lea o mea uma ma mafai ona e tapunia le faamalama. Afai e leai se atigipusa, siaki ona kiliki "Lelei".

A maeʻa lena, atonu o le ae maua se faʻaopoopoga i le tulaga o loʻo i ai nei o le televave o le Initaneti.

Metotia 4: Faʻasalaga le keli kesi

E mafai foi ona e faatelevave le saoasaoa o le fesoʻotaʻiga i le 'upega tafailagi e ala i le fetuutuunai o le eletise o le kata o fesootaiga a le PC

  1. Suʻe le faʻaaogaina o le lisi "Amata" i "Lisi Pulea" pei lava ona tatou faia i luga. Alu i le vaega "Faigaluega ma le Puipuiga".
  2. Lisi i le vaega o le faatulagaga "Faiga" alu i totonu o le aitema "Pule Sili".
  3. Ua amata le mata "Pule Sili". I le itu tauagavale o le faamalama, kiliki i le mea. "Faʻatonuina o fesoʻotaʻiga".
  4. O se lisi o fesoʻotaʻiga fesoʻotaiga ua faʻapipiʻiina i luga o le komepiuta e faʻaalia. O lenei lisi e mafai ona aofia ai se tasi poʻo ni elemene. I le mataupu mulimuli, e tatau ona e faʻatino galuega nei ma faila taʻitasi i le taimi. O lea kiliki i luga o le igoa o le keli kesi.
  5. Tatala le faamalama o meatotino. Alu i le lisi "Pule Pule".
  6. A maeʻa ona tatala le laupepa fetaui, siaki le pusa i tafatafa o le atigipusa. "Talia lenei masini e tape". Afai oi ai le faailoga, ona tatau lea ona aveese. E le gata i lea, afai e maua, tatala le pusa "Faʻatonu lenei masini e fafagu ai le komepiuta mai le tulaga moe"pe afai, ioe, o lenei mekasini e masani ona e galue. Kiliki "Lelei".
  7. E pei ona taʻua i luga, faatino lenei taʻaloga ma elemene uma o loʻo i totonu o le kulupu. "Faʻatonuina o fesoʻotaʻiga" i "Pule Sili".

Afai e te faʻaaogaina se komepiuta komepiuta, o le a leai ni taunuuga le lelei pe a uma ona e faʻaaoga nei laasaga. E le masani ona faʻaaogaina le galuega o le faʻauluina o card card, mo se faʻataʻitaʻiga, pe afai e te manaʻomia le fesoʻotai ma le komepiuta ua tape ese. O le mea moni, afai e te le faʻaaogaina le kiliva kesi pe a le faʻaaogaina, e maualuga le faʻaititia o le eletise, ae o le mea moni o lenei siʻitia o le a laʻititi ma o le a leai se aoga i le maualuga o le taumafa eletise.

E taua: Mo le komepiuta, faʻalavelaveina lenei uiga e mafai ona taua tele, talu ai o le fua o le faʻaaogaina o le masini o le a faateleina, o lona uiga o le masini e galue e aunoa ma le toe faʻaleleia. O iinei e tatau ona e filifili pe o le a le mea e sili atu ona taua mo oe: se siʻitia laʻititi o le saoasaoa o le Initaneti po o se taimi umi e faʻatino ai le komepiuta e aunoa ma le toe faʻaaogaina.

Metotia 5: Suia le fuafuaga o le mana

E mafai foi ona e ausia se faʻaopoopoga patino i le saoasaoa o faʻamatalaga faʻamatalaga ma le Wide Web i luga o le Upega Tafaʻilagi e ala i le suiga o le fuafuaga o le eletise oi ai

  1. Toe foʻi i le vaega "Lisi Pulea"lea e taua "Faigaluega ma le Puipuiga". Kiliki le igoa "Tuuina atu o malosiaga".
  2. Alu i le faamalama o le fuafuaga o le pule. Faʻalogo lelei i le poloka "Fuafuaga Autu". Afai e seti le leitio i "Galuega Maualuga", e leai se mea e manaʻomia ona suia. Afai e aoga i le isi aitema, ona faʻaeʻe lea i le tulaga, lea o loʻo taʻua i luga.

O le mea moni, i le tulaga tau tamaoaiga poʻo se tulaga faapaleniina, o le tuʻuina atu o le eletise i le kiliva fesoʻotaʻiga, faʻapea foʻi isi vaega o le tino, e gata. I le maeʻa ai o galuega o loʻo i luga, matou te aveesea nei tapulaʻa ma faʻaleleia ai le faʻatinoina o le faʻatosiga. Ae, toe foʻi, e taua le iloa e faʻapea, mo le komepiuta, o nei gaioiga e mafua mai i le faateleina o le fua o le faʻaaogaina o le pamu. I le isi itu, ia faaitiitia nei taunuuga le lelei, faaaoga se komepiuta, e mafai ona e fesuiai i se tulaga maualuga o le faatinoga pe ae faʻaaogaina le Initaneti pe a fesoʻotaʻi le masini i le eletise eletise.

Metotia 6: Faʻateleina le pusa COM

E mafai foi ona e faateleina le saoasaoa o le fesootaiga i le Windows 7 e ala i le faalauteleina o le pusa COM.

  1. Alu i "Pule Sili". Le auala e faia ai lenei mea e talanoaina auiliili pe a faʻamatalaina Metotia 4. Kiliki i le igoa o le kulupu. "Ports (COM ma LPT)".
  2. I le faamalama e amata, alu i le igoa "Vaalele i fafo".
  3. O le faamalama o meatotino o loʻo tatala ai le telefoni. Faʻasaga i le lisi "Seti o Taulaga".
  4. I le matalala, faʻalautele le lisi pa'ū e faʻafeagai ma le parakalafa "Pisi i le lua". Ina ia faʻateleina le bandwidth, filifili le avanoa aupito maualuga mai mea uma na tuʻuina atu - "128000". Next kiliki "Lelei".

O le mea lea, o le a faateleina le gafatia o le tau, o lona uiga o le saosaoa o le Initaneti o le a faateleina. O lenei metotia e sili ona aoga pe a faʻaaoga fesoʻotaʻiga televavave, pe a maua e le 'auʻaunaga le televave o fesoʻotaʻiga nai lo le faʻasologa o le mataʻitusi a le komiti COM.

Fautuaga lautele mo le faatelevave o le initaneti

E mafai foi ona e tuuina atu ni fautuaga lautele o le a faateleina ai le saoasaoa o le Initaneti. O lea, afai ei ai sau filifiliga i le va o se fesoʻotaiga fesoʻotaʻi ma le Wi-Fi, ona fai lea i le tulaga lenei, filifili le muamua, talu mai le fesoʻotaʻiga fesoʻotaʻiga faʻatasi ma le itiiti ifo o tupe leiloa nai lo le lelala.

Afai e le mafai ona faʻaaogaina se fesoʻotaiga fesoʻotaʻi, ona e taumafai lea e suʻe le telefoni o le Wi-Fi i le latalata i le komepiuta. Afai o loʻo e faʻaaogaina se komepiuta e le o fesoʻotaʻi atu i lima, o le mea lea, i se isi itu, e mafai ona e nofo vavalalata i le uila. O le mea lea, e faʻaitiitia ai le leiloloa o le faʻasalalauga ma faateleina le saoasaoa o le Initaneti. A faʻaaogaina modems 3G, tuʻu le komepiuta i se mea e latalata atu i le faamalama. O lenei mea o le a faʻatagaina ai le pasi ese o le faailo e mafai ai. E mafai foi ona e afifiina le modem 3G i le uamea paʻu, e tuʻuina atu ai foliga o se aniani. O lenei tulaga o le a maua ai foi le maualuga o le saoasaoa o le saoasaoa o faʻamaumauga.

Pe a faʻaaogaina le Wi-Fi, ia mautinoa e setiina se fesoʻotaʻiga fesoʻotaʻiga. A aunoa ma se faʻaupuga, e mafai e se tasi ona faʻafesoʻotaʻi i lou nofoaga, o lea "ave" se vaega o le saoasaoa ia te oe lava.

Ia mautinoa e siakiina faʻaletonu lau komepiuta mo faʻamaʻi, e le faʻaaogaina ai se anti-virus, ae o fale faʻapitoa faapitoa, e pei o Dr.Web CureIt. O le mea moni o le tele o polokalame leaga e faʻaogaina ai se komepiuta e fesiitai ai faʻamatalaga i le "tagata e nofo" ma isi manipisi e ala i le mea faʻaogaina, ma faʻaitiitia ai le saoasaoa o fesoʻotaiga. Mo le mafuaʻaga lava e tasi, ua fautuaina e faʻaaoga uma auupega faʻapipiʻi ma plugini i luga o tagata suʻesuʻe, talu ai latou te faʻaliliuina ma maua mai le tele o faʻamatalaga e ala i le auala fesoʻotai.

O le isi filifiliga e faʻateleina ai le taulaiga o le faʻasaʻoina lea o le antivirus ma le laupepa. Ae matou te le fautuaina e faʻaaoga lenei metotia. O le mea moni, o viruses e faaitiitia le saoasaoa o faʻamaumauga o faʻamatalaga e ala i le pasi atu. Ae o le le mafai ona faʻaaogaina meafaigaluega puipuia, e te ono aʻafia ai le vevesi o siama, lea o le a oʻo atu ai i le isi aʻafiaga mai le mea e manaʻomia - o le a faʻaitiitia le televave o le Initaneti nai lo le faʻaaogaina o masini software.

E pei ona mafai ona e vaʻai, o loʻo i ai se lisi lautele o filifiliga e faʻatele ai le saoasaoa o le Initaneti e aunoa ma le suia o le fuafuaga o le faasologa o tau ma le tuʻuina atu. Faamaoni, aua e te faʻasalaina oe lava. O nei filifiliga uma e mafai ona tuʻuina atu na o sina siʻitaga laʻititi le taua o lenei faailo. I le taimi lava e tasi, afai tatou te faʻaaogaina i se faʻalavelave, ma le faʻapulaaina i le faʻaaogaina o se metotia se tasi, ona mafai ai lea ona tatou ausia taunuuga taua.