Kaspersky Free 18.0.0.405


O le mea na tupu ona o le vavalalata o le faʻaogaina o le iOS system system, e mafai e tagata faaaoga i le iPhone ona feagai ma faʻafitauli faʻafitauli i nisi taimi. Mo se faʻataʻitaʻiga, pe a oʻo mai le manaʻoga e sii mai se vitio, e foliga mai e mafai ona sii mai i luga o le Initaneti ma le fesoasoani o tusi faʻapitoa, o loʻo talanoaina i lalo.

Ata Vitio Pro

O le manatu o le talosaga e manaia: o le gafatia e sii mai ma matamata i ata mai punaoa eseese. Mo se faʻataʻitaʻiga, iinei e mafai ona e taina ata ma ata vitio e teu i luga o le iPhone, matamata ma sau i luga o ata e teu i Dropbox ma Google Drive, faapea foi ma le downloadina o vitio mai se komepiuta e ala i le Wi-Fi.

Ma o le mea moni, o le galuega autu a le Video Saver Pro o le gafatia e sii mai vitiō mai toetoe o soʻo se 'upega tafaʻilagi. E faigofie tele: oe alu i le 'upega tafaʻilagi e te manaʻo e siiina le vitio, tuʻu i luga o le toe foʻi, mulimuli ane ua ofoina mai e le Vitio Saver Pro i le taimi e sii mai ai.

Download Video Saver Pro

iLax

O le faʻatinoga o le fesoʻotaiga, faʻatasi ai ma le mea e sili ona taua e faʻapipiʻiina ai le fesoʻotaiga i le malulu, faʻapipiʻiina o vitio mai soʻo se komepiuta e ala i le Wi-Fi (e tatau ona fesoʻotaʻi masini e lua i le fesoʻotaʻiga tutusa), setiina o se faʻaupuga mo le talosaga, ma le downloadina o vitio mai le Initaneti.

O le download e pei ona taua i lalo: a maeʻa le tatalaina o le iLax, e tatalaina le fale-in-brows i luga o lau mata lea e te manaʻomia e te alu i le vitio o loʻo e sailia. O le tuʻuina atu e taʻalo, o le a e vaʻaia le faamaufaʻailogaina i luga o le lau "Download". O le vitio na siiina mai o le a avanoa mo le matamata mai na o le talosaga.

Tikiake iLax

Sini a le Aloha

O lenei fofo o se sailiga atoa mo le iPhone, ma o se ponesi, e mafai e le tagata faaaoga ona sii mai ata ma musika mai le Initoneti. O loʻo i ai mea uma e te manaʻomia mo le faʻafiafiaina o le initaneti: fausia i totonu o le bootloader, VPN, fenumilo a le tagata lava ia, faʻamaoniga o QR codes, tagata taalo mo le maimoa i vitio VR, faʻasaoina auala, poloka o faʻasalalauga, ma se atinaʻe lelei.

O le suʻeina o vitio mai le Initaneti e faʻaaoga ai le alofa e matua faigofie lava: tatala le itulau uepi manaʻomia, tuʻu le vitio i le toe taʻalo, ona kiliki ai lea o le upega taʻavale i luga i le tulimanu pito i luga, mulimuli ane o le a musuia oe e filifili se faʻailoga ma le uiga manaʻomia. O ata uma e sii mai ai vitio e pau i se isi vaega. "Manatu".

Download Aloha Browser
O talosaga taʻitasi o loʻo tuʻuina atu i totonu o le tusiga o se galuega sili ona lelei ma le galuega o le siiina o vitio i le iPhone. Ae i le faigofie, faigofie, galue ma le lelei o le atinaʻe, i le manatu o le tusitala, o le Aloha Winner e manumalo.