E faʻapefea ona faia se puʻupuʻu mama mai se taavale afi

Afai e le lava le avanoa avanoa i luga o le malo malo, ma e le aoga, e tatau ona mafaufau i filifiliga eseese e faʻalautele ai avanoa mo le teuina o faila fou ma faʻamaumauga. O se tasi o metotia sili ona faigofie ma faigofie ona faʻaaogaina o le faʻaaogaina o se avetaavale lele e pei o se puʻupuʻu malo. O le tele o masini komepiuta e avanoa mo le toatele, o lea e mafai ai ona latou faʻaaogaina e pei o se avega faaopoopo e mafai ona tuʻuina atu i se komepiuta po o le komepiuta e ala i le USB.

Fausia se puʻupuʻu faigata mai se taʻavale afi

O se taʻavale faifai pea e mafai ona iloa e le masini pei o se masini feaveaʻi faʻaogaina. Ae e mafai ona faigofie ona liua i se taʻavale ina ia mafai ai e Windows ona vaʻavaʻai i seisi kiliva fesoʻotaʻi fesoʻotaʻi.
I le lumanaʻi, e mafai ona e faʻapipiʻiina se faiga faʻaogaina (e le o Windows, e mafai ona e filifilia nisi faʻamalamalamaga "malamalama," mo se faʻataʻitaʻiga, e faʻavae i luga o Linux) ma faia uma lava taga tutusa e te faia i se pu masani.

O lea, seʻi o tatou agai atu i le faagasologa o le liliu o Flash Flash i totonu o le HDD i fafo.

I nisi o tulaga, a maeʻa ona faia uma mea nei (mo le tele o le tele o le Windows), atonu e talafeagai le toe faʻalauteleina o le avetaavale moli. Muamua, ia aveese le saogalemu le USB, ona toe faʻafesoʻotaʻi lea ina ia iloa e le OS o se HDD.

Mo Windows x64 (64-bit)

  1. Tikia ma aveese le archive F2Dx1.rar.
  2. Fesoʻotaʻi le kiliva kesi USB ma tamoe "Pule Sili". Ina ia faia lenei mea, faigofie lava ona e amataina le igoa aoga i totonu "Amata".

    Pe kiliki-i luga "Amata" filifili "Pule Sili".

  3. I le paranesi "Mea masini komepiuta" filifili le kiliva fesoʻotaʻi, faʻa-lua-kiliki i le faamaumatau o le kuki - o le a amata "Meatotino".

  4. Suʻe i le tab "Auiliiliga" ma kopi le tau o le meatotino "ID ID". Kopi e le manaʻomia mea uma, ae muamua i le laina USBSTOR GenDisk. E mafai ona e filifilia laina i le uuina o le Ctrl i luga o le piano ma kiliki i luga o le komi i le itu agavale i luga o laina e manaʻomia.

    O le faʻataʻitaʻiga i le sikikonipi i lalo.

  5. File F2Dx1.inf mai le upega taʻavale o loʻo e manaʻomia e tatala ai le Notepad. Ina ia faia lenei mea, kiliki i luga-saʻo, filifili "Tatala ma ...".

    Filifili le Tagatusi.

  6. Alu i le vaega:

    [f2d_device.NTamd64]

    Mai le mea e te manaʻomia e tape laina muamua 4 (o laina laina i% attach_drv% = f2d_install, USBSTOR GenDisk).

  7. Pasia le tau na kopiina mai "Pule Sili", nai lo le tapeina o tusiga.
  8. A o le i tuʻuina atu laina taʻitasi faaopoopo:

    % attach_drv% = f2d_install,

    E tatau ona faʻaalia e pei o le faʻamalama.

  9. Faasaoina le pepa o mea na suia.
  10. Suʻe i "Pule Sili", kiliki lelei i le kiliva-masini filifilia "Faʻamaumau taʻavale ...".

  11. Faaaoga le metotia "Suʻeina avetaʻavale i luga o lenei komepiuta".

  12. Kiliki "Iloiloga" ma faʻamaonia le nofoaga o faila faila F2Dx1.inf.

  13. Faamautu ou faamoemoega e ala i le kiliki i luga o le ki. "Faʻaauau le faʻapipiʻi".
  14. A maeʻa le faʻapipiʻi, tatala le Malama, i le mea o le a faʻaalia ai le moli "Disk o le lotoifale (X :)" (nai lo X o le ai ai se tusi na tofia e le faiga).

Mo Windows x86 (32-bit)

  1. Faʻafeiloaʻi ma faʻaumatia le Hitachi_Microdrive.rar archive.
  2. Mulimuli i laasaga 2-3 mai faatonuga o loʻo i luga.
  3. Filifili le tab "Auiliiliga" ma i le fanua "Meatotino" seti "Ala i le faʻaogaina o masini". I totonu o le fanua "Taua" kopi le manoa faaalia.

  4. File cfadisk.inf mai le upega taʻavale e te manaʻomia e tatala i le Notepad. E faʻapefea ona faia lenei mea i le Laasaga 5 o faatonuga o loʻo i luga.
  5. Suʻe se vaega:

    [cfadisk_device]

    Aumai le laina:

    % Microdrive_devdesc% = cfadisk_install, USBSTORDISK & VEN_ & PROD_USB_DISK_2.0 & REV_P

    Aveese mea uma e mulimuli ai faʻaopoopo, (o le mulimuli e tatau ona avea ma se mama, e aunoa ma se avanoa). Pasia mea na e kopiina mai "Pule Sili".

  6. Aveese le pito o le tau aofaʻi, poʻo mea uma e mulimuli mai REV_XXXX.

  7. E mafai foi ona e suia le igoa o le moli uila e ala ile alu i

    [Faʻamau]

    Ma i le teuteuina o le taua i upusii i le manoa

    Microdrive_devdesc

  8. Faʻasaʻo le faila faʻatalala ma mulimuli i laasaga 10-14 mai faatonuga o loʻo i luga.

A maeʻa lena mea, e mafai ona e faʻavaveina i totonu o vaega, faʻapipiʻiina se faʻaogaina o le polokalama ma tietie mai ai, faʻapea foi ma isi taga, pei o se taʻavale faifai pea.

Faamolemole ia maitauina o lenei mea o le a na o le polokalama lea na e faia ai mea uma o loʻo i luga. E mafua lenei mea i le mea moni e faapea o le avetaʻavale e nafa ma le amanaiaina o le fesoʻotaʻiga fesoʻotaʻiga ua suia.

Afai e te manaʻo e momoli le kiliva afi e pei o le HDD ma luga o isi PC, ona e manaʻomia lea o le faʻataʻitaʻiga faʻataʻitaʻi faʻatasi ma oe, ona faʻapipiʻi lea e ala i le "Pule Faʻatonu" i le auala lava e tasi na faʻamatalaina i le tusiga.