Faʻafefea ona vave tuʻuina faʻatagaga mo se 'upega tafaʻilagi i Google Chrome

I lenei tala puupuu, o le a ou tusia e uiga i le tasi le Google Chrome browser option, lea na ou tautevateva i luga o se mea na tupu faafuaseʻi. Ou te le iloa pe aoga, ae mo au lava ia, na maua le faaaogaina.

E pei ona i ai, i le Chrome, e mafai ona e faʻatulagaina faʻatagaga mo le faʻatinoina o le JavaScript, plug-ins, pop-ups, faʻasolo ata poʻo le kuki kuki ma seti isi filifiliga i na o le lua kiliki.

Faʻavave avanoa i faʻatagaga i luga o le laiga

I le lautele, ina ia maua vave avanoa i mea uma o loʻo i luga, ia na o le kiliki i luga o le upega tafaʻilagi i le itu tauagavale o lona tuatusi, e pei ona faʻaalia i le ata o loʻo i lalo.

O le isi ala e tatau ona kiliki i luga o le itulau i luga o le itulau ma filifili le vaega o le "View page detail" (lelei, toetoe lava: pe ae kiliki-i luga o mea o le Flash po o Java, o le isi itu o le a aliali mai).

Aisea e ono manaomia ai lenei mea?

I le taimi, i le taimi na ou faʻaaogaina ai se modem masani ma se fuainumera faʻaliliuina moni o le tusa ma le 30 Kbps e maua ai le Initaneti, e masani ona faamalosia aʻu e tape le siiina o ata i luga o luga o uepisaite ina ia mafai ai ona faʻanatinati le faʻatauina o itulau. Masalo i nisi o tulaga (mo se faʻataʻitaʻiga, faʻatasi ai ma se GPRS i se mamao mamao), atonu e talafeagai pea i le taimi nei, e ui lava mo le tele o tagata e le faaaogaina.

O le isi filifiliga - o se faʻataga vave i luga o le faʻatinoga o le JavaScript poʻo le plug-ins i luga o le 'upega tafailagi, pe afai e te masalomia o loʻo faia e le' upega tafailagi se mea sese. E tutusa lava ma Kuki, o nisi taimi latou te manaomia ai le le atoatoa ma e le mafai ona faia i le lalolagi atoa, faia lau auala i le lisi autu, ae na o se nofoaga patino.

Na ou maua lenei aoga mo se punaoa se tasi, pe afai o se tasi o filifiliga mo le faafesootaʻi o le tautua lagolago o talanoa i se faamalama pa, o loo poloka e le Google Chrome. I le teori, o se loka e lelei, ae o nisi taimi e faigata ai ona galue, ma i lenei auala e mafai ona faigofie ona tape i luga o nofoaga patino.