Faʻatau meaalofa mo lau avatar i le OK


Masalo, e faʻaogaina e tagata uma o le Intnitlassniki sosaiete faʻafesoʻotaʻi tagata pe a avatu e ana uo ni meaalofa ma o le avatar a le tagata e teuteu i ata matagofie, malie ma malie. Ae, e le masalomia, e sili atu ona fiafia i le faʻamalieina o au uo i meaalofa mo le aso malolo pe pei foi o lena. I le galuega a Odnoklassniki, o loʻo i ai se auala faʻapitoa mo tupe maua mo le punaoa - o le OKI, e ala i le faʻatau mai mo tupe masani e mafai ona tatou faʻaogaina ai auaunaga eseese, e aofia ai le tuʻuina atu o meaalofa. Ae o le a le mea e fai pe afai e le lava a tatou gaioiga tautupe pe leai foi se tupe e faʻaalu ai tupe?

Matou te lafo atu meaalofa saoloto i le avatar i le OK

E tatau ona e malamalama o le Odnoklassniki social network o se pisinisi faʻapisinisi, ma o ona tagata e manaʻo e faia se tupe mama ma atiina ae. O lenei manaʻoga e masani ma faigofie, ae o se tagata faʻatauvaʻa faigofie o le a ia maua i taimi uma se auala mai soʻo se tulaga. Sei o tatou mafaufau faatasi i ni auala se lua e mafai ai ona e auina atu se meaalofa i le avā a lau uo e matua saoloto lava.

Metotia 1: Auai i le vaega

I avanoa lautele o le fesoʻotaʻiga lautele, OK, o loʻo i ai alalafaga e tuʻuina atu le gafatia e lafo meaalofa i isi tagata faʻaoga mo le leai o se totogi. Sei o tatou taumafai e saili se vaega faapena ma auai i ai. Faʻataʻatia.

  1. O loʻo matou faʻaogaina le faʻatagaga i le Odnoklassniki e ala i le ulufale i totonu o lau initaneti ma le upega tafailautusi i tulaga talafeagai. Faʻasoa i lau oe lava tala.
  2. I luga o le mea e faaaoga ai meafaigaluega o loʻo i le itu tauagavale o le 'upega tafaʻilagi, kiliki le ki "Vaega".
  3. I totonu o le nofoaga o sailiiliga a le nuʻu, faʻapipiʻi mea nei: "Meaalofa Faatauvaa". I le uma, o le mea lenei o loʻo matou sailia mo le punaʻoa.
  4. Iloilo ma le faaeteete le lisi o vaega i taunuuga o sailiga. Ina ua matou filifili i le filifiliga, matou te auai i se tasi o nuu.
  5. Matou te oi le vaega. Filifili le ata e te fiafia i ai ma i lona pito i luga tauagavale kiliki i luga o le ata "Aumai se ata".
  6. I le lisi o loʻo amataina, tatou te fuafuaina le tagata e fiafia i le lumanaʻi fiafia i lau present ma kiliki le LMB ile ata o lenei tagata faʻaoga. Faʻasao meaalofa na lafoina. A talia e se tagata, o le a faʻaalia lenei ata i luga o le avatar a se uo. Ua faia!

Metotia 2: Faʻatau atu meaalofa

O le tele o aso malolo o le Odnoklassniki, aemaise lava pe a maeʻa aso malolo, faʻaalia le agalelei ma faʻaopoopo le faʻatau atu o meaalofa, ma o nisi oi latou e mafai ona maua le tagata e aunoa ma se totogi. Matou te taumafai e auai i sea ituaiga faʻatauga, e aunoa ma le faamoemoe e faʻaalu tupe.

  1. I soʻo se masini komepiuta, matou te oi le 'upega tafailagi o Odnoklassniki, faʻasoa i le igoa o le tagata ma le upega tafailagi, alu i lau itulau i luga o le upega tafaʻilagi. I le amataga "Faʻamau" nusipepa tala i luga o le sooga ma le ofo o meaalofa faatau.
  2. Faatasi ai ma ata faʻatulagaina tatou te maua ai se saolotoga, lea tatou te fiafia i ai. Kiliki i luga LKM.
  3. Matou te setiina le faʻasologa o le lumanaʻi, o lona uiga, lona ituaiga: faalilolilo, faalilolilo poʻo le masani. Tatou te filifilia mai le lisi o uo le tagata na mauaina a tatou meaalofa. Kiliki i le avatar a lenei tagata faʻaaoga.
  4. I le isi siata, kiliki le ki "Katia". Meaalofa na auina mai. Tupe ma Fusi e le faʻaaluina. Ua manuia le foia o le galuega.


E pei ona mafai ona e vaʻaia, e masani lava ona i ai auala e faafaigofie ai le olaga mo se tagata faʻaaogaina fesoʻotaiga vavave lautele ma laveaʻiina o ia mai tupe le talafeagai. Fiafia au uo ma uo, avatu ia i latou meaalofa, ae le gata i le Odnoklassniki, ae faapena foi i le olaga moni. Le manuia!

Vaʻai foi: Tuuina atu o meaalofa meaalofa i le Odnoklassniki