Tifaga e Tolu Taʻaloga Taaloga

O le Maofa Fantastic Universe ua leva ona tausia e le gata o le fale tifaga, ae o le lalolagi foi o taaloga vitio. O le numera oa latou galuega faatino i lenei vaega ua sili atu i le selau, o lea la mo i latou e fia manaʻo e pei o se pule sili o loʻo i ai se fesili faigata tele o filifiliga. Sei o tatou taumafai e malamalama i lenei ituaiga ma faailoa mai le pito i luga o le sefulu taʻaloga e ala i le maofa solo.

O le anotusi

  • Tifaga e Tolu Taʻaloga Taaloga
    • O le punisher
    • Spider-Man: Faʻasalaga Faʻasologa
    • LEGO Fiafia Super Heroes
    • X-Men Origins: Wolverine
    • Le Maea Sili ma le. Capcom 3
    • Le maofa o Leoleo o Galaxy: O le Taiala Talatala
    • Vaʻa
    • Maofa Heroes 2016
    • Le Faʻalavelave Mataʻutia: Faʻailoga Sili
    • Maofa: Ultimate Alliance

Tifaga e Tolu Taʻaloga Taaloga

O taʻaloga lelei o taʻaloga o ituaiga eseese ma a latou mea e sili ona fiafia i ai i le autu autu na amata ona fiafia i le lauiloa tele mai le 1990s. Matou te tuʻuina atu se filifiliga o taaloga e fiafia i ai e faia mai i le maasiasi o musika.

O le punisher

I le tasi le tilotilo, e le fiafia le Punisher

Taaloga komipiuta i le ituaiga o fanafana e tolu. Taʻitaʻifono e taʻavale Player Frank Castle, sili atu ona lauiloa o le Punisher, na tuuto atu lona olaga atoa i le taua faasaga i solitulafono. Na te puʻeina tagata taufaaleaga, faamataʻuina i latou i le sauāina, ma maua ai faʻamatalaga aoga.

I le faaopoopo atu i le tagata autu, o le Punisher o loʻo faʻamatalaina nisi o tagata taʻutaʻua i le lalolagi ofo: Black Widow, Iron Man, Daredevil, etc.

Spider-Man: Faʻasalaga Faʻasologa

E le tupu tele tagata Spidermen

Taaloga sili ona maualuga, lea e tuuto atu i le toa o le lalolagi ofo - Spiderman. O le mea moni lava o se toe teuteuga o le tala masani a Peter Parker, lea e ui lava i lea ei ai ni uiga matagofie.

E leai se tasi, ae o ni tagata se fa i le taimi e tasi o taua ma tagata faʻatau i Spider-Man: Faʻasalaga Faʻasologa. O i latou uma e nonoina mai se lalolagi maofa Matagofie:

  • O le Amazing Spider-Man e sili ona taʻutaʻua mo lona faʻafefeteina lima ma le faʻapotopotoina o faʻapotopotoga. E faʻaaogaina e le tagata faʻaoga mea uma e oʻo mai lima i le lima e faatoilalo ai ē teteʻe;
  • O le Spider-Man Noir na te osofaia tagata leaga ma le fesoasoani a lona suti lanu uliuli. O se pogisa uliuli mafiafia e alu atu ma le filemu i ona fili ma talanoa lemu ia i latou;
  • Spider-Man 2099 o se faʻasalalauga o faʻataʻitaʻiga faʻapitoa. I totonu o lona fausaga o loʻo i ai papa i pito o tamatamailima ma pito i luga o lima. Mo le taimi muamua na faʻaalia ai se toa i le 365th edition of the comic book Amazing Spider-Man;
  • Ultimate Spider-Man - o se toa e faʻaaogaina le gafatia o faatusa. O le faʻataʻitaʻiga lea o tagata faʻataʻitaʻiga o tagata e leai ni mea faʻapitoa, lea na muamua faʻaalia i totonu o lomiga o le fale lomia o Marvel Comics.

Spider-Man: Faʻasalaga O mea na mafai ona maua ai le lauiloa i le va o tagata faʻaoga ma ia selesele fua lelei mai le taʻitaʻia o lomiga faʻa-Peretania ma luga o upega tafaʻilagi.

LEGO Fiafia Super Heroes

E sili atu le manaia o le 'auʻaunaga a le LEGO.

O se taʻaloga faʻatautaia taʻutaʻua. E tuʻufaʻatasia ai elemene ole sailiga ma gaioiga.

Dr. Doom ma Loki faia se vaʻaiga ma filifili e feʻave le paʻu Silver Surfer. O le iʻuga, o le auupega a le tama taʻavale lauiloa lauiloa E maofa i le tele o poloka avanoa. O le tauiviga mo nei mea e faʻaalia i le va o toa ma tagata leaga.

X-Men Origins: Wolverine

Noir ma Wolverine - o le tuufaatasiga atoatoa

Masalo o le taaloga e le masani ai i le maofa, lea na faʻasaʻolotoina i luga o faʻalauiloa uma. E faʻavae i luga o se ata o le ata o le igoa e tasi e uiga i Wolverine. I le aotelega, o le tagata taalo e tatau ona alu i le lima mataupu. Eseese tala faʻatusa e lagolago ai le faʻaauau pea o le taʻaloga ma e le mafai ai ona e le fiafia.

Maoaʻe le gaioiga faʻasaga ma lita o le toto ma le tele o togafitiga faʻafefe. Logan e sili atu lona faigata nai lo se isi taimi.

Le Maea Sili ma le. Capcom 3

Taua o lalolagi, sili atu le saʻo - lalolagi

Se taʻaloga taʻavale lea e fegalegaleai ai tagata o motu tutoʻatasi e toʻalua. Faʻatau i le taua i totonu o le malae, maua ni tomai fou ma faʻafanua ma faʻaleleia tomai o au tagata.

O le taaloga vitio e mafai ai e le tagata faaaoga ona maua i le sili atu ma le 100 nofoaga ma saunia ai le tulaga i le initaneti.

Le maofa o Leoleo o Galaxy: O le Taiala Talatala

Thanos e le faʻafememeaʻi Leoleo o le Galaxy ma i taʻaloga

O le taupulega o lenei taaloga e faʻavae atoa i luga o le maasiasi o le au pese ma e leai se auala e fesootaʻi ai ma ata tifaga o le igoa tutusa.

O tagata e aoao e uiga i le i ai o se mea mamana malosi, "O le Hone o le Inosia." E malosi tele o ia e mafai ai ona ia aʻafia le Universe atoa. O le taimi nei, o le au leoleo o le Galaxy o le a manaomia le agai i luma o tagata leaga ma maua ai se tau taua.

Vaʻa

O le vaʻa i luga o le faʻaaliga o loʻo faʻaalia ai po o ai e sili

Taaloga vitio i le vaega o le faʻataʻitaʻiga e uiga i le toa toa tusi taʻavale o le igoa e tasi. O le faʻatinoina o le amio i totonu o se suti lanu uliuli ma le mumu e mafai ona faʻaolaina ai le lalolagi ina ia e pa'ū mai le talie. O le taua ma le fiaselau o fili itavale o le a le faʻafememeaʻi le vaʻalele a le Europa.

Maofa Heroes 2016

Superheroes mo tofo ma lanu uma ua sauni mo le faʻamaina

Taaloga i le ituaiga MMORPG. O le ae paʻu atu i le lalolagi o le pogisa, puleaina e tagata leaga i foliga o tagata e le muta, robots, fana ma isi uiga le fiafia. Taumafai e ola i totonu ia i latou ma faʻatoʻilaloina uma tauvaga.

O le sini autū o le atiina ae o au lava amio. Faʻamatoʻa le toa i le maualuga maualuga 60 ma avea ma malosi i le faʻafanua.

Le Faʻalavelave Mataʻutia: Faʻailoga Sili

Fiafia o le Uma - Olioli Faʻatasi

Afai e te manao e avea oe ma se tagata lauiloa lanu meamata, ona avea lea o le taaloga ma filifiliga silisili. Faʻatau mo le Hulk maoae i se lalolagi avanoa e aofia ai le lua o teritori tetele - le aai ma le toafa.

Faʻaumatia mea uma i lau ala ma tau ai leoleo ma le militeli e faʻatumu uma galuega.

Maofa: Ultimate Alliance

Maofa: O le Ultimate Alliance e mafai ai ona e filifili ma taaalo vave mo toa uma i le taua

Taaloga komepiuta i le ituaiga o faatinoga o tala faatino tifaga. Fausia lau lava 'autau o toa o le Mea e ofo ai: Unique Doctor Duma, Wolverine, Batman ma isi. Fesuiai i le va o tagata sao i le taimi o le taua ma taʻitaʻia lau 'au soʻo faʻatasi i le manumalo.

Faʻaseʻe atu i le Mea e Mafai ai le Maofa e mafai ona fai faatasi ma le fesoasoani a le tele o taaloga vitio. O le mea autu o le fuafuaina o le ituaiga ma amata ona fiafia i taaloga.