Tafe i luga o YouTube ma Twitch i le taimi lava e tasi

Yandex.Direct - faʻasalalau faʻasalalauga mai le kamupani o le igoa lava e tasi, lea o loʻo faʻaalia i luga o le tele o 'upega tafaʻilagi i luga o le Initaneti ma e ono le talafeagai mo tagata faʻaoga. I le mea aupito sili ona lelei, o le faʻasalalauga faʻapitoa i le tulaga o faʻamatalaga faʻapitoa, ae atonu i foliga o ni faʻamalo faʻamalosi e faʻalavelave ma faʻaalia ai mea le talafeagai uma.

O nei faʻasalalauga e mafai ona faasee e tusa lava pe i ai sau afifi faʻapipiʻi faʻapipiʻiina. O le mea e lelei ai, e faigofie le faʻafefeina o le tulafono a le tulafono, ma mai lenei tusiga o le ae iloa ai pe faʻafefea ona faʻaumatia faʻasalalauga i luga o le initaneti.

Faʻailoga taua o le poloka o Yandex.Direct

O nisi taimi e oʻo lava i se tagata faʻatagata e mafai ona faʻafefeina le faasalalauga faʻale-aganuʻu o le Yandex, tuʻu faʻatasi na tagata e le o faʻapipiʻiina ia latou polokalama. Faamolemole ia matau: o fautuaga i lalo e le fesoasoani i taimi uma e aveese lenei ituaiga o faasalalauga e le 100%. O le mea moni o le taofia o Taʻitaʻatasi uma i le taimi e tasi e le mafai ona o le faʻaauau pea ona faia o tulafono fou lea e pasi ai loka faʻaaogaina. Mo lenei mafuaʻaga, atonu e ono manaʻomia i taimi taʻitasi ona faaopoopo faʻamalo i le lisi poloka.

Matou te le fautuaina e faʻaaoga le Adguard, talu mai le atinaʻeina o lenei faʻaopoopoga ma o le mea o loʻo i ai le fesoʻotaiga, ma o le mea lea ua lisiina ai le vaega Yandex i le Tuusaunoaga, lea e le faatagaina le tagata e sui.

Laasaga 1: Faʻatele le faʻaopoopoga

O le talanoaga o loʻo taua i lalo e taulaʻi i le faʻapipiʻiina ma le faʻatautaia o faʻaopoopoga sili ona lauiloa e lua o loʻo galulue faatasi ma faila - o mea nei e mafai ona faʻatautaia. Afai e te faʻaaogaina se isi faʻaopoopoga, siaki le i ai o le filiga i totonu o faatulagaga ma faʻagasolo i tala faʻatusa ma a tatou faatonuga.

Adblock

Mafaufau pe faʻapefea ona aveese Yandex.Direct i le faʻaaogaina o le AdBlock sili ona lauiloa:

  1. Faʻatupe le add-on mai le Google Webstore i lenei sootaga.
  2. Alu i ona faatulagaga i le tatalaina "Menu" > "Faʻaopoopoga".
  3. Faʻamau i lalo i le pito i lalo o le itulau, sue AdBlock ma kiliki le ki. "Faitau atili".
  4. Kiliki "Faʻatonu".
  5. Faʻasaʻo le mea "Faʻataga nisi faasalalauga e le faʻasalalau"Ona fesuiai lea i le tab "Faʻasinomaga«.
  6. Kiliki i le sooga "Faʻamau faʻamalosi e URL"Ma i le poloka "Itulau Itulau" Ulufale mai le tuatusi lenei:
    a.yandex.ru
    Afai e le o oe o se tagata nofomau i Rusia, ona suia lea o le .ru i le vaega e tutusa ma lou atunuu, mo se faʻataʻitaʻiga:
    a.yandex.ua
    a.yandex.kz
    a.yandex.by

    Ina ua uma lena kiliki "Plock!".
  7. Toe fai tutusa ma le tuatusi o loʻo i lalo, suia le .ru i le mea manaʻomia pe a manaʻomia:

    yabs.yandex.ru

  8. O le faamama faaopoopo o le a maua i lalo.

uBlock

O le isi tagata lauiloa e masani ona taulimaina ma le lelei ia fuʻa o faʻamatalaga, pe afai e faʻamaopoopo lelei. Mo lenei:

  1. Faʻatulaga le faʻaopoopoga mai Google Webstore i lenei sootaga.
  2. Tatala ona tulaga i le alu i "Menu" > "Faʻaopoopoga".
  3. Faʻamau i lalo le lisi, kiliki i le sooga "Faitau atili" ma filifili "Faʻatonu".
  4. Suʻe i le tab O aʻu Filters.
  5. Mulimuli i le laʻasaga 6 o faatonuga o loʻo i luga ma kiliki "Faaaoga Suiga".

Vaega 2: Faʻamalo le teuina o mea e teu ai

A maeʻa ona fai le filiga, e tatau ona e faʻamalo le cache o le Yandex Browser ina ia le faʻapipiʻiina mai i ai. Faʻafefea ona faʻamaonia le faʻaoga, ua uma ona faʻamatalaina i se isi tusitusiga.

Faitau atili: Faʻapefea ona faʻamaonia le cache o le Yandex Browser

Vaega 3: Loka Loka

Afai o faʻasalalauga e pasi atu i le fusi ma le filiga, e mafai ma e tatau ona poloka le lima. O le taualumaga mo AdBlock ma uBlock e tutusa lava.

Adblock

  1. Kiliki i le fuʻa ma le kulimi taumatau ma filifili "AdBlock" > "Lisi lenei faʻamatalaga".
  2. Faʻataʻoto le vailaʻau seʻia oʻo ina mou atu le mea mai le itulau, ona kiliki lea "E foliga lelei".

uBlock

  1. Faʻasalaga le faʻasalalauga ma le kiliki saʻo ma le faʻaogaina o le palota "Mea Faʻamau".
  2. Filifili le vaega o loʻo manaʻomia e ala i le kiliki o le kiore, pe a maeʻa o le a faʻaalia le faʻamalama o loʻo i ai se fesoʻotaʻiga o le a poloka. Kiliki "Fausia".

I lenei mea uma, matou te faʻamoemoe o lenei faʻamatalaga ua fesoasoani ia te oe e faia ai sau taimi masani i luga o le initoneti, sili atu ona faʻalelei.