Puipuia se faila o le Microsoft Word i se upu faʻaulu

O le tele o tagata faaaoga i masini Android e iloa o suesuega ma firmware, o le faapipiiina o faaopoopoga eseese ma faasaʻoga e tele lava ina taitai atu ai i le masini eletise, lea e mafai ona na o le faapipiiina o le eletise, ma o lenei faagasologa e aofia ai le faamamaina atoa o faamatalaga uma mai le mafaufau. I le tulaga o le a faʻaaogaina e se tagata faʻaaogaina se kopi kopi o faʻamatalaga taua, ma e sili atu foi - o se faʻamaumauga atoatoa o le polokalama, toe faʻafoʻisia le masini i le "pei ona i ai muamua ..." setete o le a faia ni nai minute.

E tele auala e faia ai kopi kopi o nisi faʻamatalaga faʻamatalaga poʻo se faʻamaumauga atoa o le polokalama. O le eseesega i le va o nei manatu, mo ia masini e tatau ai ona faʻaaoga se metotia se tasi pe o le isi o le a talanoaina i lalo.

Pepa faʻamau o faʻamaumauga a le tagata lava ia

I lalo o le kopi kopi o faʻamatalaga patino o lona uiga o le faʻasaoina o faʻamaumauga ma mea na maua e le tagata faʻaaoga ao faagasolo le masini Android. O ia faʻamatalaga e ono aofia ai se lisi o talosaga faʻapipiʻiina, ata na pueina e le masini pueata poʻo le maua mai i isi tagata faʻaoga, fesoʻotaʻiga, faʻamatalaga, musika ma faila faila, tusi lauiloa i totonu o le masini, ma isi.

O se tasi o auala e sili ona faʻatuatuaina, ma sili ona faigofie e faʻasaoina ai faamatalaga a le tagata lava ia o loʻo i totonu o se masini Android, o le faʻamaopoopoina o faʻamaumauga mai le manatua o le masini ma le teuina o le ao.

Google ua tuʻuina atu le faʻamalama telefoni feaveaʻi ma le tele o mea uma mo le faʻapipiʻi ma vave toe faʻafoʻiina ata, fesoʻotaʻiga, tusi talosaga (e aunoa ma ni faʻamaonia), faʻamatalaga, ma isi mea. Ua lava le fatuina o se Google account pe a amata ona e amataina le masini e taʻavale ai i le Android, ma faʻatagaina le polokalama e faʻafetaui taimi uma faʻamaumauga a le tagata faʻapipiʻi i le ao. Aua e te faatalale i lenei avanoa.

Faʻasaoina o ata ma fesoʻotaʻiga

Naʻo ni nai faʻataʻitaʻiga faigofie se lua, e pei o taimi uma lava e saunia ai, kopi saogalemu o le sili ona taua mo le tele o tagata faaaoga - ata patino ma fesoʻotaʻiga, faʻaaogaina gafatiaga faʻatasi ma Google.

  1. Liliu ma seti faʻatautaia i le Android.

    Alu i le ala "Faʻatonu" - Google Account - "Seti Faʻatonu" - "Lau Google Account" ma siaki faʻamaumauga o le a faʻaauau ona kopiina i le teuina o le ao.

  2. Mo le teuina o fesoʻotaʻiga i le ao, e tatau pe ae fatuina i latou e faʻamaonia o se nofoaga e teu ai se Google account.

    I lea tulaga, afai ua uma ona fatuina faʻamaumauga faʻamau ma faʻapolopolo i se isi nofoaga mai le Google account, e faigofie ona e faʻasili atu i latou i le faʻaaogaina o se mea faʻaaogaina Android "Faʻafesoʻotaʻi".

  3. I nisi faʻamatalaga auiliili, o le galulue ma faʻamatalaga Google o loʻo faʻamatalaina i le tusiga:

    Lesona: Faʻafefea ona faʻatautaia fesoʻotaʻiga Fesoʻotaʻi ma Google

  4. I le aua neʻi galo a oe lava ata, pe a tupu se mea i lau telefoni poʻo lau laupepa, o le auala sili ona faigofie o le faʻaaogaina lea o le Google Photos Android app.

    Faʻasolo le Google Photos i luga o le Fale Taʻavale

    Ina ia mautinoa le tausia i totonu o le tusi talosaga, e tatau ona e faʻafesoʻotaʻi le galuega "Amataina ma Faʻatasi".

O le mea moni, Google e le o se mea faʻapitoa i le mataupu o le lagolagosua i faʻamaumauga a le aufaitau mai le telefoni. O le tele o ituaiga lauiloa, e pei o Samsung, Asus, Huawei, Meizu, Xiaomi, ma isi, latou te tuuina atu a latou fofo i ni talosaga muamua, ma o le a mafai ai ona e faatulagaina le teuina o faamatalaga i se auala e pei o faataitaiga o loo i luga.

E le gata i lea, o auaunaga i le ao lauiloa e pei o le Yandex.Disk ma le Mail.ru Cloud e maua ai e le aufaʻatasi le filifiliga e kopiina ai faʻamatalaga eseese, aemaise lava ata, i le malulu i le taimi e faʻapipiʻi ai a latou polokalama Android.

Download Yandex.Disk i le Faleoloa Taaloga

Download Mail.ru Cloud i le Faleoloa Taʻavale

Faʻamaumauga atoa

O metotia o loʻo i luga ma faʻatinoga e tutusa ma latou e mafai ai ona e faʻasaoina faamatalaga sili ona taua. Ae pe a faʻaleleia masini, e le na o fesoʻotaʻiga, ata, ma isi mea e masani ona leiloloa, aua o manipulations ma vaega o manatuaga masini e faʻamaonia ai ua faʻamamāina mai le tele o faʻamaumauga. Ina ia faʻaagaga le avanoa e toe foʻi atu ai i le setete muamua o le masini komepiuta ma faʻamaumauga, e naʻo lou manaʻomia o se faʻamaumauga atoa o le polokalama, o lona uiga, o se kopi o vaega uma poʻo ni vaega o le mafaufau o le masini. I se isi faaupuga, o se faʻaofuofu atoa poʻo se ata o le vaega o le polokalame e faia i faila faapitoa ma le mafai ona toe faʻafoʻi le masini i se isi setete muamua. O lenei mea o le a manaʻomia ai le faʻaaogaina o nisi meafaigaluega ma le malamalama, ae mafai ona mautinoa le saogalemu atoa o le faʻamaoni atoatoa o faʻamatalaga.

O fea e teuina ai le faʻasao? Afai o tatou talanoa e uiga i le teuina o taimi uumi, o le auala sili lava o le faʻaogaina lea o le ao. I le faagasologa o le teuina o faʻamatalaga e faʻaaoga ai metotia o loʻo faʻamatalaina i lalo, e manaʻomia le faʻaogaina o le kalama o loʻo faʻatutu i le masini. I le tulaga o lona toesea, e mafai ona e teu faila faila i le mafaufau i totonu o le masini, ae i lenei lomiga e fautuaina e kopi faila o faila i se nofoaga sili atu ona faatuatuaina, e pei o le PC disk, i le maeʻa ai o le foafoaga.

Metotia 1: Toe Faʻafouina TWRP

Mai le manatu o le tagata faaaoga, o le auala pito sili ona faigofie e fatuina ai se teuga tupe o le faʻaaogaina lea o se siosiomaga faʻafouina o le toe faʻaleleia mo lenei faʻamoemoe - toe faʻaleleia aganuʻu. O le sili ona aoga i nei fofo o le TWRP Toe Faʻaleleia.

  1. Matou te alu i le TWRP Recovery i soo se auala avanoa. O le tele o taimi, e tatau ai, e tatau ona taomi le ki pe a tape le masini. "Tusi-" ma taofi i lalo "Meaai".

  2. A maeʻa ona e toe faʻaleleia e tatau ona e alu i le vaega "Laupepa-e".
  3. I luga o le laupepa e amataina, e mafai ona e filifili vaega mo le manatuaina o masini mo le faʻamaumauga, faʻapea foʻi ma le kiliva mo le teuina o kopi, kiliki "Ave le filifiliga".
  4. O le filifiliga aupito sili i le aufaasālalau avanoa mo le faʻaolaina o le a avea ma se SD card memory. I le lisi o avanoa e teu ai, ia sui i "Micro SDCard" ma faʻamaonia lau filifiliga e ala i le kilikiina o le ki "Lelei".
  5. A uma ona e fuafuaina uma itu, e mafai ona e alu saʻo atu i le faagasologa o le teuina. Ina ia faia lenei mea, swipe i le taumatau i le fanua "Swipe ia amata".
  6. O faila o le a kopiina i le aufaasālalau ua filifilia, ona sosoo ai lea ma le faʻatumuina o le alualu i luma o le alualu i luma, faapea foi ma foliga vaaia o savali i le ogalaau, lea e taʻu mai ai galuega o loʻo iai i le taimi nei.
  7. I le maeʻa o le faʻavaeina o le faʻasologa o mea totino, e mafai ona e galue i le TWRP Toe Faʻafouina e ala i le kilikiina o le ki "Toe foi" (1) poʻo le vave toe foʻi i le Android - button "Toe fai i OS" (2).
  8. Faiga faila e pei ona faamatalaina i luga o loʻo teuina i luga o le auala. TWRP / BACKUPS luga o le taavale na filifilia i le faagasologa o le taualumaga. I le tulaga lelei, e mafai ona e kopiina se pusa e aofia ai le kopi na maua i se mea e sili atu ona faʻatuatuaina nai lo le mafaufau i totonu o le masini poʻo se kata manatuaina, le nofoaga - i luga o le komipiuta o le PC po o le faaputuga ao.

Metotia 2: CWM Recovery + Android ROM Manager Application

E pei ona i ai muamua, i le taimi e fatuina ai se faʻamaumauga o le firmware Android, o le a faʻaaogaina se siosiomaga faʻafouina o le toe faʻaleleia, na o le isi tagata e faia le galuega - le Team ClockworkMod - CWM Recovery team. I le lautele, o le metotia e talitutusa ma le faʻaaogaina o le TWRP ma tuʻuina mai ai taunuuga sili ona aoga - o lona uiga. Failautusi faila o le komipiuta. I le taimi lava e tasi, CWM Recovery e leai se mea e mafai ai mo le tele o tagata e faʻafoeina le faiga o le foafoaga, mo se faʻataʻitaʻiga, e le mafai ona filifili ni vaega tuʻuvae mo le faia o se faʻamaumauga. Ae o tagata atinaʻe latou te ofoina atu i le latou faʻaaoga se polokalama lelei o le Android ROM, talu ai ona o galuega, e mafai ona e amata fatuina se faʻamaumauga tuusao mai le faiga faʻaoga.

Faʻasalalau le lomiga lata mai o le ROM Manager i le Faleoloa Taʻavale

  1. Faʻamau ma taʻavale le ROM ROM. O se vaega o loʻo avanoa i luga o le mataala autu o le talosaga. "Lagolago ma Toe Faʻafoisia"lea e faia ai se faʻamaumauga, e tatau ona e ufiufi le mea "Faʻasaʻo le ROM oi ai nei".
  2. Seti le igoa o le lumanai o le siakiina o le polokalama ma taomi le faamau "Lelei".
  3. O le tusi talosaga e galue i le i ai o aʻa-aia tatau, o lea e tatau ai ona e tuʻuina atu ia latou talosaga. I le taimi lava e maeʻa ai, o le a toe faʻaleleia le masini i le toe faʻaleleia ma o le faia o se faʻamaumauga e amata.
  4. I le tulaga o le laasaga muamua e leʻi muta i le manuia (masani ona tupu lenei mea ona o le le mafai ona vaʻavaʻai vaega i le taimi faʻapitoa (1)), e tatau ona e faia se faʻamaumauga i le lima. E na o le lua lava mea e fai e manaʻomia. A maeʻa ona e ulu i totonu poʻo toe toe foʻi i le CWM Recovery, filifili le mea "Lagolago ma toe faʻaleleia" (2), sosoo ai ma le fuaiupu "faila" (3).
  5. O le faagasologa o le faia o se faʻamaumauga amata vave lava ma, e tatau ona maitauina, faʻaauauina, pe a faʻatusatusa i isi metotia, mo se taimi umi lava. Faalēaogāina o le taualumaga e leʻi tuʻuina atu. E tumau pea na o le matauina o le faʻaalia o mea fou i totonu ole log log ma le faʻatumuina o le pa.
  6. I le maea ai o le faagasologa, o le autu autu o le toe faaleleia o loʻo tatalaina. E mafai ona e toe amata i le Android e ala i le filifilia "toe faʻafouina nei". Faiga faila na faia i le CWM Toe faʻaleleia o loʻo teuina i le ala faʻamaonia pe a fatuina i totonu o le pusa clockmod / backup /.

Metotia 3: Titanium Backup Android App

O le Polokalama Suiga Lagolago e matua mamana lava, ae i le taimi lava e tasi e matua faigofie lava ona faʻaaoga mea faigaluega e fatu ai se polokalama faʻaoleo. I le faʻaaogaina o le meafaigaluega, e mafai ona e faʻaogaina uma talosaga faʻapipiʻi ma a latou faʻamaumauga, faʻapea foʻi ma faʻamatalaga e faʻaaogaina, e aofia ai fesoʻotaʻiga, telefoni valaau, sms, mms, WI-FI avanoa avanoa ma sili atu.

O tulaga lelei e aofia ai le mafai ona iai se lautele o laina. Mo se faʻataʻitaʻiga, o loʻo i ai se filifiliga o tusi talosaga ma faʻamaumauga o le a faʻaolaina. Ina ia fatuina se tuatusi atoa ole Titanium Backup, e tatau ona e maua ai ni aʻa-aia tatau, o lona uiga, mo na masini na le mauaina ai aia a le Superuser, e le talafeagai le metotia.

Faʻalogo i le lomiga fou o le Titanium Backup i le Faleoloa Taʻavale

E matua manaʻomia lava le tausia o se nofoaga saogalemu e faʻapolopolo ai kopi o kopi o loʻo faia i le taimi muamua. O le mafaufau loloto o le telefoni e le mafai ona mafaufau i ai, ua fautuaina e faʻaaoga le PC disk, faʻapolopolo le malulu poʻo, i ni tulaga ogaoga, o le MicroSD card o le masini mo le teuina o faʻamaumauga.

  1. Faʻamauina ma tafe le Titanium Backup.
  2. I le pito i luga o le polokalama o loʻo i ai se faʻamau "Kopi o tuatusi", alu ia te ia.
  3. A maea le tatalaina o le lisi "Kopi o tuatusi", e tatau ona e taʻua le lisi "Gaoioiga Tatau"e ala i le kiliki i luga o le ki ma le ata o le pepa ma se siaki o loʻo i le tulimanu pito i luga o le mata o le talosaga. Pe oomi le pā o paʻi "Menu" lalo o le lau o le masini ma filifili mea talafeagai.
  4. O le isi, oomi le faamau "Amata"lata ane i le filifiliga "Fai mea uma e faaaoga ai le polokalama ma polokalama o mea tau komepiuta"E tatalaina le laupepa i se lisi o tusi talosaga o le a faʻasaoina i le teuga tupe. Talu ai o se faʻamaumauga atoatoa o le faiga o loʻo faia, e leai se mea e manaʻomia ona sui iinei, e tatau ona e faʻamaonia lou saunia e amata le faagasologa e ala i le kiliki i luga o le siaki lanu meamata i le tulimanu pito i luga o le mata.
  5. O le faagasologa o le kopiina o talosaga ma faʻamaumauga o le a amata, faʻatasi ai ma le faʻamatalaga o faʻamatalaga e uiga i le alualu i luma o loʻo iai nei ma le igoa ole vaega ole polokalama lea o loʻo faʻaolaina ile taimi atofaina. I le auala, e mafai ona faaitiitia le talosaga ma faʻaauau le faʻaaogaina o le masini i le masani masani, ae ina ia aloese mai le toilalo, e sili atu le le faia ma faʻatali seia maeʻa le kopi, e vave ona tupu le faagasologa.
  6. I le faaiuga o le faagasologa, ua tatala le lautusi. "Kopi o tuatusi". E mafai ona e maitauina na suia ia ata ile taumatau ole igoa ole igoa. O lenei la o ituaiga ituaiga o lanu eseese, ma i lalo o igoa taʻitasi o le polokalama o loʻo i ai se faʻamaumauga o loʻo faailoa mai ai le fatuga na faia ma le aso.
  7. Faiga faila ua teuina i le ala ua faʻamaonia i totonu o le polokalama.

    Ina ia aloese mai le leiloa o faʻamatalaga, mo se faʻataʻitaʻiga, pe a faʻapipiʻiina le mafaufauga aʻo leʻi tuʻuina atu le polokalama polokalama, e tatau ona e kopiina le faila o le saula i le mea e sili atu i le kalama. O lenei gaioiga e mafai ona faʻaaogaina soʻo se faila faila mo le Android. O se fofo lelei mo gaoioiga ma faila o loʻo teuina i le mafaufau o masini Android, o ES Explorer.

Filifiliga

I le faaopoopo atu i le kopiina masani o le upega tafaʻilagi na faia ma le Paʻu Paʻu i se nofoaga malupuipuia, e mafai ona e faʻapipiʻi le meafaigaluega ina ia faia kopi i luga o le microSD card ina ia mafai ona toe faʻamalosi e teteʻe i faʻamaumauga.

  1. Faʻasaʻoina Laupepa Titanium. E le mafai, o faʻamaumauga e teu i totonu o le mafaufau. Alu i le lisi "Faamatalaga"ona filifili lea o le filifiliga "Seti o le Lagi" i le pito i lalo o le lau.
  2. Tusi i lalo le lisi o filifiliga ma saili le mea "Ala i le pusa i le RK". Alu i ai ma kiliki le sootaga "(kiliki ina ia suia)". I le isi vitio, filifili le filifiliga "Teuina o Meafaigaluega a le Aufaasusipepa".
  3. I le tatalaina o le File Manager, faʻamaonia le ala i le SD card. O le a mafai ona maua e le Faʻamaumauga Faʻamau i le fale teu oloa. Kiliki le sootaga "Fausia Faiga Fou"
  4. Matou te setiina le igoa o le lisi lea o le a teuina ai kopi o faʻamatalaga. Le isi, kiliki "Fausia le Foliga", ma i luga o le isi ata - "FAAAOGA LE TULAGA FAAVAE".
  5. Le isi e taua! Matou te le ioe i le fesiitaiga o faʻamaumauga o loʻo i ai nei, kiliki "Leai" i totonu o le faʻataʻitaʻiga o talosaga. Matou te toe foʻi atu i le laupepa autu o le Faʻasalaga Faʻatasi ma vaai ai e leʻi suia le ala o le nofoaga faʻapitoa! Katia le talosaga i soo se auala e mafai ai. Aua le tape, taʻua, "fasioti" le faagasologa!

  6. A maeʻa ona toe amataina le tusi talosaga, o le a suia le ala i le nofoaga o faʻamaumauga i le lumanai ma o le a faasaoina faila i mea e manaʻomia.

Metotia 4: SP FlashTool + MTK DroidTools

Faʻaaogaina o le SP FlashTool ma le MTK DroidTools o se tasi lea o auala aupito sili ona aoga e mafai ai e oe ona fatuina se faʻamaumauga atoatoa o vaega uma o le mafaufau o le masini Android. O le isi faʻaaogaina o le metotia o le tuʻufaʻatasiga lea o aʻa-aia i le masini. O le auala e faʻaaogaina i na o masini ua fausiaina i le Mediatek hardware platform, sei vagana ai le 64-bit processors.

  1. Ina ia faia se kopi atoa o le firmware e faʻaaoga ai SP FlashTools ma MTK DroidTools, faʻaopoopoga i talosaga lava ia, oe manaʻomia le faʻatulagaina o avetaʻavale ADB, avetaavale mo le MediaTek download mode, ma le Application Notepad ++ (e mafai foi ona e faʻaaogaina le MS Word, ae le masani le Silasila masani). Matou te utaina mea uma matou te manaʻomia ma tatala le teutusi i totonu o se isi pusa i luga o le taavale C:
  2. Liliu le faiga masini USB Debugging ma faʻafesoʻotaʻi i le PC. Ina ia mafai ai ona toe faʻaaoga,
    muamua faʻasologa o gaioiga "Mo Atinaʻe". Ina ia faia lenei mea, alu i le ala "Faʻatonu" - "E uiga i le masini" - ma tapuni le mea faalima "Fausia le Numera".

    Ona i le lisi e tatala ai "Mo Atinaʻe" faʻaagaoioi le mea ma se ki poʻo se siaki "Faʻataga le faʻapipiʻi USB", ma pe a faʻafesoʻotaʻi le masini i le PC, matou te faʻamaonia le faʻatagaga e faʻatautaia ai faʻatinoga faʻaaogaina le ADB.

  3. O le isi, e manaʻomia ona amata MTK DroidTools, faʻatali mo le masini ia iloa i le polokalama ma kiliki le ki "Lisi Faʻata".
  4. O manua muamua o laasaga ia e muamua atu i le faia o le faʻasalalau faila. Ina ia faia lenei mea, i le faamalama o loo tatala, oomi le faamau "Fatufatu faʻasalalau faila".
  5. Ma filifili le ala e teu ai le faasalalauina.

  6. O le isi laasaga o le fuafuaina lea o le tuatusi o le a manaʻomia e faʻaalia ai le polokalame SP FlashTools pe a fuafua le tele o poloka i mafaufauga o le tagata faitau. Tatala le faila vavalalata na maua i le sitepu muamua i le polokalama Notepad ++ ma maua ai le manoapartition_name: CACHE:lalo ifo lea o loʻo i lalo o le laina ma le parakalafalainaar_start_addr. O le taua o lenei parakalafa (faʻaalia i le samasama i le faʻamalamalama) e tatau ona tusia i lalo pe kopiina i luga o le laupapa.
  7. O le faitauina saʻo o faʻamatalaga mai le mafaufau o le masini ma le teuina i se faila e faia i le faʻaaogaina o le polokalame SP Flashtools. Faʻasaʻo le tusi talosaga ma alu i le tab "Toe tali". O le telefoni poʻo le papalama e tatau ona vaʻaia mai le PC. Push button "Faaopoopo".
  8. I le faamalama tatalaina o loo i ai se laina se tasi. Matou te kiliki i luga e faalua e faatulaga ai le faitau faitauga. Filifili le auala o le a faʻaolaina ai le faila o le faʻaaogaina o le lumanaʻi. O le faila o le faila e sili ona totoe e le suia.
  9. A uma ona e filifilia le auala e teu ai, o le a tatalaina se tamai faamalama i totonu o le fanua "Umi:" lea e te manaʻomia e te ulufale ai i le taua o le parakalafalainaar_start_addrmaua i le Laasaga 5 o lenei tusi lesona. A uma ona e ulufale i le tuatusi, kiliki le faamau "Lelei".

    Push button "Faitau i tua" tab o le igoa lava e tasi i SP FlashTools ma faʻafesoʻotaʻi le mea vaivai (!) i le port USB.

  10. Afai o le a faʻaaogaina e se tagata faʻapipiʻi avetaavale muamua, o le a faʻaalia e SP FlashTools le masini ma amata le faagasologa o le faitau, e pei ona faʻaalia i le maeʻa o le faailoilo lanu moana.

    A maeʻa le faʻataʻitaʻiga, faʻaalia se faamalama "Toe tali mai" ma se lanumeamata lanumeamata, totonu lea o se siaki faʻamaonia.

  11. O le taunuuga o laasaga talu ai o se faila. ROM_0Se faʻaaogaina atoa o mafaufauga i totonu. Ina ia mafai ona faʻaoga atili faʻamatalaga, aemaise lava, e tuʻuina atu le firmware i le masini, e manaʻomia nisi gaioiga faʻatasi ma le fesoasoani a MTK DroidTools.
    Liliu le masini, faila i le Android, siaki lena "Faʻataʻotoga i le YUSB" Lini ma faʻafesoʻotaʻi le masini i le USB. Tatala MTK DroidTools ma alu i le tab "aʻa, faila, toe faʻaleleia". O iinei e te manaʻomia ai se faamau "Fai se faʻamaumauga o le ROM ROM"tuleia. Tatala le faila na maua i le Laasaga 9 ROM_0.
  12. I le taimi lava na uma ai le kiliki o le ki "Tatala" o le faagasologa o le vaeluaina o le lafoai o faila i ni ata tuueseesega ma isi faʻamatalaga manaʻomia ile toe faʻaleleia o le a amata. O faʻamatalaga i le alualu i luma o le faagasologa o loʻo faʻaalia i totonu o le ogalaau.

    Когда процедура разделения дампа на отдельный файлы завершиться, в поле лога отобразится надпись «задание завершено». На этом работа окончена, можно закрыть окно приложения.

  13. Результатом работы программы является папка с файлами-образами разделов памяти устройства - это и есть наша резервная копия системы.

Способ 5: Бэкап системы с помощью ADB

Afai e le mafai ona faʻaogaina isi metotia poʻo isi mafuaaga, ia fatuina se kopi atoa o vaega manatua o toetoe lava o masini komepiuta, e mafai ona e faʻaaogaina meafaigaluega a le OS developmenters - le vaega Android SDK - Android Debug Bridge (ADB). I le lautele, o le ADB o loʻo faʻaalia uma vaega mo le faʻatinoga, na o aʻa-aia tatau ile masini e manaʻomia.

E tatau ona maitauina o le auala fuafuaina e sili atu ona galue, ma e manaʻomia ai foi le maualuga o le malamalama o le ADB console poloaiga mai le tagata faʻaaogaina. Ina ia faafaigofieina le faagasologa ma faʻanatinati le folasaga o poloaiga, e mafai ona e faasino atu i le masini manaia ADB Run, lenei masini le faagasologa o le ulufale atu i poloaiga ma mafai ai ona e faasaoina le tele o taimi.

  1. O taualumaga sauniuni e aofia ai le mauaina o aia aʻa i luga o le masini, liliu le USB debugging, faʻafesoʻotaʻi le masini i le uafu USB, faʻapipiʻi avetaʻavale ADB. Le isi, download, faʻapipiʻi ma taʻe le talosaga ADB Run. A maea le mea o loʻo i luga, e mafai ona e alu i le taualumaga mo le faia o kopi kopi o vaega.
  2. Matou te taufetuli ADB Run ma siaki o le masini ua fuafuaina e le faiga i le tulaga manaomia. Mea 1 o le autu autu - "Na faapipii i ai le pipii?", i le lisi e amataina, matou te faia taga tutusa, toe filifili le mea 1.

    O se tali lelei i le fesili pe fesoʻotaʻi le masini i le ADB mode o le tali a le ADB Run i tulafono muamua i le tulaga o se numera telefoni.

  3. Mo nisi faʻataʻitaʻiga, e tatau ona i ai sau lisi o vaega o manatua, faʻapea foʻi ma faʻamatalaga e uiga i ai "disks" / dev / poloka / Sa faia ni vaega. Faʻaaogaina ADB Run e maua ai se lisi faapena e matua faigofie. Alu i le vaega "Manatu ma Faamaumauga" (10 i le lisi autu o le talosaga).
  4. I le lisi e amata ai, filifili le mea 4 - "Vaega / tip / poloka /".
  5. O loʻo lisiina se lisi lisi o auala na faʻaaoga e taumafai ai e faitau faʻamatalaga talafeagai. Matou te taumafai mea taitasi i le faasologa.

    I le tulaga e le aoga le metotia, o le savali o loʻo i lalo e faʻaalia:

    E tatau ona faʻaauauina le faʻataunuʻu seia oʻo i le atoaga o lisi o vaega ma / dev / poloka / faʻaalia:

    O faʻamaumauga e maua mai e tatau ona faʻaolaina i soo se auala e mafai ai, e leʻo tuʻuina atu le galuega laveaʻi faʻafuasei ile ADB Run. O le auala sili ona faigofie e faʻaleleia ai le faʻaalia o faamatalaga o le faia lea o se faʻamalama o le faamalama ma le lisi o vaega.

  6. Vaʻai foi: Faʻafefea ona fai se faʻamalama i Windows

  7. Alu saʻo i le faʻamaumauga. Ina ia faia lenei mea, e tatau ona e alu i le itu "Lagolago" (p.12) ADB Tautuuga autu autu. I le lisi tatala, filifili mea 2 - "Lagolago ma Toe faʻafoi dev / block (IMG)"ona aitema lea 1 "Lafoaʻi dev / block".
  8. O le lisi o loʻo tatalaina e faʻaalia ai i le tagata faʻaaoga uma poloka o mea e maua. Ina ia agai atu i le faasaoina o vaega taitasi, e tatau ona malamalama po o le fea vaega o loʻo poloka ai poloka. I totonu o le fanua "poloka" e tatau ona e ulufale i le igoa o le vaega mai le lisi ua faaulutalaina "igoa", ma i le fanua "igoa" - le igoa o le faila ata i le lumanai. O le mea lenei o le a manaʻomia ai faʻamaumauga o loʻo maua i le Laasaga 5 o lenei tusi lesona.
  9. Mo se faʻataʻitaʻiga, faia se kopi o le vaega nvram. I le pito i luga o le ata o loʻo faʻataʻitaʻiina lenei faʻataʻitaʻiga, o le ADB Run window o loʻo i ai i le lisi mea e tatala. "Lafoaʻi dev / block" (1), ma o loʻo i lalo o se faʻamalamalamaga o le faamalama o le faʻasalaga o le poloaiga "Vaega / tip / poloka /" (2). Mai le faamalama pito i lalo, tatou te iloa o le poloka poloka mo le vaega o le nvram o le "mmcblk0p2" ma ulufale i totonu o le fanua "poloka" faamalama (1). Faatoaga "igoa" faamalama (1) ua faatumuina e tusa ai ma le igoa o le palota ua kopiina - "nvram".

    A maeʻa ona faʻatumu avanoa, kiliki le ki "Ulufale mai"o le a amataina le kopi kopi.

    I le maeʻa ai o le faʻatinoga, o le polokalama e faʻamalosi ai oe e tataʻi soʻo se ki e toe foʻi ai i le lisi muamua.

  10. I se tulaga talitutusa, faia ni kopi o isi vaega uma. O le isi faʻataʻitaʻiga o le faʻasaoina o le pulou puʻe i le faila ata. Matou te faʻamalamalama le igoa o le poloka ma faʻatumu le fanua. "poloka" ma "igoa".
  11. Faasolo le ki "Ulufale mai".

    O lo o matou faatalitali mo le faaiuga o le faagasologa.

  12. O faila o tupua e maua mai i le aʻa o le kata manatua o le masini Android. Mo nisi faʻaolataga, e tatau ona kopiina / faʻafeiloaʻi atu i se komepiuta o le PC poʻo le teu malu.

O le mea lea, faʻaaogaina se tasi o metotia o loʻo i luga, o tagata taʻitasi e faʻaaogaina soo se masini komepiuta e mafai ona toʻa - o le a saogalemu ana faʻamatalaga ma mafai ona toe faʻaleleia i soo se taimi. E le gata i lea, o le faʻaaogaina o se faʻamaumauga atoa o vaega, o le galuega o le toe faʻaleleia o le faʻaogaina o se telefoni po o le papalama PC i le maeʻa ai o faafitauli i le vaega o le polokalame e faigofie tele i le tele o mataupu.