Faʻafefea ona faʻaopoopo faʻamalosi i Sony Vegas?

O Sony Vegas Pro ei ai ni auupega mo le galue i ni tusitusiga. O le mea lea, e mafai ona e fatuina ni tusi manaia ma le matagofie, faʻaaogaina aafiaga ia i latou ma faʻaopoopo ni mea faʻafiafia saʻo i totonu o le faatonu vitio. Seʻio tatou mafaufau pe faapefea ona fai.

Faʻafefea ona faʻaopopo faʻamalosi

1. Ina ia amata, ave se faila vitio e galulue faatasi ma le faatonu. Ona fai lea i le lisi i le "Insert" tab, filifili "Ata Vitio"

Faʻalogo!
Ua tuʻuina faʻatagaga i totonu o le vitio ma se vaega fou. O le mea lea, o le fatuina o se isi vitio eseese mo i latou e faʻatagaina. Afai e te faaopoopo i ai le tusiga i le autu autu, ona e oti lea o le vitio.

2. Toe foʻi, alu i le "Insert" tab ma kiliki i le "Multimedia Multimedia".

3. O se faamalama fou o le a tulai mai mo le teuteuina o suafa. O iinei tatou te ulufale ai i le tusiga talafeagai. O iinei o le a e mauaina ai meafaigaluega e tele mo le galue ma tusiga.

Lanu lanu. O iinei e mafai ona e filifilia le lanu o le tusiga, faʻapea foi ma suia lona manino. Kiliki i luga o le faʻailoga faʻatasi ma le lanu i le pito i luga ma o le a faateleina le paʻavale. E mafai ona e kiliki i le uati o le uati i le tulimanu pito i luga taumatau ma faaopoopo le mea e fai ai tala. Mo se faʻataʻitaʻiga, o se suiga i le lanu ma le taimi.

Taaloga. O iinei e mafai ona e filifilia le faʻaaliga foliga vaaia.

Fuataga. I le taimi nei, e mafai ona e suia le tele o le tusitusiga, faʻapea foi ma le faʻaopoopoina o le animation e sui ai le tele o le tele o le gagana i le taimi.

Nofoaga ma taula taula. I le "Nofoaga" e mafai ona e vaʻaia le tusiga i le nofoaga sao i totonu o le faʻavaa. Ma o le taula o le taulaʻi o le a alu atu ai le tusitusiga i le nofoaga maoti. E mafai foi ona e faia se vavalalata vaeluaga mo le tulaga lua ma le taula o le taula.

Filifiliga. Faʻapenei e mafai ona e faaopoopo i ai le tusiga i tua, filifili le lanu ma le manino o le talaaga, ma faʻalautele pe faʻaitiitia le vavalalata i le va o mataitusi ma laina. Mo mea taitasi e mafai ona e faʻaopoopoina le faʻalauiloa.

Taaloga ma ata. I nei manatu, e mafai ona e faʻataʻitaʻi i le fatuina o kesi, mafaufauga, ma ata mo tusitusiga. E mafai foi ona faia le faafiafiaga.

4. I le taimi nei, i luga o le ata vitio na tatou fatuina, o se vaega o le vitio o loʻo i ai faʻamatalaga ua aliali mai. E mafai ona e toso i luga o le timeline pe faʻalauteleina ma faʻaleleia ai le taimi faʻaalia o le tusitusiga.

Faʻafefea ona teuteu faʻauʻuga

Afai na e faia se mea sese i le taimi o le faia o suafa pe na o lou manao e sui le lanu, lanu po o le tele o le tusitusiga, ona i ai lea i lenei tulaga, aua le lolomiina le ata laititi lenei i luga o le fasipepa ma le tusitusiga.

Ia, matou te tilotilo pe faʻapefea ona fatuina ni laʻau i Sony Vegas. E faigofie tele ma e manaia. O le faatonu o le vitio e maua le tele o mea faigaluega mo le fatuina o se mea malamalama ma aoga. O le mea lea, faʻataʻitaʻiga, atiina ae lau oe lava tusiga, ma faʻaauau aʻoaʻoga a Sony Vegas.