Microsoft Outlook 2010: Seti Tausi

A maeʻa ona e setiina se faʻamatalaga i Microsoft Outlook, o nisi taimi e te manaʻomia faʻaopoopoina faʻaopoopo o taʻitasi taʻitasi. E le gata i lea, ei ai tulaga pe a suia e le aufaʻasalalau i le falemeli nisi o manaʻoga, ma o lea e tatau ai ona faia ni suiga i faʻamaumauga o tupe i le polokalama o le kalani. Sei o tatou sailia pe faapefea ona seti se tala i le Microsoft Outlook 2010.

Seti Tausi

Ina ia amataina le seti, alu i le vaega autu o le polokalama "File".

Kiliki i le "Tausi Tala" button. I le lisi e aliali mai, kiliki i luga tonu le igoa tutusa.

I le faamalama o loo tatala, filifili le tala o le a matou faasaʻoina, ma kiliki lua i luga o le faamau o le kiore.

Ua tatalaina le faamalama o le tala. I le pito i luga o le vaega o le "Faamatalaga Faʻamatalaga", e mafai ona sui lou igoa ma lau imeli. Ae peitaʻi, e naʻo le tuatusi na faatoa faia pe afai o le tuatusi na muamua sese.

I totonu o le koluma "Faamatalaga Faʻatonu", e faʻasaʻoina tuatusi o le meli mai ma le meli pe afai e sui i le itu o le kamupani meli. Ae, o le teuteuina o lenei vaega o faatulagaga e seasea lava ona tupu. Ae o le ituaiga tala (POP3 poʻo le IMAP) e le mafai ona faʻataʻitaʻia.

O le tele o taimi, o le faʻataʻitaʻiga o loʻo faia i le "Nofoaga i le faiga" poloka poloka. E faʻamautu mai ai le saini ma le upufaʻailo e teu ai i le meli i luga o le auaunaga. O le tele o tagata e faʻaaoga, mo faʻamatalaga malu, e masani ona suia le upu faʻaulu i la latou teugatupe, ma o nisi e faia le toe faʻaleleia o taualumaga, ona ua leiloloa a latou faʻamatalaga. I soo se tulaga, pe a suia le upega tafailautusi i totonu o le teugatupe i le meli, e tatau foi ona e suia i le tala tutusa i le Microsoft Outlook 2010.

E le gata i lea, i totonu o faatulagaga e mafai ona e mafai pe faʻamalo ai le faʻamaloiloina manatua (e mafai ona le mafai), ma faʻamautinoa le siakiina o le password (ua le mafai ona faʻaaogaina).

A fai suiga uma ma faʻatulagaga, kiliki le ki "Siaki Tausi".

E i ai se faʻamatalaga faʻamatalaga i le meli meli, ma o mea na faia ua faʻatautaia.

Isi tulaga

E le gata i lea, o loʻo i ai le numera o isi faʻaopoopoga. Ina ia mafai ona e alu atu i ai, kiliki i le "Isi Settings" button i totonu o le faʻamatalaga o faʻamaumauga e tasi.

I le Lautele Aoao o faatulagaga maualuga, e mafai ona e ulufale i se igoa mo sootaga i le teugatupe, faamatalaga e uiga i le faalapotopotoga, ma le tuatusi mo tali.

I le "Outgoing Mail Mail" tab, ua e faʻamaonia ai tulaga mo le gaogao i totonu o lenei pusa. Atonu latou te tutusa ma na mea mo le tagata meli mai i totonu, e mafai ona e ulufale i le sapalai ao lei auina atu, pe i ai foi se isi mea e te nofo ai ma le upu faila. E faʻaalia ai pe manaʻomia e le SMTP se faʻamaoniga.

I totonu o le "Connection" tab, e mafai ona e filifilia le ituaiga o fesootaiga: e ala mai i le upega tafaʻilagi, telefoni (i lenei tulaga, e tatau ona e faʻamaonia le ala i le modem), poʻo le faʻataʻitaʻiga.

O le "Advanced" tab o loʻo faʻaalia ai numera tau o POP3 ma SMTP i le telefoni, le taimi faʻatulagaina o le server, le ituaiga o fesoʻotaʻiga faʻailoga. E taʻu mai ai pe tatau ona teuina ni kopi o savali i luga ole sapalai, ma taimi e teu ai. A maeʻa ona tuʻuina atu isi tulaga manaʻomia, kiliki i le "OK" button.

Toe foʻi atu i le faʻamaumauga autu o faʻamaumauga, ina ia mafai ona suia suiga, kiliki i luga o le komi "Next" poʻo le "Siaki le teugatupe".

E pei ona mafai ona e vaʻaia, o faʻamatalaga i Microsoft Outlook 2010 e vaevaeina i ni ituaiga se lua: autu ma isi. Folasaga o le muamua oi latou e faʻamalosia mo soʻo se ituaiga o fesoʻotaʻiga, ae o isi tulaga e suia e faatatau i tulaga na le mafai ona faʻaaogaina pe a manaʻomia e se faʻamatalaga o faʻamatalaga lata mai.