Faʻafesoʻotaʻi le pito i luma i le laupapa

Alerts i le Odnoklassniki fesoasoani ia te oe e tausisia mea e tutupu i lau teugatupe. Ae peitai, o nisi oi latou e ono faalavelave. O le mea e lelei ai, e mafai ona e tapeina toetoe o matagi uma.

Faʻasala i matala o le masini

Tagata faʻaaoga o loʻo nonofo i le Odnoklassniki mai se komepiuta e mafai vave ona aveese faʻamaloilo le talafeagai mai le upega tafaʻilagi. Ina ia faia lenei mea, mulimuli i laasaga o lenei tusi lesona:

  1. I lau talaaga, alu i "Faʻatonu". E mafai ona faia lenei mea i ni auala se lua. I le tulaga muamua, faʻaaoga le fesoʻotaʻiga "Oʻu Faʻamaumauga" i lalo o le avatar. I le tutusa, e mafai ona e kiliki i le ki. "Sili atu"o le a le mea oi luga o le pito i lalo. O iina e filifili mai le lisi pa'ū "Faʻatonu".
  2. I tulaga e tatau ona e alu i le lisi "Faasilasilaga"o loʻo i le itu tauagavale.
  3. O le taimi nei ia siaki mea e te le manaʻo e maua mai faʻamalo mai. Kiliki "Faasaoina" e faʻaaoga suiga.
  4. Ina ia le maua ni faʻamatalaga e uiga i valaaulia i taaloga poʻo vaega, alu i "Malo"faʻaaoga le lisi o loʻo i luga o le lisi.
  5. Faʻamatalaga faʻafeagai "Valaaulia aʻu i taaloga" ma "Valaaulia au i vaega" tuʻu se siaki i lalo o le faailoga "Leai se tasi". Kiliki le save.

Aveese matagi mai lau telefoni

Afai o loʻo e nofo i le Odnoklassniki mai se telefoni feaveaʻi, e mafai foi ona e aveesea uma faʻamatalaga le talafeagai. Mulimuli i faatonuga:

  1. Faʻasaga le veli, o loʻo natia i tua o le itu tauagavale o le mata ma se taga i le itu taumatau. Kiliki i lau avatar poʻo lou igoa.
  2. I le lisi i lalo o lou igoa, filifili "Faʻamatalaga Faʻamatalaga".
  3. Vaʻai loa "Faasilasilaga".
  4. Faʻasaʻo mea e te le manaʻo e maua mai faʻamalo mai. Kiliki "Faasaoina".
  5. Alu i le itulau autu autu ma se vaega filifilia, e faʻaaoga ai le arrow arrow i le pito i luga tauagavale.
  6. Afai e te le manao e leai se isi e valaauliaina oe i vaega / taaloga, ona e alu lea i le vaega Faʻasalalauga.
  7. I poloka "Faataga" kiliki "Valaaulia aʻu i taaloga". I le faamalama e tatala, filifili "Leai se tasi".
  8. I le faʻatusatusa ma le 7 laasaga, fai tutusa ma le parakalafa "Valaaulia au i vaega".

E pei ona mafai ona e vaʻaia, o le faʻalavelave faʻaletonu matala mai le Odnoklassniki e faigofie tele, e le afaina pe afai oe nofo i lau telefoni poʻo lau komepiuta. Ae ui i lea, e taua le manatuaina i totonu o Odnoklassniki faʻaaliga, o le a faʻaalia, ae o le a le faʻalavelaveina pe ae tapuni le saite.