Instagram photo processing apps

E toetoe o soʻo se ata ao le i lolomiina i se sosaiete faʻafesootai e muaʻi faʻasalaina ma faʻataʻitaʻia. I le mataupu o le Instagram, e taulai faapitoa lava i ata ma ata vitio, e taua tele lenei mea. Mo le ausia o le mea e manaʻomia ma faʻalelei le faʻaleleia o le ata o le a fesoasoani i se tasi o le tele o faʻapitoa faʻapitoa, faila ata. O le a tatou talanoa e uiga i le sili oi latou i aso nei.

O le Instagram o le telefoni feaveai, ma o le mea lea o le a tatou mafaufau ai na o na talosaga o loʻo maua i luga o Android ma iOS, o lona uiga, cross-platform.

Snapseed

Faʻapitoa faʻasolo ata, atiae e Google. I totonu o lona fausaga, e tusa ma le 30 meafaigaluega, mea faigaluega, aʻafiaga, aafiaga ma le filiga. O nei mea e faʻaaoga i se mamanu, ae taʻitasi i latou e mafai ona faʻataʻitaʻiina auʻiliʻiliga. I le faʻaopoopoga, i le tusi talosaga, e mafai ona e fatuina lau oe lava ata, faʻasaʻo, ona faʻaoga lea i ata fou.

Snapseed e lagolagoina le galue ma RAW-faila (DNG) ma maua ai le malosi e faʻaolaina ai i latou e aunoa ma le leai o se lelei pe i se telefoni JPG. Faatasi ai ma meafaigaluega e mautinoa e maua ai le latou talosaga i le faagasologa o le fatuina o lomiga mo Instagram, e tatau ona tatou faamamafaina le faasaʻoga, le aafiaga o le HDR, cropping, rotation, suia o le vaaiga ma le faasalalauina, aveeseina o mea e le manaomia ma mamanu ata.

Faʻafeiloaʻi i luga o le Faleoloa Store
Faʻalogo mai i le Google Play Store

MOLDIV

O le talosaga, lea na uluai fausia e avea o se auala o le gaosia o ata ao lei lolomiina i luga o upega tafaʻilagi, o lona uiga e saʻo mo Instagram, o le a sili atu le auala e mafai ai. O le numera o faʻamaumauga na tuʻuina atu i le MOLDIV e sili atu le maualuga nai lo le mea i Snapseed - o loʻo i ai le 180 o latou, e vaevaeina mo le faigofie i vasega faʻavae. I le faaopoopo atu ia i latou o loʻo i ai se faʻataʻitaʻiga faapitoa "Ata", lea e mafai ai ona e faia ni uiga faʻapitoa.

O le talosaga e fetaui lelei mo le fatuina o kolisi - tagata masani ma "mekasini" (ituaiga uma o pepa lautele, pepa lautele, pepa, ma isi). O le vaʻaia o le tuʻuina atu i auala o le mamanu - o se faletusi tele o tagata taʻavale, talaʻaga ma sili atu i le 100 fonuka mo le faaopoopoina o tusi. O le mea moni, o le ata faʻasaga saʻo mai le MOLDIV e mafai ona lolomiina i le Instagram - o se isi tuʻuga ua saunia mo lenei mea.

Tikia MOLDIV i luga o le Faleoloa Store
Tikia MOLDIV i le Faleoloa Google Play

SKRWT

Toto, ae sili atu nai lo taugofie (89 rubles) talosaga, lea o le gaosiga o ata mo lo latou lolomiina i le Instagram o se tasi lea o avanoa. O loʻo taulaʻi lava i le faʻataʻitaʻiina o faʻataʻitaʻiga, faafetai lea e maua ai lona faʻaaogaina e le gata i tagata faʻaaogaina fesoʻotaiga vavave faʻasoa, ae faʻapea foi ma i latou e fiafia e suʻe ata ma vitio e faʻaaoga ai kamera ma drones.

Faʻataʻitaʻiga, faʻapea foʻi ma le galue ma se vaaiga mamao i le SKRWT, e mafai ona otometi ona faʻaalia pe faʻaali. O le au ata pue ataata, mo mafuaaga manino, o le a sili ona fiafia i ai, talu ai ona e mafai ona e suʻe muamua se ata masani i se tulaga o le lelei ma le tutusa, lea e mafai ona e mitamita i luga o lau itulau Instagram.

TALA SKRWT i luga o le Store Store
TALA SKRWT i le Google Play Store

Pixlr

O se taʻutaʻua taʻutaʻua lauiloa mo masini feaveaʻi, lea o le a tutusa le aoga ma manaia mo le lelei ma le fiafia i ata pue. I totonu o lona faʻamaumauga, e sili atu i le 2 miliona aʻafiaga, faʻavasegaina ma faʻauigaina, lea e vaevaeina i vaega ma vaega mo le faigofie o le sailiga ma le faʻatautaia. O loʻo i ai le tele o faʻataʻitaʻiga mo le fatuina o ni mea faʻapitoa tulaga ese, ma e mafai ona sui uma ia lima. O lea, o le faatulagaina o ata, o le va i le va oi latou taʻitasi, o talaaga, lanu, e mafai ona faʻasaʻoina.

Pixlr o loʻo tuʻuina atu le gafatia e tuʻu faʻatasi ai le tele o ata i le tasi, faʻapea foʻi ma le faʻafefiloiina i latou e ala i le faʻaluaina o galuega. E mafai ona maua le faʻamalosi mo ata penitala, ata tusi, ata vali, vali, ma isi. O le au pele o le tagata lava ia o le a fiafia i se seti o mea faigaluega mo le aveeseina o mea leaga, aveeseina o mata mumu, faʻaaogaina o laʻau ma sili atu. Afai o oe o se tagata faʻaaoga Instagram malosi, o le a mautinoa lava i totonu o lenei talosaga mea uma e te manaʻomia e fatufatu ai tusi maualuluga ma faʻamatalaga moni.

Download Pixlr i le Faleoloa o le Faleoloa
Download Pixlr i luga o le Google Play Store

VSCO

O se fofo tulaga ese lea e tuufaatasia ai se sosaiete faʻafesootai mo tagata pueata ma se faatonu faʻapitoa. Faʻatasi ai, e le gata ina mafai ona e fatuina a oe lava ata, ae ia e faamasani foi i galuega faatino a isi tagata faaaoga, o lona uiga o le tusia o musumusuga mai ia i latou. O le mea moni, o le VSCO e taulaʻi faapitoa lava i tagata o loʻo faʻaaogaina le Instagram, o tagata tomai faʻapitoa i le galulue faatasi ma ata ma i latou o loʻo amata ona faia.

O le talosaga e faʻasoa, ma i le taimi muamua o loʻo i ai se potutusi faʻapitoa o filiga, o aʻafiaga, ma mea faigaluega gaosia. Ina ia maua le avanoa i le seti atoa, o le ae manaomia le lesitala. O le vaega mulimuli e aofia ai meafaigaluega mo le tusia o ata mo kodak ma Fuji ata tifaga, lea na sili ona manaʻomia i aʻoaʻoga Instagram talu mai taimi talu ai nei.

Faʻaola le VSCO i le Faleoloa o le Faleoloa
Faʻaola VSCO i le Google Play Store

Adobe Photoshop Express

Telefoni feaveaʻi o le lalolagi-o le faʻataʻitaʻiga faʻataʻitaʻi lauiloa, lea e toetoe lava e le maualalo i galuega faʻatusa i luga o le telefoni. O loʻo faʻatumuina e le talosaga se tele o faʻatautaia o mea faigaluega ma meafaigaluega e faʻataʻitaʻia ai ata, e aofia ai le faʻaogaina, faʻasaʻo faʻamaonia ma faasaʻoina, fetuunaiga, ma isi.

O le mea moni, o loʻo i ai i le Adobe Photoshop aafiaga ma filiga, ituaiga uma o laiga, maso ma masini. I le faaopoopo atu i seti faʻataʻitaʻiga, lea e tele naua, e mafai ona e fatuina ma teu lau mea faigaluega mo le faʻaaoga mulimuli. Avanoa e faʻapipiʻi le tusiga, ufiufi sikulima, fatuina o kolisi. Faʻamatalaga mai le talosaga, o le ata mulimuli e le gata ina lolomiina i luga o le Instagram poʻo soʻo se isi lava fesoʻotaʻiga lautele, ae na lolomiina foi i luga o se lomitusi pe afai e fesootai i se masini feaveaʻi.

Download Adobe Photoshop Express i luga o le Store Store
Download Adobe Photoshop Express i le Google Play Store

O le tele o taimi, o tagata e le faʻagata i se tasi pe lua talosaga mo le faʻasaʻoina o ata i luga o le Instagram ma ave ni auupega i le taimi e tasi.