Kali Linux Taʻiala Taiala

O se kata vitio o se tasi o vaega sili ona taua i luga o soʻo se komepiuta po o le komepiuta. Ae ui i lea, mo lona faʻatinoina lelei, e te manaʻomia le faʻamatalaga o loʻo i ai nei o se avetaʻavale talafeagai. I le gasologa o lenei tusiga, o le a matou faʻamatalaina pe faʻapefea ona download polokalama mo le NVIDIA GeForce GTS 250.

GTS 250 avetaavale download

O auala uma e faʻatalanoaina atili e mafai ona taʻua, se tasi auala poʻo le isi, e le gata i le GTS 250, ae faʻapea foʻi i le tele o isi kata feʻai a le NVIDIA.

Metotia 1: Upega tafailagi aloaia

O lenei metotia e sili ona fautuaina ae e le o faʻaaluina le taimi e saili ai nisi faʻamatalaga e uiga i le masini. Naʻo le toe foʻi mai o lenei metotia o le le mafai lea o le tuʻuina atu o lomiga faʻatautaia software mo Windows patino.

Alu i le 'upega tafaʻilagi a le NVIDIA

Laasaga 1: Download

  1. Tatala le itulau i le faʻaaogaina o le sootaga i luga ma alu i le vaega "Avetaavale".
  2. I poloka "Filifiliga 1" Faʻamanino faʻamaumauga lolomi. A maeʻa ona lolomiina le faamau "Saili"e faʻaalia le polokalama talafeagai.

    Manatua: E mafai ona e suʻe uma faamatalaga manaʻomia, mo se faataitaiga, faʻaaogaina le polokalama AIDA64.

    Vaʻai foi: Faʻapefea ona suʻe le ata kata o le vitio

  3. I luga o le itulau e amata, iloilo le faʻamatalaga o le avetaavale, ia mautinoa o loʻo fetaui ma lau komepiuta. Kiliki le ki "Download Now" e amata ai ona sii mai.
  4. A maeʻa le toe faʻafeiloaʻi, toe kiliki le ki ma filifili le nofoaga i le PC lea o le a ave ai le avetaavale vailaau.

Laasaga 2: Faʻatulagaga

  1. Faalua faʻasalaga i le kata i le itu tauagavale i le faila faila.
  2. Faʻamanino le faila e tuʻu ai faila faʻapipiʻi pe tuʻu le ala le manuia.
  3. Faatali seia maeʻa le faʻagasologa o le faʻaaogaina ma amata le meafaigaluega faʻapipiʻi autu.
  4. A maeʻa le suʻeina o lau komepiuta mo masini faʻatusatusa, kiliki "Lisi".
  5. I luga o le itulau "Maliega Laisene" kiliki le faamau "Talia, faaauau".
  6. I le vaega "Filifiliga" filifili le ituaiga installation.
  7. Ma "Faʻatulagaga faʻapitonuʻu" E mafai ona e mafai pe faʻamalosi nisi vaega. Filifili filifiliga i lana pule faitalia, kiliki "Lisi".

    Manatua: E fautuaina se faʻapipiʻi mama pe a toe faʻaleleia le avetaavale.

    O lenei laasaga faʻavae faʻapipiʻi amata, e manaʻomia ai sina taimi.

  8. I le faaiuga o le faʻapipiʻiina o le ae mauaina se faʻamatalaga. Toe faʻafouina le faiga faʻaoga mo suiga taua.

    Faitau atili: Faʻapefea ona toe faʻafouina le komepiuta

Aua nei galo e siaki le faatinoga o le polokalama ma le kata vitio pe a maeʻa uma taga.

Vaʻai foi: Faʻatonu o pepa vitio ile PC

Metotia 2: NVIDIA Smart Scan

E le mafai ona e faia se suʻega tutoʻatasi mo le avetaʻavale i luga o le 'upega tafaʻilagi, e faʻaaoga ai se auaunaga faapitoa i le initaneti mai le NVIDIA. Faʻafetai i lenei mea, e mafai ona e mauaina se mea e fetaui ma, ae le o le sili, o le avetaavale vitio sili ona talafeagai.

Alu e siaki lau komepiuta i le upega tafaʻilagi a le NVIDIA

  1. Tatala le itulau i luga o le fesoʻotaʻiga tuʻufaʻatasia ma faʻatali seia maeʻa le faagasologa o le suʻesuʻeina.
  2. E mafai lava ona i ai se faʻamatalaga e uiga i le leai o Java. Faʻamau i le taimi nei le faʻataʻitaʻiga o lenei polokalama ma toe faafou le itulau.

    Vaʻai foi: Faʻapefea ona faʻapipiʻi Java i PC

  3. A oʻo mai faʻamatalaga faavae e uiga i le polokalama, kiliki "Download".

A maeʻa le download, faʻalauiloa le faila o le avetaavale vailaʻau ma mulimuli i laasaga o loʻo faʻamatalaina i le auala muamua.

Metotia 3: Aafiaga o GeForce

E mafai ona e faʻapipiʻi le avetaʻavale lata mai mo le GTS 250 e le na o le siiina mai o le fou fou mai le ofisa aloaia, ae faʻaaoga foi le polokalama GeForce Experience. O le a otometi ona siaki lau komepiuta ma tuʻuina atu le mafai e faʻapipiʻi ai avetaavale talafeagai.

Faitau atili: Faʻapefea ona faʻapipiʻi se avetaavale e faʻaaoga ai le NVIDIA Experience

Metotia 4: Polokalama Tolu

O le faʻaaogaina o le komipiuta lona tolu o se auala sili lea ona lelei i metotia ua faʻamatalaina i luga, talu mai fafo ole telefoni NVIDIA e tele lava avetaavale le aloaia. O ia polokalama faʻanatinati e sii mai ai ma faʻapipiʻi i le tulaga faʻapitoa.

Tagai foi:
Polokalame mo le faʻafouina o avetaʻavale ile PC
Faʻafefea ona faʻafouina aunoa le avetaafi o le video video

O se tasi o polokalame sili ona fautuaina o le AveavalePack Solution. Faʻafefea ona faʻaaoga le polokalama faʻapitoa, matou te taʻuina atu i se isi tusiga i luga ole sootaga oi lalo.

Faitau atili: Faʻafouina avetaʻavale e faʻaaoga ai le Avetaʻavale Pack Solution

Metotia 5: Meafaigaluega ID

O masini taʻitasi i luga o se komepiuta Windows ei ai ona lava faʻamatalaga tulaga ese e mafai ai e oe ona suʻe ma ave avetaʻavale mai se saite faapitoa. E mafai ona e faia lenei mea e ala i le mulimuli i faatonuga talafeagai ma le ID o loʻo lisi atu i lalo.

PCI VEN_10DE & DEV_0615

Faʻamata: Find ma faʻapipiʻi avetaavale e ID

Metotia 6: Meafaigaluega a le Windows

O lenei metotia e mafai ona faʻaaogaina e avea o se toe mulimuli, talu ai i le tele o tulaga o mea faʻapitoa Windows e faʻatagaina ai oe e faʻapipiʻi naʻo le vaega autu o le polokalama. Ona o lenei mea, o le tele o galuega tauave e mafai ona poloka, ae o le vili ata e aoga lelei.

O lenei filifiliga e sili ona talafeagai i le mataupu o le toe faʻaleleia o le avetaavale poʻo le toe faʻafouina. Na matou talanoaina le faʻaogaina o meafaigaluega faʻapipiʻiina i totonu o se tasi o tusiga.

Faitau atili: Faʻafefea ona faʻapipiʻi se avetaʻavale e faʻaaogaina meafaigaluega a le Windows

Faaiuga

Mo tali i au fesili e uiga i le suʻesuʻeina, siiina ma le faʻapipiʻi avetaavale mo le NVIDIA GTS 250, faʻamolemole faʻafesoʻotaʻi i matou i faʻamatalaga. O loʻo matou i le pito o lenei tusiga ma matou te faʻamoemoe e mafai ona e ausia le mea e manaʻomia.