Faʻasalaga o le potutusi vct110.dll

vcomp110.dll o se vaega o le Microsoft Visual C ++. O se faletusi manaia lea e mafai ai e oe i le taimi lava e tasi ona faʻaaogaina le galuega tutusa i le tele o polokalame. Mo se faʻataʻitaʻiga, atonu o le lolomiina o se pepa i totonu o le Microsoft Word, Adobe Acrobat, ma isi. Afai e leai se vct110.dll i le polokalama, o mea sese e tupu ma e le amataina le polokalama fetaui.

Filifiliga mo le foia o mea sese ma le vcomp110.dll

O se fofo faigofie o le toe faʻaofiina o le Microsoft Visual C ++, talu ai o loʻo aofia ai le faletusi i lona fatuga. E mafai foi ona e faʻaaogaina polokalama faʻapitoa poʻo le downloadina mai le Initaneti.

Metotia 1: DLL-Files.com Client

O le tusi e faʻamaonia saʻo ai mea sese i faila DLL.

Download le DLL-Files.com Client

  1. Faʻasaʻo le polokalama ma ulufale i le igoa o le faletusi.

  2. Kiliki "Vcomp110.dll".

  3. Kiliki "Faʻamau".
  4. I le avea ai o se tulafono, o le polokalama lava ia e fuafua ai le lautele lautele o le faiga faʻaogaina ma faʻapipiʻi le sili ona fetaui lelei o le faletusi.

Metotia 2: Faʻatū le Microsoft Visual C ++

O le Microsoft Visual C ++ o se siosiomaga atinae o le Windows.

Faʻafeiloaʻi Microsoft Visual C ++

  1. Faʻasaʻo le faʻapipiʻi ma talia tuutuuga laisene e ala i le ticking o le pusa talafeagai. Ona tatou kiliki lea "Faʻamau".
  2. I le isi laasaga, matou te matauina le faʻagasologa o le faʻagasologa.
  3. A maea le faʻapipiʻi, e manaʻomia se toe faʻaleleia, lea e te manaʻomia e kiliki ai "Toe amata". Afai e manaʻomia lou faia o lenei taotoga mulimuli ane, kiliki le ki. "Katia".
  4. Ua saunia mea uma.

Metotia 3: Download vcomp110.dll

Talia le faila DLL mai se punaoa faʻalagolago i luga o le Initaneti ma kopiina i se lisi patino. Mo le manuia o le faʻatinoga, faitau le tusiga, lea e faʻamatala auiliiliina le faagasologa o le faʻapipiʻiina o le DLL.

Toe amata le komipiuta. I le mea e tupu ai le mea sese, pei o muamua, mulimuli i lenei sootaga, lea o le ae mauaina ai faʻamatalaga i le ala e lesitala ai DLLs.

E tatau ona maitauina i le 64-bit version o Windows, o faila DLL 32-bit o loʻo i totonu o le lisi o le polokalama e ala i le le mafai. "SysWOW64", ma le 64-bit - "System32".