Google Calendar mo Android

E faigofie i taimi uma ona faʻaauau "Papamaa" Faʻamatalaga saʻo poʻo faʻamanatuga o nisi mea taua, mea o le a oʻo mai. O a latou faʻamatalaga e mafai ona faʻapipiʻiina i foliga o tagata tipi o loʻo faʻaaogaina le faʻaaogaina o gaini. Sei o tatou suʻesuʻeina tusi sili ona lauiloa a lenei vasega mo le Windows 7.

Vaʻai foi: Uati Taini i le "Papamaa" mo le Windows 7

Tala o gaosi

E ui o le uluai lomiga o le Windows 7 e le o iai se gaosiga o tagata taofiofi, e mafai ona sii mai mai le upega tafaʻilagi aloaia a le OSvelovelo OS - Microsoft. Mulimuli ane, na musu le kamupani e lagolagoina lenei ituaiga o talosaga ona o le faateleina o le tulaga lamatia o PC ona o latou. I le taimi lava e tasi, o loʻo i ai pea le avanoa pe afai e te manaʻo e faʻapipiʻi gaioiga o tagata taʻavale mai isi tagata atinaʻe i lau komepiuta. O le a tatou talanoaina auiliiliga i lenei tusiga, ina ia maua e tagata taʻitoʻatasi le avanoa e filifili ai le filifiliga talafeagai mo ia lava.

Metotia 1: NoteX

Seʻi o tatou amata suʻesuʻeina mea mo le faʻatulagaina o faʻamaumauga ma faamanatu "Papamaa" mai le faʻamatalaga o le galuega a le gasegase iloga NoteX.

TALA FAATATALAGA

  1. Faʻatoʻa le faila faila i le faʻaopoopoga o le gadget. I le talanoaga e tatala, kiliki "Faʻamau".
  2. O le a faʻaalia le atigi silasila a le ATA "Papamaa".
  3. Faʻamalamalama le tusiga "Ulutala" ma kiliki Aveese luga o le komepiuta.
  4. O le a faʻaumatia le faʻamatalaga. A uma lena, i le auala lava e tasi, aveese "O le Igoa" ma "O nisi faʻamatalaga iinei".
  5. A maeʻa ona faʻamaʻape le faʻamaufaʻailogaina mai igoa faʻapitoa, e mafai ona e tusia le tusiga o lau tusi.
  6. E mafai ona e faia se tusi e pei ona e finagalo i ai. Mo se faʻataʻitaʻiga, i le tulaga o le tusiga "Ulutala" e mafai ona e tuʻu se aso "O le Igoa" - igoa, ma i le nofoaga "O nisi faʻamatalaga iinei" - le tusiga moni o le tusi.
  7. Afai e te manaʻo ai, e mafai ona e suia le faiga o faʻamaumauga. Ina ia faia lenei mea, tuu le mala i luga ma kiliki i luga o le ki autu o loo i luga o le itu taumatau.
  8. I le tatalaina o le faamalama o le faamalama mai le lisi pa'ū "Valivali" filifili lau lanu e sili ona lelei. Kiliki "Lelei".
  9. O le lanu o le faʻasalalauga e suia i le filifiliga filifilia.
  10. Ina ia tapunia le fasi pepa, faapipii le pala i luga o lona atigi ma kiliki i luga o le satauro i totonu o ata e aliali mai.
  11. O le a tapunia le gadget. Ae e tatau ona manatuaina pe a toe tatala, o le a le mafai ona faʻaolaina faʻamatalaga muamua. O le mea lea, o le tusi tusia e teuina seia maeʻa toe teuteu le komipiuta pe tapunia le NoteX.

Metotia 2: Chameleon Notescolour

O le isi gadget of notes tatou te tilotilo i ai e taua o Chameleon Notescolour. O loʻo i ai se malosi tele i le filifiliga o le atinaʻe atinaʻe.

Faʻafou Chameleon Notescolour

  1. Faʻateʻa ese le faʻapipiʻiina o faamaumauga i le 7Z faatulagaga. Alu i le faila "gadget"sa i totonu. O loʻo i ai se seti o gaioiga "Chameleon" mo ni faʻamoemoega eseese. Kiliki i le faila ua taʻua "chameleon_notescolour.gadget".
  2. I le faamalama e tatala, filifili "Faʻamau".
  3. O le Chameleon Notescolour gadget avanoa o le a faʻaalia "Papamaa".
  4. I totonu o le atigi Chameleon Notescolour faʻaaogaina se komepiuta komepiuta, faʻaoga le tusiga o le tusi.
  5. A e faʻapipiʻi le pipi i luga o le atigi faʻailoga o le fasi laau i lona pito i lalo taumatau o le a faʻaalia se elemene i le foliga o se atigipusa "+". E tatau ona kiliki pe afai e te manaʻo e fai se isi laupepa ma ni faʻamaumauga.
  6. O lea e mafai ai ona e fatuina se numera e le faʻatapulaʻaina pepa. Ina ia uia le va oi latou, e tatau ona e faʻaaoga le elemene elemene o loʻo i lalo o le faʻaoga Chameleon Notescolour. O le kiliki i le uʻamea agai i le itu tauagavale o le a toe foi i le itulau, ma pe a kiliki i luga le aū e faasino i le itu taumatau, agai i luma.
  7. Afai e te filifili e tatau ona e tape uma faʻamatalaga i luga o itulau uma o le fasi pepa, i lenei tulaga, ia sii le mala i lona pito i lalo i soo se laupepa ma kiliki i le elemene i le tulaga o se koluse. O itulau uma o le a faʻamutaina.
  8. E mafai foi ona e suia le lanu o le atigi faʻamatalaga Chameleon Notescolour. Ina ia faia lenei mea, ia sii le pala i luga. O nei faʻatonuga o le a faʻaalia i le taumatau o le tagata faʻamaʻai. Kiliki i luga o le faʻaoga foliga tutusa.
  9. I le faʻamaufaʻailoga o loʻo tatalaina, e ala i le kiliki i luga o ata i foliga o uʻamea taumatau i le taumatau ma le agavale, e mafai ona e filifilia se tasi o lanu e ono o mamanu e te manatu e sili ona manuia. A maeʻa le lanu o loʻo faʻaalia i le faʻamaufaʻailoga, kiliki "Lelei".
  10. O le lanu o le gadget interface o le a suia i le filifiliga filifilia.
  11. Ina ia mafai ona tapunia atoa le gaioiga, ia faapipii i luga le pine ma kiliki i luga o le ata i foliga o se koluse i le taumatau o lona atinaʻe. E pei lava o le analog talu ai, pe ae tapunia muamua uma faʻamatalaga tusitusia o le a leiloa.

Metotia 3: Faʻamatalaga Faʻamau

O le gaosiga Longer Notes e foliga tutusa i le foliga vaaia ma le faʻatinoga ia Chameleon Notescolour, ae e tasi le eseesega taua. O le atinaʻe o lona atigi faʻatapulaʻa foliga.

Tikiala Longer Notes

  1. Sue le faila na sii mai "long_notes.gadget". I le faʻatulagaina o le faamalama e tatala, pei o taimi uma, kiliki "Faʻamau".
  2. Ua amata le Atiga Longer Notes.
  3. E mafai ona e faʻaopopoina se faʻamanatuga i le auala tutusa e pei ona faia i le mataupu muamua.
  4. O le faʻagasologa mo le faʻaopopoina o se pepa fou, faʻataʻavale i le va o itulau, ma le faʻamamaina o mea o loʻo aofia uma lava i le gaoioiga algorithm na faʻamatalaina pe a toe iloiloina Chameleon Notescolour. O le mea lea, o le a tatou le toe nonofo i lenei mea.
  5. Ae o tulaga ei ai ni eseesega. O le mea lea, matou te gauai atu i ai. O le suiga ile faasologa ole taʻiala e faʻatinoina i le auala e tasi pei o isi mea gaosi: i le kilikiina o le ki i le taumatau o le atinaʻe.
  6. O le fetuunaʻi o le lanu o le atiga e tutusa ma Chameleon Notescolour, ae i Longer Notes, i se faaopoopoga, e mafai ona sui le ituaiga ma le lapoa. Mo lenei, i le faasologa, mai le lisi pa'ū "Font" ma "Faʻasalaga" e tatau ona filifili filifiliga filifilia. A maeʻa uma tulaga talafeagai, aua nei galo e kiliki "Lelei"a leai o le a le toe suia suiga.
  7. A maeʻa lena, o le Longer Notes interface ma le vai o loʻo i ai o le a sui.
  8. Ua tapunia le gaini, faapea foi ma analogues na talanoaina i luga, i le kilikiina o le ata i le tulaga o se koluse i le itu taumatau o le atigilima tusitusi.

E le o se lisi atoa o mea gaogao uma e mafai ona fai mo le Windows 7. E sili atu. Ae e leai se lagona o se tasi e faʻamatalaina eseese, talu ai o le atinaʻe ma le faʻatinoga o lenei ituaiga talosaga e tutusa lava. I le malamalama i le auala e galue ai se tasi oi latou, e faigofie ona e malamalama i isi. I le taimi lava e tasi, o loʻo i ai ni eseesega laiti. Mo se faʻataʻitaʻiga, NoteX e matua faigofie. E na o le suia o le lanu o le autu. Chameleon Notescolour e sili atu ona faigata, talu ai o iinei e mafai ona e faʻaopopoina le tele o pepa. O faʻamatalaga uumi e sili atu ona i ai foliga, aua o lenei gaioiga e mafai ona suia ai le ituaiga ma le tele o faʻamaumauga o le font.