Tomai komepiuta suʻesuʻega

A maeʻa le faʻatauina o se masini i le polokalama o le Android, o le mea muamua lava e te manaʻomia e download ai tusi talosaga mai le Play Market. O le mea lea, i le faaopoopo atu i faʻamaumauga a le faalapotopotoga i totonu o le faleoloa, e le afaina ai le fuafuaina o ona tulaga.

Vaʻai foi: Faʻapefea ona resitala i le Faleoloa Taʻaloga

Faʻasino le Maketi Taʻaloga

O le isi, tatou te mafaufau i mea autu autu e aafia ai le galuega ma le talosaga.

  1. O le vaega muamua e tatau ona faʻasaʻo pe a uma ona faʻatuina le teugatupe "Toe Faʻaleleia Avanoa Faʻaoga". Ina ia faia lenei mea, alu i le Play Market app ma kiliki i le pito i luga o le tulimanu o le lau ma ni pa pupuni se tolu e faailoa ai le faamau. "Menu".
  2. Faʻamau i lalo le lisi ua faʻaalia ma tapuni i le koluma "Faʻatonu".
  3. Kiliki i le laina "Toe Faʻaleleia Avanoa Faʻaoga", vave o le ai ai ni filifiliga se tolu e filifilia mai:
    • "Leai" - faʻamaumauga o le a na o oe e faia;
    • "Taimi Uma" - faʻatasi ai ma le tuʻuina atu o le lomiga fou o le talosaga, o le a faʻafouina le faʻafouga i soʻo se fesoʻotaiga i Initaneti;
    • "Naʻo WI-FI" - tutusa ma le muamua, ae na o le taimi lava e fesoʻotaʻi atu ai i se 'upega tafailagi.

    O le mea sili ona taugofie o le filifiliga muamua, ae e mafai ona e misia se faʻalauiloa taua, e aunoa ma se tasi o talosaga o le a matua le aoga, o lona uiga o le lona tolu o le a sili ona lelei.

  4. Afai e te manaʻo e faʻaaoga le masini laiseneina ma ua e naunau e totogi mo le download, e mafai ona e faʻamaonia le auala talafeagai e totogi ai, ma faʻapolopolo le taimi e teu ai le numera o le kata ma isi faʻamatalaga i le lumanaʻi. Ina ia faia lenei mea, tatala "Menu" i le taʻaloga ma alu i le lisi "Teugatupe".
  5. Le isi e alu i le pito "Totogi totogi".
  6. I le isi siata, filifili le metotia o le totogiina mo le faatauina mai ma ulufale i le talosaga na talosagaina.
  7. O mea o loʻo mulimuli mai, o le a faʻamautuina ai lau tupe i luga o faʻamatalaga totogi faʻamaonia, o loʻo maua pe'āfai o iai se sikikitipi tamatamailima i lau telefoni poʻo lau papa. Kiliki le lisi "Faʻatonu"siaki le pusa "Faʻamaoniga o tamatamailima".
  8. I totonu o le faamalama e aliali mai, ia ulufale i le upega tafaoga o loʻo i ai nei mo le teugatupe ma kiliki "Lelei". Afai e faʻapipiʻi le gadget e tatala ai le mata i le tamatamailima, o le taimi nei i le taimi nei ae e leʻi faʻatauina soʻo se polokalama, o le a manaomia le Maketi Taʻaloga e faʻamaonia le faʻatau e ala i se scanner.
  9. Taofi "Faʻamaoniga i luga o le faʻatau" e nafa ma le faʻatauina o tusi talosaga. Kiliki i luga e tatala ai se lisi o filifiliga.
  10. I le faamalama o loʻo aliali mai, e tolu avanoa o le a ofoina pe a fai le talosaga, pe a fai se faʻatauga, o le a talosagaina se upu faʻaulu pe tuu se tamatamailima i luga o le scanner. I le tulaga muamua, o le faʻamaoniga e faʻamaonia ma faʻatau taitasi, i le lona lua - tasi taimi i le tolusefulu minute, i le lona tolu - o talosaga e maua e aunoa ma ni tapulaa ma le manaʻomia mo le tusia o faʻamatalaga.
  11. Afai o le masini e ese mai le faʻaaogaina o tamaiti, e tatau ona e gauai atu i le mea "Pule Faatamā". O le alu i ai, tatala "Faʻatonu" ma kiliki i le laina talafeagai.
  12. Faʻalu le uila i luma o le mea tutusa i le tulaga galue ma fatuina se PIN code, a aunoa ma lea e le mafai ona sui suiga o le download.
  13. A maeʻa lena, o le a avanoa avanoa mo polokalama, tifaga ma musika. I tulaga muamua e lua, e mafai ona e filifilia tuʻutuʻuga faʻamaumauga e ala i fua faʻatatau mai le 3+ i le 18+. I musika, o le faʻasaina e tuʻuina i luga o pese ma le gagana masoa.
  14. I le taimi nei, o le setiina o le Market Market mo oe lava, e le mafai ona e popole e uiga i le saogalemu o tupe i luga o lau telefoni feaveai ma le tala o tupe totogi. Aua nei galo e teu ai tagata atiae e uiga i le faaaogaina talafeagai o le talosaga e tamaiti, faaopoopo le galuega o le pule a matua. A maeʻa ona faitauina a matou tusiga, pe a faʻatau se mea fou Android, e te le toe manaʻomia se fesoasoani mo fesoasoani e faʻapipiʻi le faleoloa o le faleoloa.