AntiCenz mo Mozilla Firefox: o le auala pito sili ona faigofie e avanoa ai i nofoaga puipuia


I le faʻaateleina, o loʻo faʻafeagai ma tagata faʻapipiʻi a latou nofoaga e fiafia i ai. O le taofiofi e mafai ona faia e tagata e tuʻuina atu, mo se faʻataʻitaʻiga, ona o le mea moni o le saite e solia ai puletaofia, ma pule o le polokalama ina ia nofo lemu tagata faigaluega ile nofoaga o faafiafiaga i itula faigaluega. O le mea e lelei ai, e faigofie lava ona pasia ia loka, ae o le a manaʻomia ai le faʻaogaina o Mozilla Firefox ma le AntCenz faʻaopoopoga.

O le AntiCenz o se faʻalauiloa faʻapitoa o le masini e faʻafeiloaʻi ai le Initaneti. Faatasi ai ma lenei faʻaopoopoga, e le gata ina mafai ona e asiasi atu i punaoa na poloka, ae ia e maua fua mai faila na tuu i ai.

Faʻafefea ona faʻapipiʻi AntiCenz?

Alu i le Mozilla Firefox browser e sii mai le AntiCenz faaopoopo, ona kiliki lea "Faʻaopoopo i Firefox".

O le a amataina e le masini le faʻapipiʻiina o le faʻaopoopoga, mulimuli ane e te manaʻomia le faʻamautuina o lona faʻatulagaga.

O lenei mea e faʻatumuina ai le faʻapipiʻiina o le AntiCenz faʻaopoopo, lea o le a faʻaalia e le faʻaopoopoga i luga o le ata o loʻo faʻaalia i le tulimanu pito i luga o le masini.

Faʻafefea ona faʻaaoga AntiCenz?

Ona o le lē mafai, ua faʻamalosia ai AntiCenz, lea o loʻo faʻaalia e le ata lanu i le tulimanu pito i luga o le 'upega tafaʻilagi. Afai i lau tulaga o le faailoga e uliuli ma paʻepaʻe, ia kiliki loa i le faamaumatau o le kuki, ona maeʻa lea o le faʻaopoopoga.

O le faʻaopoopoga o galuega e faʻatatau faapitoa i tagata o Rusia. O le taua o lana galuega, o loʻo fesoʻotaʻi lau masini i se faʻaufaʻailoga sui, lea e suia ai lou tuatusi IP Rusia moni ma se tagata ese.

E leʻo iai ni faʻauigaga, e ala i le faʻagaoioia, e tatau lava ona e alu i le itulau o le poloka poloka, o le avanoa e maua ai ma le manuia.

A maeʻa loa le vasega ma le AntiCenz, faʻaaoga le faʻaopoopoga o mea faʻaopoopo e ala i le kiliki i luga i le tasi ma le kuluma taumatau.

AntiCenz o le faʻaopoopoga faʻapitoa mo Mozilla Firefox ma e leai ni tulaga. Faatasi ai, e oʻo lava i le tagata e le masani ai le poto masani o le a mafai ona avanoa i nofoaga uma na poloka ma fiafia e faaseʻe i le uepi e aunoa ma ni faʻalavelave.

Teteʻe AntiCenz mo Mozilla Firefox mo le leai o se totogi

Faʻalogo i le lomiga lata mai o le polokalama mai le nofoaga aloaia