Faia uma tusi i totonu o se pepa a le Microsoft Word i mataitusi lapopoa.

Aveesea o ata i luga o le upega tafaʻilagi VKontakte o se mea masani e faʻaaogaina e tagata uma o loʻo faʻaaogaina, e mautinoa lava, ua mautinoa. Peitai, e ui lava i lea, e toatele lava e iloa na o metotia autu o le tapeina o ata na pueina muamua, aʻo iai isi auala.

O le faagasologa o le tapeina o ata e tuusaʻo lava i luga o le ituaiga na maua ai le ata i le va fealofani. fesoʻotaiga. Ae e tusa lava ma lenei mea i le mafaufau, o le puleaina o le VK.com na fatuina ai se meafaigaluega faʻaogaina mo le aveeseina o ata mai nofoaga eseese, e tusa lava po o le a le tulaga patino. Afai o nisi mafuaʻaga e le lava au meafaigaluega, o loʻo i ai faʻataʻitaʻiga lona tolu e fetaui ma le faʻatulagaina o galuega.

Aveese ata VKontakte

I le tapeina o au oe lava ata ile VK.com, e taua le malamalama o le faʻamalologa e fesoʻotaʻi ma le faʻaaogaina o ata. E le gata i lea, i nisi tulaga, e tusa lava pe e te aveeseina le faila ata, o le a avanoa pea mo tagata uma poʻo nisi tagata faʻaaoga.

Faatasi ai ma le fesoasoani o faʻataʻitaʻiga VKontakte faʻamaoni, i le mea moni, e mafai, e aunoa ma ni faʻafitauli, faʻamalo ese soo se ata na e faʻatauina patino.

Ina ia aloese mai faafitauli, i le faagasologa o le aveeseina o ata mai lenei fesoʻotaʻiga lautele, e taua tele le mulimuli i faatonuga uma. Aemaise lava, o lenei mea e faʻaaogaina e le o ni auala masani e fesootai saʻo ma le faʻaaogaina o isi faʻaopoopoga lona tolu.

Afai o nisi mafuaʻaga e iai ou faʻafitauli, e fautuaina e faalua-siaki uma ia taga na faia, e tusa lava po o le a le ituaiga aveese. E tatau foi ona e nofouta e mafai ona faafaigofieina le faagasologa o le tapeina o ata pe afai o oe lava o le suʻega e ala i le album ao sii mai. Ona o lea mea, ua e maua ai le avanoa e faʻamalo ese ai ata i soo se mafuaaga masani.

Metotia 1: Aveesea Faʻatasi

O le auala o le faʻamavaeina tasi o ata o le faʻaaogaina lea o le tulaga masani VKontakte, i le tulaga o foliga taitasi. E faʻaaoga lenei mea i na ata na e tuʻuina i le vaega. "Ata" i lau lava itulau.

A e fufulu faila ata, ia faʻaeteete, talu ai e le mafai ona toe faʻaleleia.

  1. Alu i le site VKontakte ma alu i "Ata" e ala i le lisi autu i le itu tauagavale o le lau.
  2. Po o le a lava le nofoaga o le faʻatauina, pe o le vaega "Taofiofia" poʻo se isi lava ata, filifili ma tatala le ata e te manaʻo e tape.
  3. A maeʻa le ata, saili le meafaigaluega i le pito i lalo.
  4. Mai mea uma o loʻo tuʻuina atu, e tatau ona e kiliki i le ki e tautala mo ia lava. "Aveesea".
  5. E mafai ona e aoao e uiga i le solo lelei o se ata ma le fesoasoani o le faʻamaufaʻailoga tutusa i le pito i luga o le lau, faʻapea foʻi ma le tau o se atinaʻe faʻalelei, lea e le maua ai le faʻaaogaina o le toolbar pito i lalo.
  6. Afai na e faʻaaogaina se mea e aunoa ma se faʻalavelave pe suia foi lou mafaufau, o le faʻafoega o le VKontakte e tuʻuina atu ai i ona tagata le tomai e toe faʻafoʻi na o ata na tape. E faia lenei mea, faʻafeagai ma le tusiga "Ata ua tape" kiliki le faamau "Toe faʻafoʻisia".
  7. E ala i le kilikiina o le kulupu faʻamaufaʻailogaina, o le ata o le a toe faʻafoisia atoatoa, e aofia ai faailoga uma ma nofoaga.
  8. Ina ia faʻamaonia mea uma sa fai muamua ma, o le taunuuga, o le faʻamavaega mulimuli o se ata, toe faafou le itulau e faʻaaoga ai le F5 poʻo le lisi autu (PCM) o le masini.

Faamolemole ia matau o le faagasologa o le tapeina o ata, e aofia ai ata na faasaoina, ua tuuina atu ia te oe le filifiliga o fetuunaiga masani i le va o faila. I le taimi lava e tasi, e mafai ona e tape pe toe faʻafoʻi faila, e tusa lava po o le numera o ata o matamataina.

E masani lava, o le faafitauli atoa, o le mea e te manaʻo e fufulu ese ai se ata, e mafai ona foia i se isi auala, e aofia ai le faʻaaogaina o le ata i se atigilima ua tapunia mai tagata uma.

O lenei metotia o le aveesea o ata le talafeagai o le sili lea ona lelei ma, taua, faigofie ona faʻaaogaina. O lenei metotia e masani ona faʻaaoga e le averesi o le tagata lava ia VKontakte.

Metotia 2: Aveesea tele

O le avanoa e solo ese ai le tele o ata mai le upega tafaʻilagi VKontakte e leʻi tuʻuina atu e le pulega i le masani masani mo le tele o tagata. E ui i lea, e ui lava i lenei, e tele lava fautuaga, faafetai lea e mafai ai ona faigofie ona e fufulu faila ma ata i le taimi e tasi.

E masani lava, o lenei metotia e aofia ai le soloia o ata i soo se tulaga masani.

O le faagasologa o le tapeina o ata i lenei auala e vavalalata vavalalata ma le galue ma VK albums.

  1. Muamua e tatau ona e alu i le vaega "Ata" e ala i le autu autu.
  2. O lea e tatau ona e filifili soʻo se atigilisi na faia muamua ma se ata, faapipii i luga le pepese o le kiona ma kiliki le ata Faʻasaga.
  3. I le pito i luga o le itulau e tatala, saili ma kiliki "Aveese le Tusi".
  4. Faʻamaonia le taga e ala i le kiliki o le ki i le savali o loʻo tatala "Aveesea".

Afai na e faia mea uma saʻo, o faila uma, faʻapea foi ma le ata pue lava ia, o le a faʻamutaina. Faamolemole ia matau o lenei faiga e le mafai ona suia!

I le faʻaopoopoga i luga, e mafai foi ona faatino le tele o solo o ata e ala i filifiliga. I le taimi lava e tasi, i le faagasologa o le ae mafai ona faʻaumatia faʻaulu mai soʻo se album, sei vagana ai ata na faasaoina.

  1. Tatala saʻo lava soʻo se ata pue album, lea o loʻo i ai faila e le manaʻomia, e ala i le ata Faʻasaga.
  2. Faʻalogo vave i le faailoga siaki i luga o le faʻamatalaga o ata taitasi na tuʻuina.
  3. Faʻafetai i lenei faʻamaufaʻailoga e mafai ona e filifilia ni faila i le taimi e tasi. Kiliki lenei ata i luga o ata uma e te manaʻo e tape.
  4. Afai e te manaʻomia se faamamaina atoa o le ata pue, faʻaaoga le ki nai lo le filifilia o tusi. "Filifili Mea Uma".

  5. A maeʻa i le faasologa o filifiliga, suʻe ma kiliki le sootaga. "Aveesea" i le pito i luga o le itulau album album.
  6. Afai na e faia ma le lima ia faʻamaumauga, ona faaopoopo lea i le galuega "Aveesea", e mafai foi ona e faʻaaogaina faila uma e makaina.

  7. I le faamalama e tatala, faʻamaonia le taga e ala i le kiliki i luga o le ki. "Ioe, aveese".

I le taimi nei ua na ona e manaʻomia le faʻatali mo le faʻagasologa o le faʻaaogaina, mulimuli ane e faʻafuaseʻi ona faʻafouina le itulau. I luga o lenei fautuaga mo le tele o ata e solo ese i luga o le tulaga faatauaina tulaga.

O lenei metotia e masani ona faʻaaoga e pei o le muamua. Ae ui i lea, o le tele o tagata faaaoga e le iloa pe faʻapefea ona faʻaaogaina, o le mea lea, i le mea moni, e tatau ona mulimuli i faatonuga o loʻo i luga.

Aveese ata pueina

O le faʻagasologa o le soloina o ata faʻaolaina, aemaise pe a oʻo mai i le aveesea o masini, mafua ai faafitauli mo le toatele. E mafua lenei i le mea moni e faapea o le album "Ata na laveaiina" e ese le eseesega mai isi ata pue uma na faia e le tagata na faia ma le lima, aua e le mafai ona solo.

I lenei tulaga, e tatau ona e faʻaaoga se faʻaopoopoga faʻapitoa e mafai ai e oe ona faʻafeiloaʻi uma faila na teuina i totonu o se faila e mafai ona faʻamutaina i nai kiliki e aunoa ma ni faafitauli. I lenei tulaga, e le mafai ona e popole i le saogalemu o lenei talosaga - e faʻaaogaina e le tele o tagata e faaaogaina le fesootaiga lautele VKontakte.

  1. Faʻailoga i le 'upega tafaʻilagi, alu i "Ata".
  2. I le pito i luga o le itulau, kiliki "Fausia le Album".
  3. Ulufale i soo se igoa. O isi vaega o loʻo totoe e mafai ona tuʻuina e aunoa ma le faʻaaogaina.
  4. Kiliki "Fausia le Album".

O isi gaioiga uma e aofia ai le faʻaaogaina o se tusi faapitoa faapitoa.

  1. Alu i le vaega "Taaloga" e ala i le autu autu.
  2. I le pusa saili, ulu i le igoa "Faʻamatalaga o Ata".
  3. Tatala le faʻaopoopoga e maua i le kiliki i luga.
  4. E pei ona mafai ona e vaʻaia, o le talosaga o loʻo i ai se 'aulelei tele ma, i le tele o tulaga, o le a le mafua ai ona faʻaaogaina ni faʻafitauli.
  5. I le itu tauagavale "Mai le" kiliki le lisi faasolosolo "Leai se ata na filifilia" ma faʻamautinoa "Ata na laveaiina".
  6. I le koluma taumatau "O fea" I le faʻaaogaina o le lisi pa'ū e pei o le mekasini muamua, filifili le ata pue na faia muamua.
  7. O iinei e mafai ona e kiliki "Fausia"e faʻaopoopo se tusi fou.

  8. Ma le isi, e tatau ona e filifilia ata e te manao e te alu i le atigipese ma mulimuli ane tapeina i le faamaumatau i le itu taumatau.
  9. E mafai foi ona faʻaaoga le meafaigaluega ma, aemaise lava, le ki "Uma".
  10. Vaʻa maua ma kiliki Feosofi.

Faatali seia oʻo i le faaiuga o le faʻagaiga o le faagasologa, o lona taimi tonu e faalagolago i le numera o ata i totonu o le album "Ata na laveaiina", e mafai ona e alu e solo le album. E tatau ona faia lenei mea e tusa ai ma faatonuga mo le tele o faʻamalolo o loʻo faamatalaina i le auala lona lua.

I se tulaga lautele, faafetai i lenei talosaga, e mafai ona e tuufaatasia ni ata eseese mai le tele o musika i le taimi e tasi ma aveese. O faʻaopoopoga galuega e aunoa ma ni mea sese i le atunuʻu fou o VKontakte, ma faʻalelei foi ona faʻaleleia.

Aveese ata mai talanoaga

Afai i le faagasologa o fesoʻotaʻiga ma se tasi e ala i le fausiaina o le 'auʻaunaga faʻavave lata mai, na e lafoina ni ata, e mafai foʻi ona e faʻamaloina. E faʻaoga tutusa lea i ituaiga uma o fesoʻotaiga, faʻatalanoaga patino ma le lautele.

E taua le iloa o le maeʻaina o se faila, e mou ese mai ia te oe. O lona uiga, o se tagata poʻo se vaega o tagata o le a maua pea le avanoa i le ata lafoina, e aunoa ma le mafai ona soloia. Pau lava le auala e faʻaumatia ai le ata atoa o le tapeina lea o le talanoaga poʻo le gazebo.

  1. Tatala se talanoaga poʻo se talanoaga, pe a uma le faʻamalo o le ata.
  2. I le tumutumu pito i luga, solo le icon "… " ma filifili mea "Faʻaali faʻapipiʻiina".
  3. Saili ma tatala le matala e te manaʻomia e tape.
  4. I luga ole laupepa o lalo, kiliki i le faʻamatalaga. "Aveesea".
  5. Mo le toe faʻafoʻiina o le ata, faʻaaoga le ki "Toe faʻafoʻisia" i luga o le lau.
  6. Ina ia faamaeaina le faagasologa o le aveese, toe faafou le itulau o le masini.

I le tulaga o le faʻamalo manuia, pe a uma ona faʻafou le itulau, o le ata o le a tumau ai le tuʻuina atu o le lisi o mea faʻapipiʻi o le talanoaga. Ae paga lea, e na o oe lava, ao le isi tagata e le mafai ona faʻaumatia au ata.

O le mea sili ona taua e manatua i le faagasologa o le soloina o ata o le le mafai ona toe maua. A leai, e le tatau ona i ai ni ou faafitauli. Le manuia!