Matou te talia talosaga i le kulupu kulupu VKontakte

I le gasologa o tausaga, o telefoni a Lenovo ua avea ma vaega tele o le maketi mo gasegase nei. E oo lava i vaifofo o le gaosi oloa na mauaina mo se taimi umi, ma i totonu ia i latou o le faataitaiga manuia A526, faaauau pea ona faagaoioia lelei. O nisi faʻavauvau i lē e faʻaaogaina e mafai ona tuʻuina atu na o latou vaega o polokalama. O le mea e lelei ai, faatasi ai ma le fesoasoani a fomaʻi, o lenei tulaga e mafai ona faʻamaonia. O loʻo faʻamatalaina e le tusitala ala sili ona lelei e toe faʻaaoga ai le Android i le Lenovo A526.

E ala i le mulimuli i faatonuga faigofie, e mafai ona e toe faʻaleleia le faatinoga o se Lenovo A526 na leiloloa e mafai ona amata i le masani, faʻapea foʻi ma faʻalauiloaina nisi faʻamalosiaga o galuega faʻatasi ma le fesoasoani o le polokalama fou. I lenei tulaga, ao le i faia le taʻavale ma le masini, e tatau ona mafaufau i mea nei.

Soo se taualumaga i vaega o le manatuaina o se telefoni feaveai nisi tulaga lamatia. O aʻafiaga uma lava mo taunuʻuga e faʻaaogaina ai le tagata e faʻaaoga le firmware! O tagata na faia le punaoa ma le tusitala o le tusiga e le tali atu mo ni taunuuga le lelei!

Sauniuniga

E pei o se isi lava faataitaiga Lenovo, aʻo leʻi faia le A526 firmware process, e tatau ona e faia nisi o sauniuniga sauniuni. O le saʻo ma le saʻo le faʻaaogaina o aʻoaʻoga o le a mafai ai ona e aloese mai mea sese ma faigata, faʻapea foi le fuafuaina o le manuia o mea tutupu.

Taʻavale avetaavale

E masani lava i tulaga uma e manaʻomia ai le toe faʻaleleia poʻo le faʻafouina o le polokalama o le telefoni Lenovo A526, o le a tatau ona faʻaaoga le SPSS Tool utility, o se tasi o mea sili ona aoga mo le galulue faatasi ma vaega o le mafaufau o le MTK. O lona uiga o le i ai o se avetaʻavale faapitoa i le faiga. Laasaga e tatau ona fai e faʻapipiʻi ai vaega talafeagai e faʻamatalaina i le tusiga:

Lesona: Faʻatulagaina o avetaavale mo le firmware firmware

O le afifi faʻatasi ai ma avetaʻavale talafeagai e mafai ona sii mai le fesoʻotaʻiga:

Tikiai avetaʻavale mo le Lenovo A526 firmware

Fausia le faʻasologa

Pe a faʻaolaina le telefoni smartphones, e toetoe lava a faʻamaonia le manatuaina o le masini, lea e mafua ai le leiloloa o faamatalaga o le tagata, o lea e manaʻomia ai se kopi o le kopi, lea e mafai ona faia i se tasi o auala o loʻo faʻamatalaina i le tusiga:

Lesona: Faʻafefea ona toe faʻaleleia lau masini komepiuta ae leʻi faʻamalamalamaina

Maitau faapitoa pe a galulue ma Lenovo A526 e tatau ona tuʻuina atu i le faʻasologa o le vaega o le faʻasao "nvram". O le lafoina o lenei vaega, na faia i luma o le firmware ma faasaoina i se faila, o le a fesoasoani e laveai le tele o le taimi ma taumafaiga pe a toe faʻafoisia le faatinoga o fesoʻotaiga i luga o fesoʻotaiga, faʻamaʻi i le tulaga o le le faʻaaogaina o le telefoni poʻo ona o isi mea sese na tutupu i le taimi o le faʻaogaina o le vaega o le masini.

Faamaumauga

Tusiaina o ata i le manatuaina o telefoni MTK telefoni a le Lenovo, ma le A526 faataitaiga e le o se mea iinei, e masani lava e le faigata pe afai e filifilia e le tagata le saʻo o polokalama na faʻaaogaina ma filifiliga o faila e faʻaaogaina. E pei o le tele o isi masini, Lenovo A526 e mafai ona faʻaleleia i le tele o auala. Mafaufau i le autu ma e masani ona faaaoga.

Metotia 1: Toe faʻaleleia Faletupe

Afai o le faʻamoemoega o le firmware o le toe faʻafouina lea o le lomiga aloaia a le Android, faʻamalo le telefoni mai le tele o mea tau komepiuta ma toe faafoi atu i le "fafo mai le pusa" setete, atonu o le auala sili ona faigofie e faʻaaoga ai le siosiomaga toe faʻaleleia e le kamupanī.

  1. O faʻafitauli i le faʻaaogaina o le metotia e mafai ona mafua ai se sailiga mo se pusa faʻapipiʻi talafeagai mo le faʻatulagaga e ala i le toe faʻaleleia. O le mea e lelei ai, na ma maua ma tuʻuina atu ma le faʻaeteete se tali talafeagai i le teu malu. Tikia le faila manaʻomia * .zip e mafai ona i luga o le sooga:
  2. Faʻamau le firmware aloaia Lenovo A526 mo le toe faʻaleleia

  3. A uma ona e siiina le pusa zip, e tatau ona e kopiina, LE LE FAʻAALIGA i le aʻa o le kalama komiti na faʻapipiʻi i le masini.
  4. Aʻo leʻi toe faʻaogaina, e tatau ona e molia atoa le pona o le masini. O lenei mea o le a aloese ai mai faafitauli e ono tulai mai pe afai o le faagasologa e taofi i se tulaga patino ma e le lava le mana e faamaea ai.
  5. O le isi mea e ulufale ai i le toe faʻaleleia. Ina ia faia lenei mea, i luga o le fetuunaiga o le telefoni, e lua ni ki e faapipii faatasi i le taimi e tasi: "Volume +" ma "Meaai".

    Faʻaauau pea le kulupu seia oʻo i le amataga o le vibration ma faʻaali le laupele (5-7 sekone). Ona amata loa lea i le siosiomaga o le toe faaleleia.

  6. Faʻatulagaina o afifi e ala i le toe faʻaleleia e faʻatino e tusa ai ma faʻatonuga o loʻo faʻamatala atu i le tusiga:
  7. Lesona: Faʻapefea ona faʻamalo Android e ala i le toe faʻaleleia

  8. Aua nei galo e faamama vaega "faamatalaga" ma "natia".
  9. Ma e naʻo le maeʻa lenei, fai le faʻatulagaina o le polokalama e ala i le filifilia o le mea i le toe faʻaleleia "faʻaoga faʻafou mai sdcard".
  10. O le faagasologa o le fesiitaiga o faila e oʻo atu i le 10 minute, ma a uma ona maeʻa, e tatau ona e aveese le masini masini, toe faʻatulagaina ma faʻalauiloa le A526 e ala i le uumi o le ki "Meaai".
  11. A maeʻa le avega umi (pe a ma le 10-15 minute), e faʻaalia le telefoni i le tagata faʻapipiʻi i le setete o le masini e pei o le faʻatau.

Metotia 2: Tool SP Flash

O le faʻaaogaina o le SP Flash Tool mo le faʻaleleia o le masini o loʻo fesiligia, atonu o le auala aupito sili ona lautele o le toe faʻaleleia, faʻafouina ma toe faʻaleleia o polokalama.

Ona o se taimi uumi ua mavae talu mai le faamutaina o le telefoni, e leai ni polokalama faafouina ua tuuina atu e le tagata gaosi oloa. O fuafuaga e faʻatuʻu faʻamatalaga i luga o le upega tafaʻilagi aloaia o le mamanu A526 o loʻo galo.

E tatau ona maitauina, mo le taamilosaga o le soifuaga o le masini, faʻapipiʻi faʻalauiloa polokalame faʻapipiʻi laitiiti.

I le faʻaaogaina o faatonuga i lalo, e mafai ona faʻamaumau le firmware aloaia i le mafaufau o se masini e toetoe lava o soʻo se setete, e aofia ai se mea e le mafai ona faʻaaogaina, ona o le faʻalavelave faʻafuaseʻi o Android na tutupu poʻo isi faafitauli faʻaletonu.

  1. O le mea muamua e tatau ona e tausia o le download ma le le tuʻuina atu i totonu o se isi pusa o le firmware aloaia o le lomiga aupito lata mai, faamoemoe e tusi i le masini e ala i le polokalama. Ina ia faia lenei mea, e mafai ona e faʻaaoga le sootaga:
  2. Faʻasaʻo le faʻamaoniga faʻapitoa SP Flash mo le Lenovo A526

  3. Ona o le i ai i le telefoni ae le o le tele o vaega o le masini, o galuega ma lona manatua o le a le manaomia ai le lomiga lata mai o le aoga. Faʻamatalaga faʻamaonia - v3.1336.0.198. Faʻamaumauga o le teuina o faamaumauga i le polokalame, lea o le a tatau ona tuʻuina atu i se isi pusa, o loʻo avanoa i le fesoʻotaʻiga:
  4. Download le SP Flash Tool mo le Lenovo A526 firmware

  5. A uma ona saunia faila talafeagai, faʻalauiloa le SP Flash Tool - na o le faalua-kiliki i le faila i le pito i le itu taumatau. Flash_tool.exe i le faila o faila o faila.
  6. A maeʻa le polokalama, e tatau ona e faʻapipiʻi se faila vaʻavaʻa faapitoa e aofia ai faʻamatalaga e uiga i vaega o le mafaufauga o le telefoni ma a latou lauga. Ina ia faia lenei mea, faʻaaoga le ki "Faʻasalalau-utaina". Ona faʻamaonia lea o le faila. MT6582_scatter_W1315V15V111.txto loʻo i totonu o le pusa faʻatasi ma le firmware e leʻi faʻaaoga.
  7. I le maea ai o gaoioiga o loʻo i luga, o fanua o loʻo aofia ai igoa o vaega o le mafaufau o le masini ma o latou tuatusi ua faatumulia i tulaga faatauaina.
  8. I le faʻamaoniaina o siaki siaki ua siaki i totonu o pusa siaki uma i autafa o ulutala o le vaega, kiliki le ki "Download"O le mea lea e tuʻuina atu ai le SP Flash Tool i totonu o le tulaga faʻamoemoe e fesoʻotaʻi ai le masini.
  9. E fesoʻotaʻi le telefoni i le port USB i le aveeseina o le puʻupuʻu.
  10. O le faagasologa o le faamaumauina o faamatalaga o le a amata otometi pe a uma ona fuafuaina le masini i le masini. Ina ia faia lenei mea, faʻapipiʻi le batini i le masini e fesoʻotai i le PC.
  11. A o faagasolo le polokalama, e le mafai ona e motusia le masini mai le PC ma lolomi so o se ki. O le alualu i luma o le alualu i luma o loo faailoa mai ai le alualu i luma o le faigamalo.
  12. I le faʻamaeʻaina o taualumaga uma, o le polokalama e faʻaalia se faamalama "Tatalo OK"faʻamaonia le manuia o le taotoga.
  13. I le tulaga o mea sese pe a faagasolo le polokalama "Download", e tatau ona e momotu ese le masini mai le PC, aveese le maa ma toe fai laasaga i luga, amata i le ono, ae le o le ki "Download" i lenei laasaga, kiliki le faamau "Firmware-> Faʻaleleia".
  14. A maeʻa ona tusi le polokalama i le masini, e tatau ona e tapunia le faamalama o le faʻamaoniga i le SP Flash Tool, vavae le telefoni mai le PC ma amata i le uumi o le ki "Meaai". O le tamoe pe a uma le toe faʻaleleia o le masini e tumau mo se taimi umi, aua e te faalavelaveina.

Metotia 3: Faigamalo le aloaia

Mo i latou e ona le Lenovo A526, oe le mananao e ogatasi ma le Android 4.2.2, ma o lenei lomiga o OS o tagata uma na faʻapipiʻiina le telefoni feaveaʻi fou ua oʻo atu i le telefoni, o le faʻapipiʻiina o faʻamaumauga masani e mafai ona avea ma fofo lelei.

I le faʻaopopo i le faʻaleleia o le faiga i le 4.4, o lenei auala e mafai ai ona e faʻalauteleina le faʻatinoga o le masini. I le lautele o le Global Network, o loʻo maua ai le tele o fofo faʻamatalaga mo Lenovo A526, ae o le mea e leaga ai, o le toʻatele oi latou e iai ni faʻalavelave faʻafuaseʻi, lea e le mafai ai ona faʻaaogaina lea aganuu i se tulaga tumau.

E tusa ai ma le poto masani a le tagata faʻaaoga, o le mea aupito sili ona manaia i tulaga o le mausali ma le faʻatinoga mo le Lenovo A526 o faʻafitauli MIUI v5 le aloaia, faʻapea foi CyanogenMod 13.

E leai ni lomiga faʻavae mai au atinaʻe tau atinaʻe, ae o le faʻaeteete ma le faʻaeteete o firmwares na maua i se tulaga lelei o le mautu e mafai ona fautuaina mo le faʻaaogaina. O se tasi o fonotaga e mafai ona sii mai mai le sootaga:

Faʻamaumau faʻamautinoa masani mo Lenovo A526

  1. O le mea muamua e tatau ona e faia ina ia faʻaeʻe lelei ai le masini faʻapipiʻi i le masini o loʻo fesiligia o le faʻapipiʻiina lea o se zip-package ma se aganuʻu, tuu i le aʻa o le kata manatua ma faʻapipiʻi le MicroSD i le masini.
  2. Mo le faʻaleleia o fofo faʻapitoa, faʻaaogaina le toe faʻaleleia o le TWRP. Ina ia faʻapipiʻi i le masini, e mafai ona e faʻaaoga le SP Flash Tool. O le faʻatulagaga e toe fai ai le laasaga 1-5 o le faʻaogaina o le polokalama masini komepiuta i le A526 e ala i le polokalame na faʻamatalaina i luga. O le faila faʻasalalau manaʻomia o loʻo i totonu o le tusi o le toe faʻaleleia. O le upega tafaʻilagi ma faila talafeagai e mafai ona sii mai iinei:
  3. Faʻaola le TWRP mo le faʻapipiʻiina e ala i le SP Flash i luga o le Lenovo A526 telefoni

  4. A uma ona e siiina le faila i le polokalama, e tatau ona e siakia le pusa i autafa o le siaki "Toe Maua".
  5. Ona faasino lea o le auala i le ata TWRP.imge ala i le faaluaina o le kiliki i le igoa "Toe Maua" i vaega vaega ma le filifilia o le faila talafeagai i le matalama o le Matalama e tatala.
  6. O le isi laasaga o le taomi lea o se faamau. "Download"ona faʻafesoʻotaʻi lea o le smartphone e aunoa ma le pikiapu i le uafu USB o le komepiuta.
  7. O le faamaumauina o le siosiomaga fetuunai e amata faʻafuaseʻi ma maeʻa i foliga vaaia o le faamalama "Tatalo OK".

  8. A maeʻa ona tuʻuina le TWRP, e tatau ona faʻataunuʻu muamua le faʻaleleia o Lenovo A526. Afai o le masini masini i totonu o le Android, o le auala e faʻaleleia ai le siosiomaga e tatau ona toe faalua. O le faʻaleleia o se toe faʻaleleia, o le tuufaatasiga tutusa o kulini masini e faʻaaogaina mo le ulufale atu i le siosiomaga o le toe faʻaleleia o fale.
  9. I le faʻamaeʻaina o laasaga muamua, e mafai ona e alu i le faʻapipiʻiina o polokalama masani mai le toe faʻaleleia.

    O le firmware o zip-packages e ala i le TWRP o loʻo faʻamatalaina i le tusiga:

  10. Lesona: Faʻapefea ona faʻamalosi se masini Android i le TWRP

  11. Ina ia faʻapipiʻi le firmware lē aloaia i le Lenovo A526, e tatau ona e faʻamaʻaʻaina laasaga uma o faʻatonuga, aua neʻi galo e fai "Wipe Data" aʻo leʻi tusiaina se pusa zip.
  12. Ma faʻatino foi le faʻasalaga faʻamau "Faʻamaumauga o le faila o le faila Zip" mai le satauro ao lei amataina le firmware.
  13. A maeʻa ona faʻatulagaina le aganuʻu, toe faʻaaoga le masini. E pei lava o ia tulaga uma, e tatau ona e faʻatali pe a ma le 10 minute ae e te leʻi toe faʻafouina le Android.

O le mea lea, o le malamalama i le faʻatinoga mo le faʻapipiʻiina o le polokalama komepiuta i le Lenovo A526 e le faigata e foliga mai e foliga mai muamua. Po o le a lava le faamoemoega o le firmware, e tatau ona e mulimuli ma le faaeteete i faatonuga. I le tulaga o le toilalo poo soo se faʻafitauli, aua e te popole. Faʻaaoga le auala numera 2 o lenei tusiga e toe faʻafoisia ai le atamai i tulaga ogaoga.