Komepiuta viber

E fesili mai tagata pe o iai Viber mo le komipiuta ma o fea e mafai ona ou sii maia. Ou te tali: o loʻo i ai, ma e oʻo lava i ni mea eseese se lua, e faalagolago i le fea ituaiga o Windows ua e faʻapipiʻiina ma po o fea talosaga e te manaʻo e galue ai:

  • Viber mo le Windows 7 (polokalama mo le komepiuta, o le a galue i lomiga fou o OS).
  • Viber mo le Windows 10, 8.1 ma le 8 (talosaga mo le atinaʻe fou).

O le fea e filifilia e mo oe: Ou te filifili patino e faʻaaoga polokalama mo le laulau, e ui i le mea moni ua faʻapipiʻiina le Windows 10 poʻo le 8 i luga o le komepiuta - i loʻu manatu, e tele lava ina sili atu ona aoga nai lo le "tile", ma sili atu ona talafeagai. i le faʻaaoga pe a faʻaaogaina le kiota ma le keyboard e faigaluega ai ma se komepiuta. E mafai foi ona e fiafia i: Auala e faaaoga ai WhatsApp i luga o se komepiuta.

I lenei tusiga, o le a ou faʻamatalaina auiliili le mea e sii mai ai Viber ma le faʻapipiʻiina o vaega taʻitasi o le polokalama (e pei ona i ai ni nuances), ma ou te manatu ua e masani i le auala e faʻaaogaina ai;

Viber mo le Windows 7 (polokalama o le komepiuta)

E mafai ona e sii maia Viber mo le Windows 7 mo le saoloto mai le laiga aloaia //viber.com. O le polokalama faʻapipiʻi o le a faia i le gagana Peretania, ma o le tusi lava ia o le ai ai se mea i le Rusia (faʻaagaina), ae o le a le mafai (le faamalama autu o le polokalama).

A maeʻa ona faʻapipiʻi, e fuafua lava pe iai sau Viber i luga o lau telefoni, e tatau ona e sainia i lau teugatupe (sili atu i lalo ifo) pe fatuina se mea fou, ma ina ia mafai e le polokalama ona galue i luga o se komepiuta ma le Windows 7, e tatau ona i ai Viber telefoni (iOS, Android, WP, Blackberry). E mafai ona e faʻapipiʻi Viber mo lau telefoni mai le faleoloa aloaia o lau faʻavae, mo se faʻataʻitaʻiga, Google Play poʻo Apple AppStore.

Ina ia faʻaosoina Viber i luga o lau komepiuta, e manaʻomia lou faʻapipiʻiina o se numera telefoni, maua se faʻamaonia i luga o le komepiuta ma faʻaoga i le polokalama. I le taimi lava e maeʻa ai, o le polokalama lava ia e amata i au fesoʻotaʻiga ma galuega uma e maua mo fesoʻotaiga ma uo ma aiga.

Viber mo le Windows 10

O Viber mo le Windows 10 e mafai ona sii mai mo le saʻoloto mai le faleoloa o oloa - na o le tatalaina o le faleoloa (o le icon e masani lava ona i luga o le faletusi), ulufale atu i le Viber i le pito i luga i le itu taumatau.

Kiliki le "Get" button ma, pe a uma ona tuʻuina le talosaga, faʻapipiʻi i lau api o faʻamatalaga.

Faʻapipiʻiina o Viber mo le Windows 8 ma le 8.1

E le gata i lea, pei o isi talosaga mo le fale, Viber mo le Windows 8 e mafai ona sii mai mai le faleoloa Windows. Faʻamolemole alu i le faleoloa (pe afai e le oi luga ole mataitusi muamua, faʻaoga le sailiga poʻo se lisi o talosaga uma) ma maua le polokalama e te manaʻomia: i le avea ai o se tulafono, o loʻo i le lisi o tagata taʻutaʻua, ma a leai, faʻaoga le sailiga.

A maeʻa le faʻatulagaina ma le faʻalauiloa, o le a talosagaina oe e faailoa pe o le talosaga o loʻo i luga o lau telefoni: e tatau ona i ai, ma e tatau ona i ai sau faʻamatalaga, a leai o le a le mafai ona faʻagaoioia le faʻaogaina o Viber i se komepiuta.

Afai e maua le talosaga ile telefoni, faʻapipiʻi lau numera ma maua le code activation. A maeʻa le faʻamaoniga, o le a tatala le faamalama o polokalama autu i se lisi o au fesootaiga, saunia atoatoa mo le galuega.