8 musika sili ona lelei

O se tasi o polokalama autu ua faʻapipiʻiina i luga o le tele o komepiuta a le fale, o le mea moni lava, tagata taʻalo musika. E faigata ona mafaufau i se komepiuta i ona po nei e leai ni mea faigaluega ma meafaigaluega e taina lipine mp3.

I totonu o lenei tusiga o le a tatou mafaufau i tagata e sili ona lauiloa, o le a tatou paʻi atu i mea lelei ma le lelei, ma otooto otooto.

O le anotusi

  • Aimp
  • Winamp
  • Foobar 2000
  • Xmplay
  • jetAudio Basic
  • Foobnix
  • Vaʻaia Windows
  • STP

Aimp

O le au fou musika fou, na manumalo loa i le lauiloa tele i le au faʻaoga.

Lalo o vaega autu:

  • O se numera tele o formats leo / video faila lagolago: * .CDA, *.AAC, * .AC3, * .APE, * .DTS, * .FLAC, * .IT, * .MIDI, * .MO3, * .MOD, * .M4A, * .M4B, * .MP1, * .MP2, * .MP3,
    * .MPC, * .MTM, * .OFR, * .OGG, * .OPUS, * .RMI, * .3M, *SPX, * .TAK, * .TTA, * .UMX, * .WAV, *. WMA, *WV, * .XM.
  • Le tele o metotia faʻanatura: DirectSound / ASIO / WASAPI / WASAPI Exclusive.
  • 32-bit leo gaosia o leo.
  • Elilizer + e faʻaleleia auala mo ituaiga sili ona lauiloa o musika: pop, techno, rap, rock ma sili atu.
  • Lagolago tele o lautusi.
  • Galuega vave anapogi.
  • Taʻiala multiplayer mode.
  • Tele gagana, e aofia ai le Rusia.
  • Faʻasinomaga ma lagolagosua i togi.
  • Suʻe lata mai i lisi o lisi.
  • Fausia tusi tusi ma sili atu.

Winamp

O le polokalame faʻapitoa, masalo e aofia ai i faʻamatalaga uma o le sili, faʻapipiʻi i PC uma fale lua.

Ata taua:

  • Lagolago se tele tele o faila leo ma faila.
  • Faletusi o au faila i le komipiuta.
  • Suʻe fetaui mo faila leo.
  • Eliisa, tusi tusi, lisi o le lisi.
  • Lagolago mo le tele o modules.
  • Manunuʻu, ma isi.

Faatasi ai ma vaivaiga, e mafai ona iloa (aemaise i lomiga talu ai nei) tautau ma taofi, lea e tupu i nisi taimi PC. Ae ui i lea, o lenei mea e masani lava ona tupu ona o le sese o le au faʻaogaina latou lava: latou te faʻapipiʻiina le tele o pusa, ata vaaia, plug-ins e matua mamafa ai le faʻaogaina o le masini.

Foobar 2000

Le tagata sili ona lelei ma vave lea o le a galue i luga o faiga faʻaaogaina tele o Windows: 2000, XP, 2003, Vista, 7, 8.

O le mea sili lava, o le mea moni o loʻo faia i le tulaga o mea laiti, i le taimi lava e tasi, e sili ona aoga, e sili ona manaia. Lenei o loʻo i ai au lisi ma lisi o le lisi, lagolago mo se numera tele o faila faila musika, se faʻataʻitaʻiga faigofie o le faʻasologa, ma le maualalo o meaʻai! Atonu o se tasi lenei o uiga aupito sili ona lelei: i le maeʻa ai o le manumalo a WinAmp ma ona taofi, o lenei polokalama e suia ai mea uma i luga!

O le isi mea taua e taʻua o le toatele o tagata taʻalo e le lagolagoina DVD Audio, ma Foobar o se galuega sili ona lelei i ai!

E le gata i lea, o le tele o faʻataʻitaʻiga o faʻataʻitaʻiga i luga o le fesoʻotaiga, lea e tatala e Foobar 2000 e aunoa ma le faʻapipiʻiina o soʻo se faʻaopoopoga ma plug-ins!

Xmplay

Tagata taaalo i le televise e tele mea eseese. E lelei ona pulea lelei faila lauiloa masani: OGG, MP3, MP2, MP1, WMA, WAV, MO3. O loʻo i ai se lagolagosua lelei mo taʻaloga na faia e tusa lava i isi polokalame!

I le fale o le tagata taʻavale o loʻo i ai foi le lagolago mo paʻu paʻu: e mafai ona e sii maia nisi oi latou i luga o le upega tafaʻilagi a le developer. E mafai ona faʻapipiʻi le masini komepiuta e pei ona e loto i ai - e mafai ona le mafai ona iloa.

O le a le mea taua: XMplay ua tuʻufaʻatasia i totonu o le lisi o faʻasologa o le tagata sailiili, faʻamautinoa le faʻavaveina vave ma le faʻavaveina o soʻo se itu e te manaʻo ai.

Faatasi ai ma vaivaiga, e mafai ona tatou faamamafa atu manaoga maualuga i punaoa, pe a tatou mamafa le utaina o le meafaigaluega i paʻu eseese ma faaopoopoga. A leai, o se tagata taalo lelei, lea o le a apili i se afa afa o tagata faaaoga. I le auala, e sili ona lauiloa i maketi i Sisifo, i Rusia, e faʻaaoga tagata uma i le faʻaaogaina o isi polokalama.

jetAudio Basic

Ina ua matou muamua feiloai i le polokalama na foliga mai ua sili atu ona leaga (38mb, faasaga i le 3mb Foobar). Ae o le numera o avanoa e tuʻuina atu e le tagata taalo e na o le maofa i se tagata e le o saunia ...

O oe ma le faletusi ma lagolago mo le suʻeina i soʻo se vaega o le faila musika, faʻasoesa, lagolago mo le tele o faʻatulagaga, fuataga ma fuataga mo faila, ma isi.

E fautuaina le faʻapipiʻiina o se monster i tagata fiafia musika, poʻo i latou e leai ni faʻataʻitaʻiga masani o polokalame sili atu "laiti". I le tulaga ogaoga, afai e le fetaui oe i le taʻalo i le isi taʻaloga - taumafai e faʻapipiʻi le jetAudio Basic, atonu e faʻaaogaina se faʻapipiʻi filiga ma faʻafefe o oe o le a ausia ai se taunuuga sili!

Foobnix

O lenei tagata fai musika e le lauiloa e pei o isi, ae e tele naua mea e le mafaamatalaina.

Muamua, lagolago mo le CUE, lona lua, lagolago mo le liua o se faila mai le tasi faatulagaga i le isi: mp3, ogg, mp2, ac3, m4a, wav! Tolu, e mafai ona e maua ma sau musika i luga o le initaneti!

Ia, e uiga i se tulaga faʻataʻatitia e pei o se faʻataʻetaʻetaʻi, o le vevela o kī, pulou 'ie ma isi faʻamatalaga ma e le mafai ona tautala. O le taimi nei o loʻo i ai i tagata taaalo taʻitoʻatasi lava ia.

I le auala, e mafai ona faʻapipiʻi lenei polokalama i le 'upega tafaʻilagi VKontakte, ma mai iina e mafai ona e siiina musika, matamata i musika a uo.

Vaʻaia Windows

Fausiaina i le faiga faʻaogaina

E iloa e tagata uma le tagata taalo, e le mafai ona fai ni nai upu. E toatele tagata latou te le fiafia ia te ia ona o lona vaivai ma le vaivai. E le gata i lea, e le mafai ona taʻua lona faigofie, ae o le faafetai i lenei mea na faʻalauteleina ai isi mea faigaluega.

I le taimi nei, o Windows Media e mafai ai e oe ona taʻalo leo uma o faila ma faila vitio. E mafai ona e susunuina se fatuga mai au auala e sili ona e fiafia i ai, pe vice i ai, kopi i lau kesi malo.

O le tagata taalo o se ituaiga o tuʻufaʻatasia - saunia mo galuega sili ona lauiloa. Afai e te le faʻalogologo i musika i le tele o taimi - masalo e te le manaʻomia ni polokalame lona tolu e faʻalogo ai i musika, o le Windows Media lava?

STP

O se polokalama laʻitiiti, ae le mafai ona le amanaiaina! O mea taua o lenei tagata taʻavale: maualuga le saoasaoa, o galuega e faʻaitiitia i totonu o le galuega ma e le faʻalavelaveina oe, faʻatulagaina o kulū vevela (e mafai ona e fesuiaʻi le ala ao faia i soʻo se talosaga poʻo taaloga).

E le gata i lea, e pei foi o le tele o isi taaalo o lenei ituaiga, o loo i ai se mea e fetaui, lisi, lisi o lisi. I le auala, e mafai foi ona e faasaʻoina pine ile vevela! I se tulaga lautele, o se tasi o polokalama sili mo tagata e fiafia i mea laiti ma le faʻafetaulaina o faila leo pe a faʻauluina soʻo se lua! Faʻamuamua le taulaʻi i le lagolagoina o faila mp3.

O lea na ou taumafai e faʻamatala auʻiliʻili faʻamatalaga lelei ma le le lelei o tagata taʻalo lauiloa. Auala e faʻaaoga, filifili ai! Le manuia!