PC timing timer i le Windows 7

I luga o le Initaneti e tele naua mea e le fiafia i ai, lea e le gata ina fefefe pe faʻaalia i le teʻi, ae faʻaleagaina foi le komepiuta, e ala i le taufaasese. O le tele o taimi, o nei mea e aofia ai tamaiti latou te le iloa se mea e uiga i le malupuipuia i le fesoʻotaiga. Nofoaga e taofia ai o le filifiliga aupito sili lea e puipuia ai le oso i luga o nofoaga masalomia. Polokalame faʻapitoa e fesoasoani i lenei.

Avira Free Antivirus

E le o soʻo se mea fou faʻaonapo nei e iai se galuega, ae o loʻo tuʻuina atu iinei. O le polokalame e faʻaalia ma poloka poloka uma masalosalo masalosalo. E leai se manaʻoga e faia ni lisi paʻepaʻe ma le paʻepaʻe, o loʻo i ai se faavae e faʻafouina pea, ma i luga o lona faavae ua faia ai ni faasaʻoga avanoa.

Download Avira Free Antivirus

Kaspersky Initaneti

O se tasi o antiviruses sili ona lauiloa e iai foi lana lava polokalama o puipuiga pe a faʻaaoga le Initaneti. O le galuega e faia i luga o masini uma e fesoʻotaʻi ma, i le faʻaopopoina i le vaavaaiga a matua ma le faia o ni totogi malupuipuia, o loʻo i ai se faiga e puipuia ai le faʻamalositino o le a poloka ai upega tafaʻilagi faʻatautaia na faia faapitoa e faʻatau ai tagata.

O le pule a matua e tele ana galuega tauave, e amata mai i se faʻatapulaʻaga faigofie i le aofia ai o polokalama, e faaiʻu i faʻalavelave i le galuega i le komipiuta. I lenei faiga, e mafai foi ona e faʻasalalau le avanoa i nisi itulau web pages.

Tasi le Kaspersky Internet Security

Comodo Security Internet

O polokalame e tele naua galuega faʻapitoa e sili ona tufatufa atu mo se pili, ae e le aoga lenei sui. E te maua le puipuiga mausali o au faʻamatalaga ao e nofo i le Initaneti. O fefaʻatauaiga uma o le a faamaumauina ma poloka pe a manaʻomia. E mafai ona e faʻatulaga toetoe lava soʻo se parakalafa mo le sili atu ona puipuia le puipuiga.

Ua faaopoopo nofoaga i le lisi o poloka e ala i se lisi faapitoa, ma le puipuiga malu mai le teenaina o sea tulaga faasaina e faia i le faaaogaina o le upu saini seti, lea e tatau ona tusia i taimi uma e te taumafai ai e suia ia faatulagaga.

Tikiake le Comodo Internet Security

Web Site Zapper

O le faʻatinoina o lenei sui e faatapulaaina na o le faasaina o avanoa i nisi nofoaga. I lona faʻavae, ua i ai le faitau sefulu, poʻo le fiaselau o vaega masalosalo masalosalo, ae le lava lenei mea e mautinoa ai le tele o le faʻaogaina o le Initaneti. O le mea lea, e tatau ona matou saili mo nisi faʻamaumauga ma o matou lava lima poʻo le tusia o tuatusi ma upu autu i se lisi faapitoa.

O le polokalame e aunoa ma se faʻaupuga ma o loka uma lava e pulea lelei, e faʻavae i lenei mea, e mafai ona matou manatu e le fetaui mo le faʻatulagaina o matua, talu ai e mafai lava e se tamaititi ona tapunia.

Download Web Site Zapper

Puleaina o tamaiti

O le Puleaina o Tamaiti o se polokalama tumaʻi atoa ina ia puipuia tamaiti mai mea le talafeagai, faʻapea foi ma le mataituina oa latou gaioiga i le Initaneti. Faʻalagolago i puipuiga e tuʻuina atu i ai se upu faʻaulu e ulufale mai i le taimi o le faʻatulagaga o le polokalama. E le mafai ona pei na o le tapeina pe taofi le faagasologa. O le a mafai e le pule ona maua se faʻamatalaga auiliili i luga o faʻatinoga uma i totonu o le fesoʻotaiga.

E leai se gagana Rusia i totonu, peitai e aunoa ma ia mea uma o loʻo manino. O loʻo i ai se faʻataʻitaʻiga, i le siiina mai o lea, e filifili le tagata faʻapitoa mo ia lava le manaʻoga e faʻatau se faʻamatalaga atoatoa.

Tatalo le Pulea o Tamaiti

Puleaina o Tamaiti

O lenei sui e talitutusa tutusa ma le faʻatinoga i le tasi muamua, ae o loʻo i ai foʻi isi faʻaopoopoga faʻalelei e fetaui lelei i totonu o le faiga faʻataʻitaʻi a matua. O le avanoa lenei mo tagata taʻitasi ma le lisi o faila faasaina. E i ai i le pule le aia tatau e fausia ai se laulau avanoa faapitoa, lea o le a faʻaalia ai le taimi tatala mo eseese o tagata taʻitasi.

E i ai se gagana Rusia, lea o le a fesoasoani tele i le faitauina o faʻamatalaga mo galuega taʻitasi. O le au atinaʻe o le polokalame na faʻaeteete e faʻamatala auiliili au taʻitasi taʻitasi ma tulaga taʻitasi e mafai e le pule ona faʻasaʻo.

Tikiaina Tamaiti Pulea

K9 Tetele Puipuiga

E mafai ona e matamata i le gaoioiga i luga o le Initaneti ma faasaʻo mamao uma laina e faʻaaoga ai le K9 Web Protection. O le tele o tulaga o faʻatapulaʻaina o le a fesoasoani i le faia o mea uma e tumau ai i totonu o le upega tafaʻilagi e saogalemu i le mafai. E i ai ni lanu uliuli ma papaʻe e faʻapipiʻiina ai tuusaunoaga.

O le lipoti o gaoioiga o loʻo i ai i se isi faamalama ma faʻamatalaga auʻiliʻili i asiasiga i le asiasiga, a latou faʻavae ma taimi faʻaalu iina. O le faʻatulagaina o le avanoa o le a fesoasoani e faʻaalu se taimi e faʻaaoga ai le komepiuta mo tagata taʻitasi e faʻaaogaina eseese. O le polokalama e tufatufaina atu e aunoa ma se totogi, ae leai se Rusia.

Tii K9 Puipuiga Upega

Soo se weblock

Soo se Initaneti e leai sana lava loka loka ma le tulaga o le siaki galuega. I lenei polokalame, o le pito i lalo o galuega - e naʻo lou manaʻomia e faʻaopoopo se fesoʻotaʻiga i luga o le laulau ma faʻaaoga suiga. O lona aoga o le faʻaaogaina lea o le loka e tusa lava pe faʻaaogaina le polokalame, ona o le teuina o faʻamatalaga i totonu o le ana.

Download Soo se Upega Tafaʻilagi e mafai ona saʻoloto mai le saite aloaia ma vave amata ona faʻaaoga. E naʻo le suia o suiga, e te manaʻomia e faʻamalo le cache o le masini ma toe sii i ai, o le a logoina le tagata e uiga i lenei mea.

Tasi soʻo se Initaneti

Initaneti Initaneti

Masalo o le polokalama Rusia sili ona lauiloa e poloka ai nofoaga. E masani ona faʻapipiʻiina i aʻoga ina ia faʻatapulaʻa ai avanoa i nisi o punaoa. Ina ia faia lenei mea, o loʻo i ai se faʻamaumauga tuʻufaʻatasia o nofoaga e le manaʻomia, nisi o tulaga o poloka, lanu uliuli ma papaʻe.

Faʻafetai i tulaga maualuga, e mafai ona faʻatapulaʻa le faʻaaogaina o potu talatalanoa, faila o faʻasoaga faila, matapiuta mamao. I le i ai o le gagana Rusia ma faʻamatalaga auiliili mai le atiaeina, ae ui i lea, o le atoaga o le polokalame ua tufatufa atu mo se totogifuapauina.

Download Internet Censor

E leʻo se lisi atoa lenei o polokalama faʻapitoa lea o le a fesoasoani e puipuia le faʻaaogaina o le Initaneti, ae o sui na faʻapotopoto i ai e faʻatino lelei ai a latou galuega. Ioe, i nisi polokalame e tele atu le avanoa nai lo isi, ae o iinei e tatala le filifiliga i le tagata faʻaaoga, ma e filifili le mea e manaʻomia e ia, ma aunoa ma se mea e mafai ona e faia e aunoa ma.