3000 Hairstyles 1


I le faagasologa o le galulue faatasi ma le Mozilla Firefox browser, matou te tatalaina se numera tele o nusipepa, fetuunaiga i le va oi latou, matou te asiasi i le tele o punaoa i le taimi e tasi. O le asō o le a tatou vaʻavaʻai atu i le auala e mafai ai ona e laveaʻi ia afifi avanoa i Firefox.

Faasao afifi i Firefox

Faʻapea o tafaʻai e te tatalaina i totonu o le masini e manaʻomia mo nisi galuega, ma o le mea lea e le tatau ai ona e faʻatagaina i latou e faʻafuaseʻi ona tapunia.

Vaega 1: Amata le vasega mulimuli

Muamua, e tatau ona e faʻapipiʻi i totonu o le masini komepiuta se galuega e mafai ai le isi taimi e te amata ai Mozilla Firefox e tatala le itulau amata, ae o faʻamau na faʻataʻaleleina i le taimi mulimuli.

  1. Tatala i luga "Faʻatonu" e ala i le lisi o mea e suʻe ai.
  2. O loʻo i luga o le faʻailoga "Autu"i le vaega "A e amata Firefox" filifili filifili "Faʻaali matala ma nusipepa tatalaina i le taimi mulimuli".

Vaega 2: Faʻamau Tapa

Mai lenei taimi i luga, pe a amataina le suʻesuʻega fou, o le a tatalaina e Firefox le lava tafaoga na faʻataʻavaleina ina ua e tapunia. Ae ui i lea, pe a galue ma se numera tele o afifi, o loʻo i ai se avanoa e le mafai ona leiloloa afaina, e leai se auala e mafai ona leiloa, o le a tapunia ona o le le mautonu o le tagata.

Ina ia puipuia lenei tulaga, aemaise lava afifi taua e mafai ona faʻamau i totonu o le masini. Ina ia faia lenei mea, kiliki i luga o le tab ma i le faasologa o mea ua faaalia, kiliki "Pin tab".

O le a faʻaitiitia le faʻaʻamau i le tele, ma o le a faʻaumatia le faʻamaufaʻailoga ma se koluse, e mafai ai ona tapunia. Afai e te le toe manaʻomia se pine faʻapipiʻi, kiliki-i luga ma filifili le mea i le lisi o loʻo faʻaalia. "Unpin tab", mulimuli ane o le a ia mauaina le lava lava fomu. O iinei e mafai loa ona e tapunia e aunoa ma le faʻamaeʻa muamua.

O ia auala faigofie o le a faʻatagaina ai oe e aua nei galo le gaioiga galue, ina ia mafai ai ona e faʻafesoʻotaʻia i latou i soo se taimi ma faaauau pea ona galue.