Faʻapefea ona tatala le faila djvu

O le tatalaina o se djvu file i luga o se komepiuta atonu e foliga mai o se galuega faigata. O le mea moni, o mea uma lava e faigofie tele - e tatau ona e iloa poʻo fea polokalame o le a sili atu ona lelei ma vave ona taulimaina lenei galuega. O le Djvureader polokalama o se fofo sili ona lelei mo i latou e talisapaia le faigofie, faʻatinoga ma le gaoioi. Dejavu Reader e mafai ai e oe ona tatala le faatulagaga djvu, ma vaʻaia ma le agaʻi le pepa i se tasi o metotia ua filifilia, ma e te le tau faʻapipiʻiina i luga o lau komepiuta - na o le tapeina o le upega taʻavale ma faʻaogaina le faila faila.

Download Djvureader

Faʻafefea ona tatalaina le djvu faila ma Djvureader?

  1. Tulaʻi le polokalama ma faʻapipiʻi le fale teu i se nofoaga talafeagai mo oe i luga o se puʻa faigata pe aveesea.
  2. Tatala le faʻailoga ma tamoe le faila DjVuReader.exe.
  3. Filifili le mea autu "File" - "Tatala" ma faʻamaonia le ala i le faila i le faatulagaga djvu e te manaʻo e tatala.
  4. Fiafia e matamata i le pepa tatala i le djvu format.

E faʻapena foi, faʻaaogaina le polokalame Djvureader, e aunoa ma le tapunia o le pepa o loʻo e matamata ai, e mafai ona e tatalaina nisi faila djvu - e mafai ona e alu ia i latou taʻitasi e ala i le kiliki i luga o tafaʻo i lalo o le lau.

Vaʻai foi: isi polokalama e matamata i djvu O le mea lea, ua matou mafaufau pe faapefea ona tatalaina se lanu djvu i luga o se komepiuta, ae le o le faapipiiina o ni polokalama mo lenei faamoemoe, ae na o le siiina mai ma le le faaputuina o faamaumauga i le Djvureader application.